Olmayan gebelik hayali

Umarım tez zamanda tekrar hamile kalıp hayırlısıyla evladını kucağına alırsın

Benim bir arkadaşımın eşi de azospermmiş.İlk çocuğu tüp bebekle olmuş bir spermi zor bulup döllemişler.12 sene sonra kendiliğinden iki çocukları daha oldu.yani olmuyor diye birşey yok oluyor.
Çok şaşırdm ben hiç duymadm sonrasında normal yolla gebe kalan. Teşekkür ederim

Canım hepımız rabbımın ol emrine muhtacız . Benım esımde de bendede sıkıntı yoktu ama bi süre olmadı . Arkadasım polikistik over hastasıydı arka arkaya tedavisiz hamıle kaldı . Rabbım ol derse hersey oluverıyor bunun en buyuk örnegı hz meryem degılmı ? Rabbım hakkında hayırlısını en guzel sekılde yasatsın insaAllah . Ben ınanıyorum guzel gunler kapınızda

İnşallah teşekkür ederim

inşallah sende tez vakitte hamile kalıp bebişlerine kavuşursun
Ah okadar çok istiyorumki. Şu hayatta en çok istedigim şey anne olmaktı. O yüzden bukadar sene hiç ümidimi kaybetmedim sanırım. Çok zor birşey evlat hasreti çekmek. Olmayan bir bebeğin kokusuna hasret kalmak. Bide bizim milletimz hep kadında bilir ya sorunu. Sanki çocuğu sadece kadın yapıyormuş gibi. Bide üstüne arkamdan yapilan dedikoduları, aciyarak bakan gözleri, imaları, laf sokmaları, küçümsemeleri çekmek de ayrı bir skıntı.

Kuyruk sokumundan da mi oluyor. benim bildiğim ilgili bölgeden alınıyor. Benim eşime öyle yapıldi
Benim bu konuda çok bilgim yok.Daha önce haberlerde kemik iliğinden sperm alınabildiğini falan görmüştüm.Sırttan deyince o haber aklıma geldi öyle düşündüm bi an.tabi gerçekte var mı bilmiyorum.Hatta haberlerde kadınların artık erkeksiz doğurabileceğinden falan bahsediyordu çok ilgimi çekmişti konu.

Bir arkadaşımında durumu aynı senin gibi eşiyle ilgili aynı sıkıntı vardi. Aslında çok çok düşük şansları vardı hatta hiç umut yok deniliyormuş 3.tüp bebek denemelerinde hamile kaldı. Ümidini hiç yitirme olacağı varsa her türlü olur. Bu arada senin psikolojini çok iyi anlıyorum 4 yıl olacak evliyim benimde olmuyor bende yakında tüp bebek deneyeceğim. Hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin Rabbim

Amin canım her şeyin hayırlısını versin inşallah. İnşallah seninde ilk denemende hayırlısıyla olur.

inan çocukları olan insanların yanında Allah sanada versin diyenlerin yanında kendimi aciz bir yanım eksik hissesiyordum bir zamanlar arkamdan konuşulanlar ,ben duymak istemedikçe sesini duyuranlar o kadar çeşit insan gördüm ki daha çok ayaklarım yere sağlam bastı ve dik durdum kafama takmıyorum gülüp geçiyorum ki laf sokanlar daha çok sinir oluyor sana öyle diyenlere diyeceğin tek şey Rabbimin yaratamadığını sen yaratabilir misin konuşmaya gücün var yaratmaya gücün var mı dee herşey Rabbimin elinde canım ol dese olur cahillere aldırış etme psikolojinide bozma

Ne güzel soyledın . Müslüman bir ülkede bunları yasamak gercekten cok acı . Allaha inancı olan bi insan zaten boyle dusunmez . İmalarda bulunmaz kalpten dua eder . Ama insanımız cocuk dogurmayı marifet sanıyor . Olmamasınıda eksıklık ... aslında acınası olanlar o kısıler . Rabbim hidayet etsin efendımız diyorya canı yanan sabretsin .. canı yakanda canının yanacagı gunu beklesın . Rabbimmm bizlere yeter

ol
iman kıtlığından geliyor bu zihniyet, bilmiyorlar ki Rabbimin verdiğinde ve vermediğinde bir hikmek olduğunu isteyene bekleterek imtihan ediyor ki kul ne kadar sabırlı diye ama istemeyip korunanlarada bir gecede verip çocukla imtihan ediyor . Çok şükür halime Rabbimin vereceği günlerde olacak bu foruma çocuğu olmayanlar yorum yapıyor ya inşallah günü geldiğinde bebek müjdesiyle yorum yapacaklar

Neden olmasın ki, hiç bir sorunu yokken eşinin sperm değerleri full olan kişilerin olmuyor coğu zaman sebepsiz ama forumda cok okuyorum sanki sperm değerleri çok düşük olup problemleri olan ama hamile kalan.

Tez zamanda allah sağlıkla nasip etsin.

Amin inşallah Teşekkür ederim cnm ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…