- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- Konu Sahibi quantumkizi
Telefonunu kurcalamam yaparsam zaten anlar. kısa süreli bir çözüm buÇocuğu engelleseniz mi acaba sevgilinizin telefonundan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonunu kurcalamam yaparsam zaten anlar. kısa süreli bir çözüm buÇocuğu engelleseniz mi acaba sevgilinizin telefonundan
İnsanlar ya en baştan kendilerine benzeyen kişilerle arkadaşlık ederler. Ya da kendine benzemeyen biriyle arkadaşlık ediyorsa zamanla o kişiye benzerler.Bunuda düşünüyorum
bunu yapmam lazım artık sanırımSize de asılıyor olduğunu söylemek riskli bir durum .ama en azindan şimdiye kadar böyle bişey demedim kuruntu olsa başkası için de söylerdim yanilmiyorum bence diyebilirsiniz
Telefonunu kurcalamam yaparsam zaten anlar. kısa süreli bir çözüm bu
Size de asılıyor olduğunu söylemek riskli bir durum .ama en azindan şimdiye kadar böyle bişey demedim kuruntu olsa başkası için de söylerdim yanilmiyorum bence diyebilirsiniz
Canım konuşurken sakin konuşmaya çalış çünkü arkadaşları söz konusu olduğunda haklı olsak bile arkadaşlarını tutuyorlar. tamam sen arkadaşlığına devam et ama beni muhatap etme fazla de.en azından seninle gorusurken ondan uzak kalır. sürekli plan yap o çocukla fzla zaman gecirmeye vakti kalmaz
Üzüldüm umarım hatasını anlar birşey diyemedim.. Ama bu sebepten de ilişki bitmez bence barışacağınızı düşünüyorum
Çok hatalı davranmışsınız ya, haklıyken haksız duruma nasıl düşülür diye ders olsa altına örnek diye şu halinizi yazarlar yani.Mutsuz oldugumu surekli o cocuk yuzunden kavga ettigimizi soyledim.bastan sorun cikaran sendin bize ne sevgilisine yaptigindan Ben de bisey yapacak degilim o kiz ayarliyim dediyse ayarla demedim ya dedi. Cocugun benimlede flortlestiginj hic farketmedigini soyledim.inanmadi o senin egon dedi.yeni yetme degilim bana yapilani anlarim ona guveniyosun benim lafimami guvenmiyosun dedim. Sen yanlis anlamissin her seyi sana anlatmiycam artik hata bende dedi. Sacma kisilerle arkadaslik yapiyosun boyle giderse sana saygim kalmiycak yakistiramiyorum boyle arkadasliklari sana dedim. Anlayissizdin hep dedi. Ki hicbiseyine karismam sok oldum cok agir geldi.yaziklar olsun yaptigim hic biseyin kiymetini Bilememissin dedim cok zoruma gitti. Ben herseyi o kadar anlayisla karsilamaya calisirim hic sıkmam onu icim huzursuz olsada bir sene boyunce hic kiymetimi farketmemis degmemis yaptiklarima. Madem bu kadar degerli ondan vazgecmiyosun ben yokum dedim. Sacma bi duruma goturuyosun bizi dedi. O zaman kararini ver dedim. Kendine gelince yazarsin dedi. Yazmiycam bitti secimin ortada dedim 2 saat oldu okumamis bile
Çok hatalı davranmışsınız ya, haklıyken haksız duruma nasıl düşülür diye ders olsa altına örnek diye şu halinizi yazarlar yani.
Şu durumda yapılacak en son şeydir açıktan açığa cephe almak. Buradaki kaynana konuları gibi düşünün bu meseleyi. İnsanlar böyle durumlarda suçlamaları anında kişiselleştirir, suçlanan kişinin koruyuculuğuna soyunurlar. Yani size verilen değer meselesi değil bu.
Siz atıyorum X e güvenmiyorum dersiniz, onun şu şu kötü özellikleri var dersiniz ama karşı taraf bambaşka bi şey duyar, iş eninde sonunda "Ben arkadaşımı seçemeyecek kadar basiretsiz miyim, sen benim seçimlerimi mi yargılıyosun, bana güvenmiyo musun" a kadar gelir. Kimse kendine bak bi kız uğruna dostunu sattı denmesini kendine yakıştırmaz, iş inada biner.
Şu olay çıkmadan önce daha rahat çözüm önerebilirdim ama şimdi ortalık baya karışmış, ne desem bilemedim.
O olayda da o saçmalamış mesela, sizin anında tavrınızı koymanız gerekirdi onun şu anda size yaptığı gibi. Bu kişinin kendi alanını ve seçimlerini korumak istemesiyle ilgili, yani aslında arkadaşlarınızı değil kendi sınırlarınızı koruyorsunuz.Erkekler arasinda normal boyle seyler dedi. Yani arkadisinin kizi aldatmasi sorun degil hatta ona kiz ayarlamayi teklif etmesi bile sorun degil. Bir arkadasim sevgilin sana X odevi icin yardim etsin dedi bunu duydu ve o kim ki napicagima kariSiyor diye dusman belledi arkadasimi tavirli davran bile dedi sacma sapan. Ama kendi arkadasi iliskimize karisip kiz ayarlamayi bile teklif ediyor bu durumda ne kadar yapici olabilirim bilemedim sinirden. Daha once yeterince susmaya calistim
O olayda da o saçmalamış mesela, sizin anında tavrınızı koymanız gerekirdi onun şu anda size yaptığı gibi. Bu kişinin kendi alanını ve seçimlerini korumak istemesiyle ilgili, yani aslında arkadaşlarınızı değil kendi sınırlarınızı koruyorsunuz.
Sizin duruma gelince tabi ki susmayacaksınız. Şu kavgadan önce izlenecek 2 yol vardı; ya çocuğu kafalayacak, kaleyi içten fethederek dost olacaktınız ya da açıktan güler yüz gösterip sessiz ve derinden ilerleyerek çocuğu hayatınızdan atacaktınız.
Yani ya hatalarını bir bir sevgiliniz fark edecekti, siz ise İbrahim Paşa'nın arkasından entrika çeviren Hürrem Sultan edasıyla " Çok şaşırdım Süleyman, bunu sana nasıl yapar, hiç beklemezdim ondan." diyip yavaş yavaş gözden düşürecektiniz. Atıyorum o sevgilinizin saçıyla alay ettiğinden önce gülüp sonra "niye laf sokuyosun bakiim sen benim sevgilime" diyecektiniz. Bu tarz vurgularla alttan alttan kesecektiniz ayagını.
İkinci seçenekte ise şunu bilin ki her kötü sevgili kötü arkadaş demek değildir. Bazı insanlar sevgili olmaktan anlamazlar, beceremezler ama dost olmaktan iyi anlarlar. Hayatına "sevgili" sıfatıyla giren kızlara yapmadığı pislik kalmazken "dostu" olarak giren kızları abi gibi koruyup kollayan bi sürü erkek; her hafta kolunda başka bi çocukla gezen ama kötü gününüzde herkesten önce yardımınıza koşacak bi sürü kız tanıyorum.
O çocukta da böyle bi potansiyel varsa dostlugunu kazanmayı da deneyebilirdiniz. O zaman sizin ilişkinizi sizden fazla korurdu emin olun.
Ama şu saatten sonra bu öneriler bi işe yaramaz büyük ihtimalle. Sevgilimiz olayı çoktan üstüne almış yanlış anlamış maalesef.