• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
323
34
Ağrı
Hayatta tek bir sevenim yokmuş Canım o kadar yanıyor ki anlatamam Değersizliğime üzülüyorum Artık günlük işlerimi bile yapamaz hale geldim Sürekli uyumak istiyorum Hiç bir şey düşünemiyorum Kendimi toplamaya çalışıyorum o kadar kısa sürüyorki daha çok güçsüz düşüyorum 2 yıldır bu haldeyim Dayanamıyorum artık

Uzman yardımı al canım. Kısa sürede kendini iyi hissedeceksin. Geçmiş olsun.

Hayatta tek bir seveninin olmadigini neye baglayarak düşünüyorsun? Ayrilik acisi mi yoksa baska nedenden mi? Konuyu tam olarak anlayamasamda hickimse ve hicbir neden kendinden daha degerli degil sen kendini sev ve kendine güven. Ve hicbir seyin sonu degil. Umarim cok yakin zamanda düzelir bu düşüncen

Neden bilio musun sen kendini sevilmeye layik gormuyosun gorseydin once kendinden baslardin sonra etrafindakileri severdin ve etrafin da seni severdi cunku hayat ona verdiklerimizi bize geri yansitir sevgi verirsen sevgi nefret verirsen nefret kendini sevmekten basla bak nasil duzelecek goreceksin

Neden bilio musun sen kendini sevilmeye layik gormuyosun gorseydin once kendinden baslardin sonra etrafindakileri severdin ve etrafin da seni severdi cunku hayat ona verdiklerimizi bize geri yansitir sevgi verirsen sevgi nefret verirsen nefret kendini sevmekten basla bak nasil duzelecek goreceksin
Aynen oyle. Cok dogru soyluyosun. Karsindakine verdigin enerji cok onemli.

Hayatta tek bir sevenim yokmuş Canım o kadar yanıyor ki anlatamam Değersizliğime üzülüyorum Artık günlük işlerimi bile yapamaz hale geldim Sürekli uyumak istiyorum Hiç bir şey düşünemiyorum Kendimi toplamaya çalışıyorum o kadar kısa sürüyorki daha çok güçsüz düşüyorum 2 yıldır bu haldeyim Dayanamıyorum artık
herzaman sorun yaşarız ben de sorunlar yaşadım ama kolay kolay pes etme hemen gardını düşürme cnm savaş güçlü ol

Depresyonda sın canım malesef, uzman yardımı almalısın piskiyatriye git En kısa zamanda

boşver başkalarını sen kendini sev yeter..başkaları için var değlisin onlar için dünyaya gelmedin..sana verilmiş bir hayat var onu ve anı yaşa..gerisini koy ver gitsin..

güzeller güzeli arkadaşlarım neden böyle şeyler yazıyorsunuz öldürcem kendimi kestim kendimi gibi şeylere çok üzülüyorum. az önce forumda dolanırken biri de bileklerini kesmiş. lütfen bunları yapmadan ve düşünmeden önce burada paylaşın ki birbirimizle dertleşelim doğru neyse yazalım yazık değilmi güzel hayatına krblk. lütfen bitanem mantıklı düşün ve hemen bir doktora görün sana iyi gelir sakın pes edeyim deme canım yazık etme güzelliğine canım benim

canım sakın öyle birşey yapma hayatta herks bunları en az bir kre yaşıyo bnde yapmıştım uyumuştum uyanmamak için ama kalktığımda hrşey devam diyodu bunu düzeldiğind anlıycaksın n kadar saçmaladığını bu evrne milaylarca yılda bir geldik sen çok dğerlisin en azından bir kişinin seni svdiğini bil şimdi lütfen en kısa sürde bir psikiyatriste git inan bana o ilaçları içtiğinde uygun gördüğü düzeliceksin herşey çok güzel olucak bu ilacın saht mutluluğu değil bynini normal çeviricek senin beyninde şuan bir takım maddeler eksik onları yrin koyucak lütfn beni dinle sni sviyorum :)

Back