Merak etmiştim. Ben netimdir beğenmezsem beğenmedim derim. Yani güzel bir üslupla .herkes herkesi beğenmek zorunda değil sonuçta. Ama evet haklısınız yazmamam daha iyi olurduSarıdişine bakmadan birde tavırlara bak.Hayır sizi çıkarmış arkadaşlıktan daha niye iletişime geçiyorsunuz.
İşte birazcık beğenmiştim karşılık bekledim sanırımÖnemli olan onun seni değil, senin onu beğenmen tatlımm
Gevşek sevme bacım. Gevşekler ömür boyu bela olur adamı kanser eder. Erkek dediğinin bir duruşu olmalı. İlk buluşmada makas alıyorsa o el 15 gün alçıda durmalı ne münasebet.İşte birazcık beğenmiştim karşılık bekledim sanırım
nerde hata yapıyorum sorusunun cevabı şu olabilirBu konuştuğum çocuğun aman aman bir tipi yok. Saçı azalmıl, dişleri seyrek ve sarı (sigaradan dolayı sanırım.) Her neyse ama sempatik.
Tamam iste.Sen kendi gerceklerini gormussun.Onun da gormesi lazim.O da cok mukemmel degil.Onu da gordun.Bosver.Bor sey olacaksa olur.Tamam insanın kendi değerini bilmesi çok güzel bir şey ama ben de artılarımı, eksilerimi biliyorum. Biraz da gerçeği kabul etmek gerekmiyor mu
Helal olsun bence en doğrusunu yapıyorsunuz. Bende ilgi yoksa, birden yok olup sonra tekrar ortaya çıkıyorsa, bu şekilde alttan alta laf sokuyorsa, beni arada bırakıp net olamıyorsa direk onu kendi diyarına uğurluyorum. Böyle yapa yapa da evde kalacağım ama olsun. Yanlış insanların peşinden gidip onlara tutunmaya çalışmaktansa böyle olmak daha iyi. Bakın biz kızlar erkeklerin rollerini aldıkça (onlar daha fazla ilgi, şefkat, nezaket gosterecekken biz kadınlar bunu yaptıkça) erkekler bi dişil enerjili oldu. Trip atan, ortadan bir iki gün yok olan kadınlarken bunu artık erkekler yapar oldu. Ben çok muzdarip ve şikayetçiyim bu durumdanPrenses erkeklere hayır, hödük ve öküz erkeklere hayır!
Ben özgüvenliydim tipime yönelik yani ama daha öncesinde de bu tarz şeyler yaşadım. İlk buluşma sonrası beğenilmemek yani. İnsan ister istemez etkileniyor