Arkadaşlar bende kaygı bozukluğu (küçükten beri ) ve genç kızlıktan beri panik atak vardı . Önce ilaç sonra terapilerde tedavi oldum hala daha terapilere devam ediyorum .Panik atak çok şükür bir daha hiç yaşamadım ama stresli bi dönemden geçtim doğum sürecim ve sonrasında . Bende olmayan korkular oluşmaya başladı . Normalde sağlık bakanlığında çalışıyorum işe gidip gelen asansör toplu taşıma kullanan normal biriydim . Fakat lohusalıkta bana bir şey oldu .Biraz da yalnız kaldım sanırım . Anksiyetem tetiklendi fakat olmayan korkular oluşmaya başladı . Bugün tek çıktım ilk kez toplu taşıma kullandım metro otobüs vs , asansöre titreyerek korkarak biniyorum , bebek arabasıyla dışarı çıkmaya korkuyorum , karanlıktan korkuyorum , vücudum da bi korku gerginlik huzursuzluk var , çocuğuma iyi bakabilecek miyim , ya bir şey yutar boğulursa(boğulma korkum eskiden geçirdiğim rahatsızlıktan kaldı) , böyle vesveseler geliyor aklıma . Çok tedirgin oluyorum , sadece bebeğimle ilgilenirken çok sakinim , o uyuduktan sonra veya tek başımayken bu düşünceler zihnimi çok yoruyor . Çok dik Yokuş yerlerden korkardım Şuan iyice arttı bu , hafif dik bi yerden geçecektim bugün resmen başım döndü . Bana neler oluyor anlamadım , doğum yapalı daha 2 ayım dolmadı bu haldeyim . Terapilere devam ediyorum , namaz kılmaya meditasyon yapmaya vs çalışıyorum . Ama annem de benim çok panik korkak bi kadındı . Onun gibi olurum da çocuğumu etkilerim ilerde diye tedirgin olmaya başladım . Bu kadar korkulu değildim sizce bana neler oluyor lütfen fikir verin yardımcı olun