• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayan gebelik hayali

Aranıza bugün katıldm. Öncelikle herkese merhaba. Ben 10 senelik evliyim. 34 yaşındayım. Eşim azosipermi. Hiç sağlklı siperm yok. Hatta sağlıksız bile yok. Bazen 3-5 tane olabiliyor. 2 kere tüp bebek denedik mikrotese ile sağlklı siperm elde edildi ama tutmadı. O günleri nasl atlattm bilmiyorum. Şimdi biraz ara verdik gibi. Çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandık. İşin garip tarafı ben hala bir ümit normal yolla da hamile kalmaya çalışıyorum. Komik dimi. Mesela son bir kaç aydır yumurtlama kanaması yaşıyorum. 2 adet arasında bir kaç gün süren hafif lekelenme şeklinde ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Ben bunun yumurtlama kanaması olduğunu yeni öğrendim ve eşimede anlattm. Bu ay o günleri iyi değerlendirdik. Ya tutarsa hesabı. Bilmiyorum bazen gülüyorum kendime mikroteseyle olmayan şey normal yolla nasl olacak kendini kandırıyorsun diyorum kendime. Şimdi adet zamanım geldi ama hiç bir belirti yok. Ne karın ağrısı ne göğüslerimde acıma. En ufak birşey yok. Test yapmıcam çünkü o tek çizgiyi görmekten bıktım. Merak ettiğim hiç benim durumumda olup normal yolla hamile kalan var mı?? Çevrenizde yada duyduğunz ?? Şuan bunu duymaya çok ihtiyacım var yoksa artk ümidimi tamamiyle yitirip çocuk işinden vazgeçeceğim. Birdaha tüp bebek yaptırmak istemiyorum.
Ben bir kişinin yorumunu okumuştu bizde de bu sorun çıktı. Bu sorunu yaşayan kişiye çocuğun tüp bebeksiz asla olmaz demişler hatta ameliyat icin çok kararsızlarıma süre istemişler önce bitkisel yolla başlamak istemişler kadın doktora gitmeden dört gün önce hamile olduğunu öğreniyor ve inanamıyor. Ve şehir değiştirmişler o ara kafalarını dağıtmak içim bende psikoloji en önemlisi. Rabbim geçiktiriyorsa vardır bir hayır. Hayırlı vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Back