- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
Ben olsam bu düşüncelerimi direkt çocuğun kendisine açık açık söylerdim, uzak durmasını da ekleyerek. Bu şekilde ikinizin arasında bir zıtlık oluşmuş olur ve sevgiliniz de bir tarafı seçmek zorunda kalacağından sizi seçer. Ondan da tamamen kopar mı bilmiyorum ama önemli ölçüde uzaklaşmış olur.
Pff hakkaten çok denyo bir çocukmuş sessiz ve derinden ilerleyerek adım adım def etmeye çalışın hayatınızdan, yani onun için bozuşmayın, onun için tartışmayın az ama öz laf edin hakkında. Yavaş yavaş sevgilinizin tiksinmesini sağlayın, öteki türlü hareket etmeniz daha riskli bence. Zor yol temiz ve kesin yol, kolay gelsin.
Alahim ne itici bi adam o ya evlerden uzak! Yani benim sahsi fikrim aslinda sevgiliyken birbirine karisilmamasi yönünde ama burda ozel bi durum ve seni cidden rahatsiz eden bisey var bence bu durumu erk arkini kizdirmadan tatli bi dille anlatabilirsin. Sert konusursan ters tepebilir arkadasini sen taniyosun sonucta bide bu zamana kadat snaa yanlisi olmamis o nedenle guzelce konusmalsiin en azindan cok samiki olmasin ki o öküz de arkadasinla ole konusamasin terbiyesiz
sevgilim uzak duruyor bir dönem pat hemen arıyor nerelerdesin gel ders çalışalımlar falan. Geçen evine oturmaya çağırmış viski içmişler gündüz gündüz o zamanda fena kavga ettik. normalde içki içmez sevgilim özel bi an olmadıkça. reddemedim koymuştu içkileri çoktan dedi bir daha olmazsın dedim o konuda kapandı
Sevgiliniz böyle bir insanla nasıl yakın arkadaş olabiliyor anlamış değilim.
Sizin sevgilisini aldatan, bütün erkeklerle takılan bir arkadaşınız olsaydı soğurdunuz iletişimi keserdiniz değil mi?
Bütün bunlara rağmen ısrarla arkadaşlığını kesmiyorsa sevgilinizde masum değil kusura bakmayın.
İşte bu fena kavgalardan kaçının, bunlar biriktikçe "abi sana kız mı yok?" lafı daha bir anlamlı gelmeye başlar.
bu son dediğinizi demelimiyim bilmiyorum. Elimde bir ispat yok.sana öyle geliyor der ve kendi kendime kuruntu yapan biri olarak kalırmıyım acaba . diğerlerini zaten dedim uzaklaştı ama çocuk aradıkça tekrar görüşmeye başladılarErkek arkadaşınız şimdi olmasa da zamanla arkadaşına özenebilir yada kendisi bile farkında olmadan bianda arkadaşının pis işlerinde kendini bulabilir. bence arkadaşından pek hoşlanmadığınızı o yüzden o varken biaraya gelmek istemediğinizi yumuşak bir dilde sevgilinize belirtin. rahatsız edici olduğunu da söyleyin. hatta ustelerse sana bana göre bişey yok arkadaşlığına bak derse bana göre bisey var hatta bana bile çaktırmadan yazıyor diye açıkça söyleyin gozlemlerse fark edecektir
Bunuda düşünüyorum"Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim."