Olmayınca olmuyor

BerryBlossom

🌠🌠🌠
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
1.469
2.395
83
Merhaba yine anlatacak kimsem olmadığı için buradayım ve sizden aldığım güç kendimi daha iyi hissettiriyor

Evleneli 1 sene oldu 1.ayımızdan hatta balayından beri eşimin öfke problemiyle uğraşıp duruyorum aşırı huysuz kendi istediği olmayınca çıldırıyor hemen sinirleniyor herşeye sürekli ben böyleyim istemiyorsan git boşan diyen biri.tamam diyorum boşanalım bitsin eşyalarımı topluyorum gitmeye kalkıyorum bu seferde çok pişmanım deyip ağlıyor öyle bir psikolojik şiddet var ki üzerimde anlatamam.

herşeyi eleştirir bu niye böyle , yüzümde sivilce çıksa çok kötü olmuş , biyerimde tüy görse ay bu ne der ki tüysüz biriyim. Ailesiyle de ayrı uğraştım bunca zamandır yüzüme gülüp arkamdan demedikleri kalmadı. Hiç birini sevmiyorum. Kısaca böyle derken kendimi aşırı mutsuz çökük ve depresyonda hissediyorum. Artık gerçekten gitmek istiyorum. Geçen gece hiç birşey yoktu çarşafları değiştirirken basım döndü uzandım sonrası bende yok sinir krizi geçirmişim ağlama krizine girmişim ayılınca öğrendim. Bu sabah yine yataktan kalktığımda yanımda eşimi göremedim iki haftadır bensiz koltukta uyuyor sıcak bahanesiyle dün gecede orada yatmış ve dün eve gelince sarılmak istedim öpmek istedim çok terliyim yoruldum dedi bende tamam sadece öpecektim sende hiç öpmüyorsun dedim o da seni mi eglendirecegim yorgunum dedi. Bu sabah bu birikmişlikle kalkıp artık boşanmak istediğimi cok mutsuz olduğumu beni sürekli dibe çektiğini söyledim kendisine ve onu evden kovdum.

gitti zannettim kapı kapanınca Meğer gitmemiş kapıyı kapatır gibi yapıp koltuğa oturmuş nasıl bir manyaksa. Sonra çıktı gitti beni arıyor mesaj atıyor kesinlikle boşanmak istemiyorum seni seviyorum bilmem ne diye. Ama artık cok yoruldum hayatım alt üst oldu onun yüzünden kendimden nefret ettim. Bu sefer yapacağım 40 yaşıma gelince keşke 26 yaşındayken boşansaydım dememek için bunu şimdi yapacağım…

Çok iyi yaparsın
Zararın neresinden dönsen kardır. Hastalıklı bir karakterle yaşamak zorunda değilsin. Anası kimseyi başkasının hastalıklı rubuyla uğraşsın diye doğurmuyor. İntihar ederim ayağı falan yaparsa sakın inanma, öldüremez kendisini, sen ömür boyu onun eziyetini çekeceğine varsın o intihar etsin.

Bu yüzünü hiç görmedim bana hep seni dünyanın en mutlu insanı yapacağım derdi asla kırmazdı çok iyiydi
Narsizim kokusu alıyorum.

Şimdi birileri çıkıp önünüze gelene narsist diyorsunuz diyecek ama bunun da dereceleri vardır belki, ya da benzer başka kişilik bozuklukları vardır. Teşhis koymuyorum sadece benzettim

Normalde mücadeleyi seven hatta teşvik eden bir yapım vardır ama bu ara ne olduysa herkese boşan zaman kaybetme diyesim var ennn iyisini yaparsın hasta bu adam ya gidip tedavi olsun yada bırak git ne hali varsa görsün anasının eğitemediği çomarı sen hiç eğitemezsin ha iyisimi gelecek bilemezsin ama en azından şansım böyleymiş dersin bu dünyaya bir kez geliyoruz nasıl mutlu olunacaksa öyle yaşansın isteriz

Bence de kırkından sonra keşke dememek için şimdi bu işi bitirmelisin. Bu adam '' sana '' düzelmeyecek.

Ailece narsistik bir yapıları var zaten. Mesela görümcem bi yere gitsek olumsuz birşey olsa ben bilmem ne müdürüyüm burayı kapattırırım falan der aslında sallıyor ama gören inanır. Kayınvalide herkonuda fikri vardır en iyi anne odur falan şaka gibi insanlar

1.ilişkideki insanin dengeli kalmasi icin sanki bir sure var.
2.iliskinin dengeli devam etmesi içinde
Maalesef kişide bu iliski icin denge bitiyorsa iliski de bitiyorsa hersey sonucsuz kalir benlik kabul etmese de.
Not:sizi tanımadığım icin zanda bulunmak istemedim.sizin gecirdiginiz süreç yada donustugunuz negatif bir durum hariç yazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…