Olmayınca olmuyor

Bunlar değişik bir tür ama ya. Oğullarını iade edip yoluna bak.

Onlara ex gözüyle bakmaya başla artık, hiç takılma. Bu arada eşin olacak şahıs senin sakinleşmeni ve vazgeçmeni bekliyor olabilir. Bu konuda hazırlığını yap. Bence büyük ihtimalle bu akşam da gelmeyecek. Yazışmalarınızı da kesinlikle silme hatta yedekle, telefonunun başına bir şey gelirse kaybolmasınlar.

benim için hiç var olmadılar samimiyetsiz insanlar. bu akşam kesin gelir yüzdeyüz. yok hiç silmem mesajlarımı hepsi duruyor.

destek almayı düşünmüyor mu eşin.

Üşenmedim 11 sayfayı okudum. Bende sanırım narsist yada borderline öfke kontrolü olmayan, bi an zirveye çıkarıp çok mutlu ederken yere öyle bi çakan bir eşim var ki bütğn dengemi bozdu. Üstelik 10 ve 3 yaşında çocuğum var. Çok yıprandım artık boşanmayı çok istiyorum ama çocuklarımı bana vermez kaçırır onlarda çok zarar görür. Sırf benim canımı acıtmak için çocuklarıma travma yaşatacağını önemsemez düşünmez. Bende her anne gibi çocuklarıma çok düşkünüm bir gece ayrı onlarsız düşünemiyorum. Çıkar yol bulamıyorum böyle evlilik nereye gider ben mutsuzum üstelik can güvenliğimde yok çünkü ayrılmak istersem zarar verebilir öfke kontrol yok. Evin bütün sorumluluğu bende çocukların o sadece para kazanıyor başka hiçbirşey için yardım etmiyor. Düzen ve temizlik takıntım var çocuklar olsada evi herzaman düzenli tertemiz görür kıyafetleri herzaman temiz ütülü hazırdır. Yemeklerimizi sağlıklı özenli ve lezzetli yaparım kendiside söyler ve yemeksiz bırakmam evimi. Çocuklrım bakımlıdır her ihtiyaçlarına özenirim üstelik kaynana kayınpeder aynı katta oturuyoruz kızları ilgilenmez ben ilgilenirim. Çok alırı annecidir üstelik anneside oğulcu tabi ama ayarsız bi durum kocasıyla gep kavgalıdır kaynanam oğlunu doldurur babasına karşı ve kendi tarafında tutar hep.durduk yerde ne kavgalar ettik kaynnamın yanındada hiç oğluna sus haksızsın demez. Onun tarafındadır onun peşinde dolanır. Kp köye gider yazları kaynanam gitmez çünkü oğlu bana kalır giderse herşeyi ayağına geliyyor marketinden ilaçlrından tut herşeyi gezmeye gelince 18 lik ama normalde çok acizmiş gibi oğlunu bağlar iyics kendine. Babam vefat etti arkamda kimse yok annem var ama oda bencil onunla nasıl aynı evde yaşarım bilmiyorum mutlaka kapısını açar gel der ama 2 çocukla gözüne batarım. Kavga ettiğiğiniz sebepleri yazsam gülersiniz şaşırırsınız. Olayı konuşmamıza bile fırsat vermez hemen bağırır çağırır küfürler hakaretler eder annesine geçer. Ben ne yapıcam bilmiyorum korkuyorum ve mutsuzum

Canına yazık herşeyden önce bune böyle . Kârı koca olmayı bilmeyen biri bu adam bırak pişman olsun desin desin dursun seni seviyorum bilmem ne vaktinde bu raddeye getirinceye kadar nerdeydin

Çift terapistinden önce onu bi mazhar osmana yatırmak lazım. Sende aynı pskolojk şiddeti ona uygula o zaman görsün nasıl oluyormuş öyleyse böyle oh

Yeni konu açın.

Pişman olabiliyorsa bir umut vardır..
Dizginleyemediği öfkesi ve psikolojik sorunları var gibi..

Daha çok yeni evlisiniz tabiki asla taviz vermeyin ama boşanmadan önce de bir terapi almayı deneyin bence

insan karsındakini düzeltmekle ugrasmamalı ilgisiz olan hep ilgisiz kalıyor ki yeni evli sayılırsınız. Bazı insanların agzı iyi laf yapar sevdiğinden değildir. Seven insan gercekten kıyamazki sevdiğine. Çocuk olsa onlar da yıpranır. Yasınız çok genc Allah yolunuzu sonunuzu hayr etsin. Boşan demeyi sevmiyorum dısardan kolay geliyor bizlere ama kendini yıpratırsın gencliğine yazık etme.

Öfke kontrolü olmayan adamdan ayrılmaktan başka çare yok. Değişmez bunlar. Hasta eder insanı. Eski esim de böyleydi dengemi bozdu. Kurtulursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…