- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.395
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
İyi ki varsınız gerçekten konuyu açtığım andan itibaren sürekli yorum yazan herkese çok teşekkür ederim iki gündür evde yapayalnızım markete bile çıkmadım okadar daralmış haldeyim ki tüm günüm burda geçti yalnızlığımı bir nebzede olsa azalttınız her mesajı sanki karşılıklı kahve içiyormuşuz da dertlesiyormuşuz gibi okudum çok ama çok teşekkür ederimO hayalkirikligi yakiyor canimizi. Bende eşimle ilk yillar cok zorlandim. Baskin nir karakter ve annesi simartmis pophlamiş kocasi yerine koymuş nerdeyse zorlandim. Ki 28 yasinds evlenmeme rağmen. Bazi hikayeleri biz blincaltimizla seçiyoruz yani bilinçle ozgur irade ile degil. Kadersel tarafsiz bir sistem var. Ya 7 ceddimizin gecmisinden gelen ah lar bize kadar ulaşıyor ya da bu yoldan gecmemiz lazim ki gerçek biz e ulasalim kendine yani. Deneyimler çok kiymetli geliştirir. Ama ağırlığı da tartışılmaz yorar. Kimse icin değmez kendinden baska. Hayat yolculuğunda kendine iyi davranmakla sorumlusun. Karşındaki hastalik duzetindeyse provoke etmeden ben yapamiyorum ruh sağlığım iyi degil gibi karşıyı kizdirmadan siyrilirsin ins. Suçladıkca karşıyı agresif ve yanlis tutum sergiliyorlar. Namaz ve dua ile yardim iste...
Haha koltuğa oturması iyiymişMerhaba yine anlatacak kimsem olmadığı için buradayım ve sizden aldığım güç kendimi daha iyi hissettiriyor
Evleneli 1 sene oldu 1.ayımızdan hatta balayından beri eşimin öfke problemiyle uğraşıp duruyorum aşırı huysuz kendi istediği olmayınca çıldırıyor hemen sinirleniyor herşeye sürekli ben böyleyim istemiyorsan git boşan diyen biri.tamam diyorum boşanalım bitsin eşyalarımı topluyorum gitmeye kalkıyorum bu seferde çok pişmanım deyip ağlıyor öyle bir psikolojik şiddet var ki üzerimde anlatamam.
herşeyi eleştirir bu niye böyle , yüzümde sivilce çıksa çok kötü olmuş , biyerimde tüy görse ay bu ne der ki tüysüz biriyim. Ailesiyle de ayrı uğraştım bunca zamandır yüzüme gülüp arkamdan demedikleri kalmadı. Hiç birini sevmiyorum. Kısaca böyle derken kendimi aşırı mutsuz çökük ve depresyonda hissediyorum. Artık gerçekten gitmek istiyorum. Geçen gece hiç birşey yoktu çarşafları değiştirirken basım döndü uzandım sonrası bende yok sinir krizi geçirmişim ağlama krizine girmişim ayılınca öğrendim. Bu sabah yine yataktan kalktığımda yanımda eşimi göremedim iki haftadır bensiz koltukta uyuyor sıcak bahanesiyle dün gecede orada yatmış ve dün eve gelince sarılmak istedim öpmek istedim çok terliyim yoruldum dedi bende tamam sadece öpecektim sende hiç öpmüyorsun dedim o da seni mi eglendirecegim yorgunum dedi. Bu sabah bu birikmişlikle kalkıp artık boşanmak istediğimi cok mutsuz olduğumu beni sürekli dibe çektiğini söyledim kendisine ve onu evden kovdum.
gitti zannettim kapı kapanınca Meğer gitmemiş kapıyı kapatır gibi yapıp koltuğa oturmuş nasıl bir manyaksa. Sonra çıktı gitti beni arıyor mesaj atıyor kesinlikle boşanmak istemiyorum seni seviyorum bilmem ne diye. Ama artık cok yoruldum hayatım alt üst oldu onun yüzünden kendimden nefret ettim. Bu sefer yapacağım 40 yaşıma gelince keşke 26 yaşındayken boşansaydım dememek için bunu şimdi yapacağım…
Evet sindirmekOlur olmaz herşeye kızıyor yada amacı beni sindirmek mi bilemiyorum herşeyden korkar oldum ne der kızar mı diye düşünüyorum bişey yaparken tahammülüm kalmadı
aynen öyle balayı bitti peri masalı sona erdiAyni evde yaşamadan insanları tanımak gercekren cok zor, bazen çok farklı davranıyorlar, anlamamış olabilir. Bazende bir duzelır umudu iste.
Ay kıytırık bi whatsapp durumu. Neden taktın bu kadar? Sen de '' Edebi edepsizden öğren. '' yaz duruma, için rahat eder bari.görümcem bi mesaj verme peşine düştü kendince. dün biliyorsunuz sabahtan aramışlardı kahvaltıya gidelim diye işim var gelemiycem dedim sonra yine aradılar yemege gidelim diye en sonunda dedimki hiç modumda degilim gelmek istemiyorum diyerek kapattım. sonra eşim olcak insanın evde olmadıgını iş sebebiyle gelmedigini duymuşlar kv aradı geleyim senle kalayım korkarsan kapını kitle falan diyor dedim ben kaç yıl yalnız yaşadım üniversitede ne olucak hiç bişey olmaz bana sağolun dedim kapattım. sonraaa
sürekli reddettim herşeyi görümcem laf sokmalı şeylere zaten bayılır hikayesine bir fotoğraf koymuş. iki tane armut var yanyana birisi tamamen çürük ve yanındaki taze armutu da çürütmeye başlamış. böyle bir fotoğraf işte ne yazı ne bişey hiç bişey yok. telefon kapanır kapanmaz bu hikayeyi koydu.üstüme alındım ister istemez çünkü onlara hiç bi zaman sıcak olamadım içimden gelmedi. önce bi dönüp kendilerine baksınlar sinir ettiler beni.
hayır yani amaç ne basit basit hikayeler mi atıcaz böyle kaç yaşında kadın utanmıyor daAy kıytırık bi whatsapp durumu. Neden taktın bu kadar? Sen de '' Edebi edepsizden öğren. '' yaz duruma, için rahat eder bari.
Atası varmış, atmış. Napsın öyle avutuyor kendini. Benim kardeşim manyağın teki diyecek hali yoktu, elleri suçlamak daha kolay.hayır yani amaç ne basit basit hikayeler mi atıcaz böyle kaç yaşında kadın utanmıyor da
Siz görümceyi kaynanayı boş verin. Bu adamdan kurtulmaya dair bir plan program yaptınız mı?hayır yani amaç ne basit basit hikayeler mi atıcaz böyle kaç yaşında kadın utanmıyor da
daha yüzünü göremedim bu aksam gelicek herşeyi konuşucaz normalde dün gelecekti gelmediSiz görümceyi kaynanayı boş verin. Bu adamdan kurtulmaya dair bir plan program yaptınız mı?
görümcem bi mesaj verme peşine düştü kendince. dün biliyorsunuz sabahtan aramışlardı kahvaltıya gidelim diye işim var gelemiycem dedim sonra yine aradılar yemege gidelim diye en sonunda dedimki hiç modumda degilim gelmek istemiyorum diyerek kapattım. sonra eşim olcak insanın evde olmadıgını iş sebebiyle gelmedigini duymuşlar kv aradı geleyim senle kalayım korkarsan kapını kitle falan diyor dedim ben kaç yıl yalnız yaşadım üniversitede ne olucak hiç bişey olmaz bana sağolun dedim kapattım. sonraaa
sürekli reddettim herşeyi görümcem laf sokmalı şeylere zaten bayılır hikayesine bir fotoğraf koymuş. iki tane armut var yanyana birisi tamamen çürük ve yanındaki taze armutu da çürütmeye başlamış. böyle bir fotoğraf işte ne yazı ne bişey hiç bişey yok. telefon kapanır kapanmaz bu hikayeyi koydu.üstüme alındım ister istemez çünkü onlara hiç bi zaman sıcak olamadım içimden gelmedi. önce bi dönüp kendilerine baksınlar sinir ettiler beni.
Görümce kendisinin armut kafalı olduğunu anlatmak istemiş sanırım.görümcem bi mesaj verme peşine düştü kendince. dün biliyorsunuz sabahtan aramışlardı kahvaltıya gidelim diye işim var gelemiycem dedim sonra yine aradılar yemege gidelim diye en sonunda dedimki hiç modumda degilim gelmek istemiyorum diyerek kapattım. sonra eşim olcak insanın evde olmadıgını iş sebebiyle gelmedigini duymuşlar kv aradı geleyim senle kalayım korkarsan kapını kitle falan diyor dedim ben kaç yıl yalnız yaşadım üniversitede ne olucak hiç bişey olmaz bana sağolun dedim kapattım. sonraaa
45 yasında koca kadın ya egoları yüzünden kimseyi beğenmez herkese tepeden bakar sonradan görme bişey.Bunlar o kadar ucuz hareketlerki
Ergenmi diyeceğim ama şimdi bu tarz hareketler için yaş limitide arttı iyice
Ortada çatırdayan bir evlilik ve ciddiyetsiz tipler var
Bunlar içinizi soğutmalı, çok şükür kurtuluyorum demelisiniz
...
cürük armut onlar taze armut ben oluyorum sanırım cünkü cürüyen varsa o benimGörümce kendisinin armut kafalı olduğunu anlatmak istemiş sanırım.
Az kaldı sabret. Görümce de ergenler gibi uğraştığı işlere bak allasen.cürük armut onlar taze armut ben oluyorum sanırım cünkü cürüyen varsa o benim
bahsetmiştim ya işte ortamlarda insanları ben müdürüm bu işletmeyi kapattırırım diye korkutan görümce buAz kaldı sabret. Görümce de ergenler gibi uğraştığı işlere bak allasen.
Bildim şimdi.bahsetmiştim ya işte ortamlarda insanları ben müdürüm bu işletmeyi kapattırırım diye korkutan görümce bu
yok onlar silmez de şöyle yaparlardı tavır belli etmek için.eskiden mesela iş çıkışı onlara giderim şuan hepsi birlikte yaşıyor kv kp boşanmış olan görümce ve bahsettiğim 45 lik hiç evlenmemiş görümce. mesela giderim çıkışta oraya eş yanımda olmadan kapıda karşılayan hoşgeldin diyen bile olmaz oturma odasında otururlar kapı acık olur girerimBildim şimdi.Sen gördükten sonra siliyorsa paylaşımı o zaman teşhisi koyarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?