Olmaz olsun böyle arkadaş

Belki hatasını anlayabilir derdim ama anlaşılan gurur yapıp inada tbindirmis.boyle tipler haklı da olsa aramiyor uzun zaman.biraz sessiz kalın bakalım ne olacak. aranızda başka sorun yokken böyle bir konuşmayla ilişkiyi bitirmek üzücü:KK43:
Sagolun susmaktan baska bisey kalmiyor ondan ses cikana kadar:KK61:

Sıkıntı büyük...

Şimdi sana göre sevgilin son derece düzgün ve iyi niyetli bir çocuk ama sandığından daha çok ortak noktaları var o çocukla.

Ağlama, sızlama, kavga etme. Yapacağın tek bir şey var, rest çekeceksin. Ya sen, ya o! Normalde akıllı davran, yavaş yavaş işle derdim ama işe yaramıyor inanki. Ben bu hatayı yaptım çünkü. Bu yüzden rest çek, eğer seni gerçekten seviyorsa zaten seninle kalır, ama yok o taraklarda bezi varsa ve o arkadaşının hayatı ilgisini daha çok çekiyorsa zaten sana ondan yar olmaz, o düzgün duruşunun sadece rol olduğunu anlarsın.

Gercekten oyle bende oyle yaptim basindan beri ama ben anlayis gosterdikce tepeme cikti daha da anlayissiz gordu beni. O yuzden en son yapicagim seyi yaptim ya ben ya o dedim.hic yapmak istemezdim hic o duruma sokmadim onu ama artik kendi haketti. Bekleyip gorucem gercek yuzunu. o yuzden ayrilmayi goze aldim

Gercekten oyle bende oyle yaptim basindan beri ama ben anlayis gosterdikce tepeme cikti daha da anlayissiz gordu beni. O yuzden en son yapicagim seyi yaptim ya ben ya o dedim.hic yapmak istemezdim hic o duruma sokmadim onu ama artik kendi haketti. Bekleyip gorucem gercek yuzunu. o yuzden ayrilmayi goze aldim

Aynen bekleyip göreceksin. Tamamen sessiz kalacaksın zaten bunun farkındayım ama bir süre sonra mesaj atarsa cevap verme lütfen, ararsa konuş ve seçim yapması gerektiğini hatırlat ve bu işin ne şekilde sonuçlanacağını tahmin ettiğini ve arkadaşının varlığını kabul etmeyeceğini kesin dille belirt. Umarım seçimi senden yana olur.

Ve lütfen üzülme, ağır travmalar yaşamaktansa onurlu bir ayrılık her zaman daha iyidir.

Bu arkadasiyla grusmeye devam ettikce sevgilinizin gidisati belli.
Bulbul gule goturur karga copluge.
7/24 bunlari duya duya insanin normaline gelir artik tum bunlar.

X