Olmaz olsun böyle arkadaş

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
merhaba sevgilimle bir yıllık bir ilişkim var. ben 20 sevgilim 21 yaşında. Hiç güven sorunumuz olmadı, birbirinizi hiçbirşeyden kısıtlamayız. bana haber verir gece arkadaşlarıyla bara gider. Arkadaşlarınla konuşmlarını bile anlatır böyle böyle güvenimi kazandı taki hayatımıza yeni bir arkadaşı girene kadar.

Aynı okuldayız hepimiz. Bu çocugun 6 yıllık bir ilişkisi var kızlada tanıştım zaman geçirdik bir kaç defa çok iyi birine benziyor ama sorun şu ki sevgilisi onu sürekli aldatıyor eve kız atıyor. bunu bana sevgilim anlattı ve bazen sevgilime yazdıklarını görüyodum o kızı asla haketmiyor. sevgilime oyle biriyle arkadaşlık yapmasını istemediğimi söyledim ama arkadaşlığı iyi ben onu bilirim sevgilisiyle ilişkisi beni bağlamaz diyor. çok düşündüm kıza sevgilisinin yediği haltları anlatmaya elimde sevgilimle konuşmalarının görüntüsü bile vardı ne olur ne olmaz bulunsun diye saklamıştım. Ben bunları düşünürken kızın sevgilisini yakaladığını ama sonra affettiği öğrendim bundan sonrası kızı ilgilendirir dedim takmadım.

Bugun çocuk sevgilimi arabayla almaya gelmiş bir yere bırakmak için kızlarla yaptıklarını anlatmış yine. sahilde kızlara yanaşıyormuş kızlarda kezban kezban yanıtlar veriyor demiş. çok sinirlendim bildiğiniz serserilik yapıyor birde kızlara kezban diyor diye söylendim sevgilime. sonra kız istersen ayarlarım sana demiş . Delirdim tabiki. şimdiye kadar susıyım dedim hep sevgilim sorun yaşamasın arkadaşlarıyla.zaten zor iletişim kuran biri arkadaş edinmiş karışmıyım. hem herşeyini anlatıyor dedikçe bunlar bu çocukla daha da yakın oldular . Çocuk bir gün evimiz boş istersen sevgilinle bi kaç gece bizde kal bile deme hakkını kendinde bulmuş terbiyesiz.Kafede oturuyoduk birden bana bu kısa boylu büyük popolu kızlar göz zevkimi bozuyor diye saçmalamaya başladı kendimi zor tuttum sanane sende bakma sana noluyor diyebildim çocuğa sadece. üstelik sürekli benim dikkatimi çekmeye çalışıyor. bana özelbi ilgisi yok ama şerefsiz işte kızların hepsi onu sevsin istiyor. sürekli fitnessinden kaslarından konu açıyor. sevgilim saç şeklini değiştirdi alttan alta quantumkızı X in saçı çok havalı dimi diye alay bile edebiliyor sanki ben onunla gülücekmişim gibi. ama sevgilim farketmiyor bile. ne yapmalıyım kızlar? Şuana kadar sevgilimden hiç şüphelenmedim. sevgilim hiç cinselliği yaşamamış biri. benimde düşüncelerimi olumsuz olduğunu biliyor bu konuda,öyle bir tekliflede hiç gelmedi. Bu çocuğa uyarda aldatılırım yada aldatılırımda haberim olmaz diye korkuyorum

Ben olsam bu düşüncelerimi direkt çocuğun kendisine açık açık söylerdim, uzak durmasını da ekleyerek. Bu şekilde ikinizin arasında bir zıtlık oluşmuş olur ve sevgiliniz de bir tarafı seçmek zorunda kalacağından sizi seçer. Ondan da tamamen kopar mı bilmiyorum ama önemli ölçüde uzaklaşmış olur.

Bence ne yapın edin sevgilinizin bu arkadaşlığa devam etmesini engelleyin. Normalde böyle bir şey demem ama böyle bütün kizlar benle ilgilensinler ben iyiyim havalıyım ayağındaki erkekler.... Kezban diyor bi de attığı laflara bakmayan kızlara. Erkek kezbanı. Sevgilinizin hayatında böyle biri olmasa da olur bir şey kaybetmez aksine kazanır

Pff hakkaten çok denyo bir çocukmuş sessiz ve derinden ilerleyerek adım adım def etmeye çalışın hayatınızdan, yani onun için bozuşmayın, onun için tartışmayın az ama öz laf edin hakkında. Yavaş yavaş sevgilinizin tiksinmesini sağlayın, öteki türlü hareket etmeniz daha riskli bence. Zor yol temiz ve kesin yol, kolay gelsin.

Alahim ne itici bi adam o ya evlerden uzak! Yani benim sahsi fikrim aslinda sevgiliyken birbirine karisilmamasi yönünde ama burda ozel bi durum ve seni cidden rahatsiz eden bisey var bence bu durumu erk arkini kizdirmadan tatli bi dille anlatabilirsin. Sert konusursan ters tepebilir arkadasini sen taniyosun sonucta bide bu zamana kadat snaa yanlisi olmamis o nedenle guzelce konusmalsiin en azindan cok samiki olmasin ki o öküz de arkadasinla ole konusamasin terbiyesiz

Ben sadece bu arkadasta suç bulmadim. Butun ozelini kimle naptigini sevgilinize anlatiyor oda geliyo hemen size soyluyor. Bu muhabbet bile hos degil bence. Sevgilin bir zaman sonra bu arkadasina ozenip onun gibi yasamak isteyebilir bu noktada dikkatli olmalisin. Sevgilinde o arkadasiyla boyle bel alti muhabbetlerden hoslaniyor gibi geldi.

Bide sonsice yavas yavas aklina bu insan bozuntusu ile ilgili kotu fikirler sok. Ama coook sevimli ve tatli dille emin ol ise yario sinirini belli etme ki ters tepmesin sakin ama uzun solukta temelli yok edilebilecek biri

Sevgiliniz böyle bir insanla nasıl yakın arkadaş olabiliyor anlamış değilim.
Sizin sevgilisini aldatan, bütün erkeklerle takılan bir arkadaşınız olsaydı soğurdunuz iletişimi keserdiniz değil mi?
Bütün bunlara rağmen ısrarla arkadaşlığını kesmiyorsa sevgilinizde masum değil kusura bakmayın.

çocuğun sevgilisini aldattığını öğrendiğimde sor tuttum kendimi saydırmamak için. okuldada sürekli yanımıza geliyodu .sevgilim aman bişey deme benim sana anlattığımı bilmiyor dedi diye sustum. Konuşursam bana olanları anlatmaz bir daha diye. Yoksa çoktan belli ederdim

sevgilim uzak duruyor bir dönem pat hemen arıyor nerelerdesin gel ders çalışalımlar falan. Geçen evine oturmaya çağırmış viski içmişler gündüz gündüz o zamanda fena kavga ettik. normalde içki içmez sevgilim özel bi an olmadıkça. reddemedim koymuştu içkileri çoktan dedi bir daha olmazsın dedim o konuda kapandı

normal şekilde çok anlatmaya çalıştım ama ben ona uyacak değilim sen gönlünü ferah tut normalde valla iyi çocuk diyor . hep aynı şeyler

İşte bu fena kavgalardan kaçının, bunlar biriktikçe "abi sana kız mı yok?" lafı daha bir anlamlı gelmeye başlar.

sevgilinizin sizi aldatmak gibi bir niyeti olsa size bu kadar açık çocuğun her haltını anlatmazdı. yada çocuğun istersen kız ayarlarım dediğini anlatmazdı. biraz kıskanlımak istediğinden anlatmış. ama o çocuğa güven olmaz uzak durmakta fayda var bence.

aynen benim mantığımda bunu almıyor. ben öyle kişilerle takılsam ne düşünürsün diyorum kızlarda yok öyle erkekler yapıyor öyle daha çok olsada sana kızamam sende yapacak değilsin diyor. Sevgilim iletişim sorunu yaşayan biri. Israrla o çocuk arkadaşça yaklaştı sevgiliminde hoşuna gitti arkadaş edinip farklı şeyler yapmak. şimdi engel olamıyorum. baştan karışmalıydım

Erkek arkadaşınız şimdi olmasa da zamanla arkadaşına özenebilir yada kendisi bile farkında olmadan bianda arkadaşının pis işlerinde kendini bulabilir. bence arkadaşından pek hoşlanmadığınızı o yüzden o varken biaraya gelmek istemediğinizi yumuşak bir dilde sevgilinize belirtin. rahatsız edici olduğunu da söyleyin. hatta ustelerse sana bana göre bişey yok arkadaşlığına bak derse bana göre bisey var hatta bana bile çaktırmadan yazıyo diye açıkça söyleyin gozlemlerse fark edecektir

bu son dediğinizi demelimiyim bilmiyorum. Elimde bir ispat yok.sana öyle geliyor der ve kendi kendime kuruntu yapan biri olarak kalırmıyım acaba . diğerlerini zaten dedim uzaklaştı ama çocuk aradıkça tekrar görüşmeye başladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…