Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne tatli.. hayal kurdurdu bu soru bana :) 1) maldivlerde 2. balayi 2)disneylande gitmek 3) kuzey isiklarini gormek 4)2 cocugum daha olmasi 5)mustakil bahceli bir ev satin almak benim de bu kadar galiba. Tesekkur ederim bana tatli hayaller kurdurdugun icin![]()
Mutlu olacaksan neden sayılmasın ki :)Gitmek istediğim 10 ülke bulurum, sayılır mı?![]()
Al benden de o kadarİnsan muamelesi görüp,insanca yaşamak.
Amin. Bütün dilekleriniz gerçekleşir inşallahÇocuklarm olduğundan beri hep duam Allahım onları büyütüp, kendilerine yettiklerini, yuvalarını bulduklarını görmeyi nasip et. Yani bu durumda ölmeden önce yaomak istediğim şey onları kimseye muhtaç etmeden büyütmek :)
Düşündüğümüz kadar düşünülsek belki daha az pişman olacağımız şey olurdu hayatta..Öleceğimi bilsem,yani az ömrüm kaldığını bilsem en çok uzulecehim şey şu olur. Sadece kendim istedim diye yaşamıyorum, mesela ben evde oturmaktan TV izlemekten nefret ederim, her hafta sonu her boşlukta gidilecek görülecek dünya kadar yer var,esim yüzünden gitmedim görmedim diye çok pişman olurdum.
Dibine kadar yaşa öyleyseYaşamak![]()
ÇabalıyorumDibine kadar yaşa öyleyse![]()