Ne kadardır istiyorsunuzBebek denemeleri smear spermiyogram testleri hsg ulturason hormon testleri yok bişey yok ekstra içilen vitaminler polen arı sütleri probiyotikler eş için keçi boynuzları ama yok olmuyo bende kasmicam artık yüzme kursuna yazıldım yarın da iş görüşmesine gidicem çocuk olur diye ise gitmedim evlendikten sonra ama bu şekildede evde oturarak beklenilmiyo oluruna bıraktım çocuk işini hayırlısı artik
1 senedir belki erken diceksiniz ama herbi ay 1 yıl gibiNe kadardır istiyorsunuzoluruna bırakabilirsen Ennn güzeli zaten
Evet temiz ciktiRahim filmi cektirdin mi?
Aynen öyle ama eşim o kadar içli bı insan ki onun uzulmesi beni daha çok uzuyo ama hayırlısı işteBizimde olmuyor vardir bir hayir canim elden bisey gelmiyor
Her ay bir umut Rabbimden umidi kesme yas kac ne kadardir istiyorsunuzAynen öyle ama eşim o kadar içli bı insan ki onun uzulmesi beni daha çok uzuyo ama hayırlısı işte
Erken diyemem her insanın zaman anlayışı farklı oluyor dediğin gibi1 senedir belki erken diceksiniz ama herbi ay 1 yıl gibi
Oncelikle merhaba canm. 2 sene kendi cabamla 3 sene doktor kontrolunde tedawi ile klomen hormon ignesi catlatma ignesi daha yeni hamile kalabildim canm 8+5 gunluk dha cok yeniyiz anlicagin. Ewet her ay cok zor umutsuzluk buyuk hepsini yaşadım düşünme diyemem bende dusunmekten kendimi alamazdımBebek denemeleri smear spermiyogram testleri hsg ulturason hormon testleri yok bişey yok ekstra içilen vitaminler polen arı sütleri probiyotikler eş için keçi boynuzları ama yok olmuyo bende kasmicam artık yüzme kursuna yazıldım yarın da iş görüşmesine gidicem çocuk olur diye ise gitmedim evlendikten sonra ama bu şekildede evde oturarak beklenilmiyo oluruna bıraktım çocuk işini hayırlısı artik
Amin amin inşallah yaa Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizedeOncelikle merhaba canm. 2 sene kendi cabamla 3 sene doktor kontrolunde tedawi ile klomen hormon ignesi catlatma ignesi daha yeni hamile kalabildim canm 8+5 gunluk dha cok yeniyiz anlicagin. Ewet her ay cok zor umutsuzluk buyuk hepsini yaşadım düşünme diyemem bende dusunmekten kendimi alamazdımama bol bol dua et canm eminim rabbim nasip eder sana da senin gibi her isteyene de üzülme umutsuzluga kapilma ummadgin anda nasip olur o bebiş emin ol
Erken diyemem her insanın zaman anlayışı farklı oluyor dediğin gibişimdiki aklım olsa ben çok erken başlardım tedavilere, eğer çok takıyorsan yumurta takibi aşılama tüp bebek başla derim
[/Aynen bu korku bende hep vardı evlendigim günden itibaren başladım bende zaman kaybetmeyeyim diye çocuk denemelerine
30 oldu evlendigimiz günden bu yana 1 yıl olduHer ay bir umut Rabbimden umidi kesme yas kac ne kadardir istiyorsunuz
Sebepsiz işte. Benimde öyle. Herşeyi denedik doğal yolla olmuyor. Son zamanlarda da çok yaygınlaşti bu durum.Yedigimiz hormonlu gıdalar cihazlar yapıyor sanırım.Bebek denemeleri smear spermiyogram testleri hsg ulturason hormon testleri yok bişey yok ekstra içilen vitaminler polen arı sütleri probiyotikler eş için keçi boynuzları ama yok olmuyo bende kasmicam artık yüzme kursuna yazıldım yarın da iş görüşmesine gidicem çocuk olur diye ise gitmedim evlendikten sonra ama bu şekildede evde oturarak beklenilmiyo oluruna bıraktım çocuk işini hayırlısı artik
Benimde iki yıldır olmuyor caninm takma üzülme Allah'ım hepimizin hakinda en iyisini bilir hakkımızda neyse nezmansa o olurBebek denemeleri smear spermiyogram testleri hsg ulturason hormon testleri yok bişey yok ekstra içilen vitaminler polen arı sütleri probiyotikler eş için keçi boynuzları ama yok olmuyo bende kasmicam artık yüzme kursuna yazıldım yarın da iş görüşmesine gidicem çocuk olur diye ise gitmedim evlendikten sonra ama bu şekildede evde oturarak beklenilmiyo oluruna bıraktım çocuk işini hayırlısı artik
Yok fiziksel herhangi bir sıkıntı süt hotmonumda normal değerlerde çıkmıştı hormon testinde ama aynen öyle beklemede kalıcak artıkEğer fiziksel bir sıkıntı yoksa ,bazen süt salgılıyormuşuz,farkında bile olmadan,o gebeliği engelliyormuş( ilk bebekte ondan olmamıştı,bir ay ilaç içtim hamile kaldım),Düşününce olmuyor. Vazgeçince ,istemediğin anda oluyor.bende bir dönem ikinci için istiyordum bir türlü olmuyor.vazgeçtim bu süreçte korona korkusuna multivitamin ve multimineral hapı içmeye başladık eşimde bende,Bebek isteğini unuttuk .Bir baktım hamile kalmışım.Taktıkca olmuyor. Stresten.
En kısa sürede olması dileğiyle o zamanBenimde iki yıldır olmuyor caninm takma üzülme Allah'ım hepimizin hakinda en iyisini bilir hakkımızda neyse nezmansa o olur
Allahım inşallah iki ay içinde bir kız bebek Nasip etsin sana. Kalpten dua ettim. İçimden kız geçti , kızın olsun,hayırlısı olsun.Hiç takma stresede girme .Yok fiziksel herhangi bir sıkıntı süt hotmonumda normal değerlerde çıkmıştı hormon testinde ama aynen öyle beklemede kalıcak artık ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?