Ayrilmayi dusunmuyorsaniz, konusmaniza ragmen adam degismiyorsa bu sekilde kabullenip devam edeceksiniz, caninizi sikan seyler oldugunda "bu adam boyle tamam" deyip gormezden geleceksiniz. Ya da kavga dovus devam edecek.
Kangren olmuş bir ilişki.
Uzatmayı oynamalara değmez.
Su anda evet edemiyorsunuz cunku karar veremeyip istemediginiz seylere razi oluyorsunuz.kendi hayatımı kendim kontrol edemiyorum gibi geliyor
kahrolsun bağğzı şeyler
sizce sevgiyi göz ardı edip bitirilmeli mi?
Valla aha şuraya yazıyorum bu çocukla evlenirsen buraya zilyon tane konu açarsın.
Akrabalar arasında "aslında x'i şuleye düşünüyorduk da kısmet iştee" lafını çok duyarsın.
Bi plan yaparsın ailesi bi telefon açar iptal olur.
Balayınız bile yarım kalır.
Sana çok gerçek kesit maddelerim de konunun sonuna "şu an ayrılığı kaldıramam" yazmışsın. E çek madem. Ayrılığı kaldırabileceğin zaman ayrılırsın.
Sana zaman ayırmayan birini sevmeye devamm.
Ya nesi mutlu ediyor bu adamın seni? Bu sorunun mantıklı bir cevabı varsa devam et yoksa bitir.
Ee korktun mu bari? :)Helal olsun geleceğe yönelik korkularımın hepsini 1 yorumda anlatmayı başarmışsınız
Ee korktun mu bari? :)
Yoksa önce hiiiiiiihdeyip sonra emaaan mı dedin?
Tamam öneri: ayrıl ve isteklerini sırala.biliyor musunuz aslında ben sadece kendimden korkuyorum.
çünkü olmadığım bir hayatın başrollüğünü üstleniyorum.
her seferinde ''Bu adamla olmaz yeaa'' dedikten sonra bir bakıyorum ki kendimi salya sümük ağlayarak, evine döğğn tülay modunda buluyorum.
Eğer söylediklerinizi yaşarsam, kendim kaşınmıştım derim. Ancak, ayrılıktan başka bir çözüm yolu yokmu diye de dolanıyorum ortalıkta.
Tamam öneri: ayrıl ve isteklerini sırala.
"Şu bu şu bu düzelmezse geri barışmayacağımı bil. Hadi selametle." De ve akışına bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?