Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
olmayanı oldurmaya çalışmak..
- Konu Sahibi blleg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.061
- 198
- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
Ayrılığı şu an için düşünmüyorum çünkü psikolojik olarak kaldıramam diyorsanız ozaman evlenin . Belki boşanmayı psikolojik olarak kaldırırsınızuzun olacak bu yüzden şimdiden özür diliyorum
7 aydır devam eden bir ilişkim var. Kendimden bahsedeyim önce, 22 yaşında üniversite okuyorum, seneye mezunum inşallah. erkek arkadaşım lise mezunu ve babasıyla birlikte esnaflar. Ben rahat büyümüş, annesi ve babası tarafından hıc kısıtlanmamış her istediği olmuş ve aşırı istekleri olmayan bir insanım. Ancak erkek arkadaşım 7 aylık ilişkisini annesine söyleyeyemeyecek, babası arayınca hazırola geçecek ve onların her dediğini yapıp kardeşinin dershane işlerine kadar koşacak durumda ve aileye bağlı. etnik köken farkı, dini bakış farkı, sosyoekonomik farklılıklar, hayata bakışımız.. her şey çok fazla farklı.
VE GELİN GÖRÜNKİ BEN AŞIK OLDUM..
HAYATIMDA İLK DEFA BU KADAR SEVDİM. BİR BAKIŞINI GÜNLERCE DÜŞÜNDÜM.
sürekli çatıştığımız için 2 kere ayrılık yaşadık, ilk ayrılıkta o barışmak istedi ikincisinde ben.
Ancak şimdi durumlar şöyle kızlar.. :
Kendisi muhafazakar bir aile yapısında olmasına karşın dayısının kızları ile aşşırı samimi şekilde davranıyor ve aile içinde yakıştırıyorlarmış. bence kuzen demek kardeş demektir asla kuzen evliliklerini tasvip etmedim, ensest gibi geliyor bana. ancak gelin görün ki bu durumdan dolayı rahatsızlığımı dile getirdim. bu durumda bir şey yapmamı bekleme benden dedi.
akşam 1 saat uzanıcam dönerim sana deyip gece boyu mesajlarıma cevap gelmiyor
buluşma zamanlarımız hep ailesi ve arkadaşları yüzünden ya erteleniyor ya da vazgeciliyor
bugun için kahvaltıya gitmek için sözleşmiştik, beyimiz 2. kere söylemedi bile. ben de gün boyu evde kös kös oturdum
Cidden seviyorum, hatta öyle çok seviyorum ki bana yaptığı her şeyi unutup sadece sevgimi arkama alıyorum hep. Ancak bu şekilde nereye varacak bilmiyorum.
Onun değişmesi, bana karşı daha ilgili ve sevgi dolu olması için defalarca konuştum ancak asla bir değişimde bulunmadı. BANA HEP HER ŞEYİ SORUN ETTİĞİMİ SÖYLÜYOR, BEN KENDİ KENDİMİ MUTSUZ EDİYORMUŞUM. Ama ben bu kişi değilim...
Sizce ne yapmalıyım?
Ayrılığı şu an için düşünmüyorum çünkü psikolojik olarak gerçekten kaldıramam. Ancak bir şeylerin daha iyi olması için tavsiyelere ihtiyacım var.
- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
Ah kızım ahhh???sizce sevgiyi göz ardı edip bitirilmeli mi?
Ölürüm zannedersin nasıl yaşanır bilemezsin.
Ama bi evlen sen o zaman gör ölmeyi tükenmeyi.
Aşk hem çok güzel hem kör hem sağır.
Başkasını da seveceksin ve o zaman dönüp bakınca iyiki diyeceksin.
Keşke dememek için ayrıl
- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 128
- 32
Ben bu senaryoyu yaşadım. Canım onların muhafazakarligi uckuruna kadar. Kuzene kardeş diye bakmaz onlar. Ayrıca çok da bencil bu çocuk. Sen prenses,o sarayın soytarısı . Kusura bakma ,ben bu konuda yasanmisligim sebebiyle hassasim. İnsan ya iyidir ya kötü . Bunlar muhafazakarligi kendi bencilliklerine alet ediyorlar, bu da bana çok kötü bi insan karakteri çizdi,yalancı iki yüzlü gibi.
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
BANA HEP HER ŞEYİ SORUN ETTİĞİMİ SÖYLÜYOR, BEN KENDİ KENDİMİ MUTSUZ EDİYORMUŞUM. Ama ben bu kişi değilim...
birlikteliğiniz maalesef ki yanlış olduğu için bu mutsuzluk.
aşka inancım sonsuz.
değer vermiyor beyefendi anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla..
gel gör ki hayattan aynı şeyleri beklemiyorsanız iki tarafıda keskin bıçak gibi...
elin de kesilir sebze de..
7 ay.
iyi düşün.
- 29 Ağustos 2014
- 4.841
- 16.924
- 408
- 33
Senin şuan ayrılaamam kaldıramaam dediğin şey hormonal bir aşk sadece. Bu kadar zıt olduğun bir adamla paylaşımın da sınırlı olur dolayısıyla sevgiyi besleyemezsin. Bir süre sonra o aşk duygusu yetmez olur olumsuzlukları örtmeye... Ama sen daha da çıkmaza girersin emek verdim diye düşünürsün... Bunları hep tecrübelerimizden yola çıkarak söylüyoruz akıllı bir kadına benziyosun mantıklı ol, bitir bu işi.kendine eziyet etme bir daha bu yaşta olmayacaksın
bi de şundan emin ol o düşünceli aşık erkekler hep kendilerini başkasının yanında eleştiren kadınların yanında,erkek daha iyi özelliklere sahip olmasına rağmen kız hep ben daha iyilerine layıktım modunda...Ne yazık ki kendinden ödün vererek sevince kimse ödüllendirmiyor seni karşı taraf bile....uzun olacak bu yüzden şimdiden özür diliyorum
7 aydır devam eden bir ilişkim var. Kendimden bahsedeyim önce, 22 yaşında üniversite okuyorum, seneye mezunum inşallah. erkek arkadaşım lise mezunu ve babasıyla birlikte esnaflar. Ben rahat büyümüş, annesi ve babası tarafından hıc kısıtlanmamış her istediği olmuş ve aşırı istekleri olmayan bir insanım. Ancak erkek arkadaşım 7 aylık ilişkisini annesine söyleyeyemeyecek, babası arayınca hazırola geçecek ve onların her dediğini yapıp kardeşinin dershane işlerine kadar koşacak durumda ve aileye bağlı. etnik köken farkı, dini bakış farkı, sosyoekonomik farklılıklar, hayata bakışımız.. her şey çok fazla farklı.
VE GELİN GÖRÜNKİ BEN AŞIK OLDUM..
HAYATIMDA İLK DEFA BU KADAR SEVDİM. BİR BAKIŞINI GÜNLERCE DÜŞÜNDÜM.
sürekli çatıştığımız için 2 kere ayrılık yaşadık, ilk ayrılıkta o barışmak istedi ikincisinde ben.
Ancak şimdi durumlar şöyle kızlar.. :
Kendisi muhafazakar bir aile yapısında olmasına karşın dayısının kızları ile aşşırı samimi şekilde davranıyor ve aile içinde yakıştırıyorlarmış. bence kuzen demek kardeş demektir asla kuzen evliliklerini tasvip etmedim, ensest gibi geliyor bana. ancak gelin görün ki bu durumdan dolayı rahatsızlığımı dile getirdim. bu durumda bir şey yapmamı bekleme benden dedi.
akşam 1 saat uzanıcam dönerim sana deyip gece boyu mesajlarıma cevap gelmiyor
buluşma zamanlarımız hep ailesi ve arkadaşları yüzünden ya erteleniyor ya da vazgeciliyor
bugun için kahvaltıya gitmek için sözleşmiştik, beyimiz 2. kere söylemedi bile. ben de gün boyu evde kös kös oturdum
Cidden seviyorum, hatta öyle çok seviyorum ki bana yaptığı her şeyi unutup sadece sevgimi arkama alıyorum hep. Ancak bu şekilde nereye varacak bilmiyorum.
Onun değişmesi, bana karşı daha ilgili ve sevgi dolu olması için defalarca konuştum ancak asla bir değişimde bulunmadı. BANA HEP HER ŞEYİ SORUN ETTİĞİMİ SÖYLÜYOR, BEN KENDİ KENDİMİ MUTSUZ EDİYORMUŞUM. Ama ben bu kişi değilim...
Sizce ne yapmalıyım?
Ayrılığı şu an için düşünmüyorum çünkü psikolojik olarak gerçekten kaldıramam. Ancak bir şeylerin daha iyi olması için tavsiyelere ihtiyacım var.
- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- 6 Ocak 2017
- 291
- 408
- 103
- 41
- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
hepinizin yorumları için teşekkür ederim.
çok ilginç bir şey oldu, bana bi sms attı ve farklı olduğumuzu ilerde olmayacağını düşündüğünü söyledi. ben de öyle düşünüyorum dedim.
sonuç olarak bitti.
mutlu muyum? evet.. kendimi ferahlamış hissediyorum. olmayacak duaya amin edemiyorum en azından. Bu yazdıklarınız ile kararım kesinleşti. teşekkürler tekrar
çok ilginç bir şey oldu, bana bi sms attı ve farklı olduğumuzu ilerde olmayacağını düşündüğünü söyledi. ben de öyle düşünüyorum dedim.
sonuç olarak bitti.
mutlu muyum? evet.. kendimi ferahlamış hissediyorum. olmayacak duaya amin edemiyorum en azından. Bu yazdıklarınız ile kararım kesinleşti. teşekkürler tekrar
- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
kısa ilişkisinde hüsran ve ayrılık yaşamış biri olarak psikolog zafer akıncının videolarını izlemeni öneririm,ben kitabını da sipariş verdim henüz gelmedi kitabın nasıl olduğunu bilmiyorum da gelince onu da yazarımhepinizin yorumları için teşekkür ederim.
sonuç olarak bitti.
- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
+1 ve ileride böyle bir ailede çocukla ayrılmak yerine ciddi birşeyler yokken bitirmek daha mantıklıValla aha şuraya yazıyorum bu çocukla evlenirsen buraya zilyon tane konu açarsın.
Akrabalar arasında "aslında x'i şuleye düşünüyorduk da kısmet iştee" lafını çok duyarsın.
Bi plan yaparsın ailesi bi telefon açar iptal olur.
Balayınız bile yarım kalır.
Sana çok gerçek kesit maddelerim de konunun sonuna "şu an ayrılığı kaldıramam" yazmışsın. E çek madem. Ayrılığı kaldırabileceğin zaman ayrılırsın.
Sana zaman ayırmayan birini sevmeye devamm.