• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ölü bebek 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pıhtılaşma testinde bisy cıkmışmıydı? Benm arkadasım da 2 kürtajdan sonra yaptırdı bişy çıkmadı üçüncüye hamile kaldı sağlıklı şuanda kucağında. Bazılarında da bişy çıkmıyor Allahın takdiri tamamen
Yok bendede bişey çıkmadı sağlıklı olmayan bir bebek olduğu için rahim atmış dendi son olarak Ewet Allah’ın takdiri şuan elim hala yüreğimde Allah nasip ederse hiçbişey duramıyor önünde deyip yolumuza dewam edicez artık

Vucut 12.haftaya dek sagliksiz gebeligi sonlandirir.Demekki gebeliginiz saglikli degildi.Bu da allahin bir lutfu degil mi bize?Hayirli zamanda hayırlı evlatlar nasibetsin allahim her isteyene.

Malesef çok zor gçmş olsun..bnde kürtaj oldum iki ay sonra takrar hamile kaldım..inş bi an önce sende atlatr ve hamile kalırsın..

Cok gecmis olsun insallah tez zamanda hamile kalırsın. Bu 4 hafta boyunca gebelik belirtilerin devam etmismiydi

başka sığınacak kapımız yok tabiki duadan başka 🤲🏻 7 aydır korkuyomusun yoksa nasip mi olmadı daha hamile olmak bende ya tekrar hamile kalamazsam yada kalırsam aynısını yaşarsam diye korkuyorum da

Kürtajdan sonra adetimi bekledim 1 adetten sonra korunmadım 6 aydır full değerlendiriyorum ama olmadı henüz😔
Ama bi arkadaş var ikizlerini kaybetmişti kürtaj oldu ondan sonra hiç adet görmeden hamile kaldı hemen. Bünyeyle alakalı sanırım

Geçmiş olsun. Kötü düşünme kötüyü çağırma. İnşallah tekrarlamaz. Benimde 22 haftalık vefat etti karnımda. Ardından sağlıklı bir bebeğim oldu. Allah kimseye yaşatmasın.

Ben 3 kere yaşadım.ilki 13.hafta ikinci 8.hafta da kalbi durmuştu.2.kayıptan sonra test yaptırdım pıhtılaşma çıktı ama sonraki de farklı sebepten alındı.9 yaşında bir oğlum var ona hamileyken de hiç problem yaşamadığım için pıhtılaşma aklıma hiç gelmemişti.

Ben 3 kere yaşadım.ilki 13.hafta ikinci 8.hafta da kalbi durmuştu.2.kayıptan sonra test yaptırdım pıhtılaşma çıktı ama sonraki de farklı sebepten alındı.9 yaşında bir oğlum var ona hamileyken de hiç problem yaşamadığım için pıhtılaşma aklıma hiç gelmemişti.
Allah oğlunuzu size bağışlasın uzun ömürler nasip etsin

hamileliğimin 12.haftasında normal kontrol için gittim ve o şok edici sonuç 😔 bebeğimin kalbi 8.haftada durmuş ben 4 hafta içimde ölü taşımışım. Hemen kürtaja aldı doktorum. İlk gebeliğimdi hamile kalamama korkusu var ya tekrar aynısı olursa tıbbi olarak eşimde de bende bi sorun yok allahın takdiri ama gene bi korku oluyor insanda 😔 bu durumu yaşayan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Ben de 7 gün önce kürtaj oldum.
Aynı şekilde gebelikte 12. haftamda , usg ikili tarama testi için hastaneye gittiğimde,
9 haftalık iken kalbinin durduğunu öğrendim 😔
Benim için de büyük bir şok oldu.
Her şey o kadar güzel gider iken...İlk gebelik heyecanımı bu şekilde yaşamış oldum.
Çok üzücü Allah kimseye yaşatmasın.
Şu an psikolojim hiç iyi değil. Sizler anlıyorsunuzdur beni , yaşayan bilir.
Ama ister istemez şu düşüncelere kapılıyorum. Ya bir daha olursa ?

Ben de 7 gün önce kürtaj oldum.
Aynı şekilde gebelikte 12. haftamda , usg ikili tarama testi için hastaneye gittiğimde,
9 haftalık iken kalbinin durduğunu öğrendim 😔
Benim için de büyük bir şok oldu.
Her şey o kadar güzel gider iken...İlk gebelik heyecanımı bu şekilde yaşamış oldum.
Çok üzücü Allah kimseye yaşatmasın.
Şu an psikolojim hiç iyi değil. Sizler anlıyorsunuzdur beni , yaşayan bilir.
Ama ister istemez şu düşüncelere kapılıyorum. Ya bir daha olursa ?
Canım çok geçmiş olsun. Yapacak hiç bir şey yok. Allahın takdiri teslim ol isyan etme korkma.

Benimde 2 gebeliğim kalp atışı hiç alamamak sebebi ile sonlandırıldı.2.olan daha çok yeniydi..kürtaj oldum pazartesi günü yani 2gün önce😟Benimkiler hep aynı haftalarda gelişimi duruyor(6+1)baştan beri geri geliyordu bir hafta sonra gelişim durmuş iki hafta geride kalmiş.Yani ikisinde de hiç kalp atışı alamadım.En yakın zamanda bir araştırma Hastanesi'ne gidip gerekli testleri yaptırıcam.
Doktorun dedigine göre daha doğrusu bir profesör sizde pıhtılaşma olduğunu kesinlikle düşünmüyorum dedi çünkü pıhtılaşma olanlarda daha ileri haftalarda kaybedilirmiş Bebek..yani en azından kalp atışı duyulurmuş.
Sizinki genetik nedenler yada yumurtlama ile ilgili olduğunu düşünüyorum dedi.
Bakalım ne olucak beni neler bekliyor bilmiyorum ..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Saglikli gebelikler nasip etsin..

Back