İdrar testi yapmanızı tavsiye ederimHayırlı ramazanlar. Ben iki aydır döngümün aynı olduğu adet kanamanın uzun sürdü. Bu ay ise 5 gün olmam gereken adet tarihimi geçti bir haftadır bel ağrısı adet olacakmışım gibi oluyor akıntım fazla her dakika adet olacakmışım gibi lavaboya gidiyorum test yapmayada korkuyorum o kadar yoldumki tek çizgi görmekten umut da kalmadı bir buçuk senede. Sizin bu konuda fikirlerinizi aktarabilirmisiniz lütfen
Canım bende aynı durumdayım ve mide kalkması yaşıyorum test yapmakta istemiyorum. Ağrılarım da var. Göğüs hasasiyeti inanılmaz var umarım hamileyizdirHayırlı ramazanlar. Ben iki aydır döngümün aynı olduğu adet kanamanın uzun sürdü. Bu ay ise 5 gün olmam gereken adet tarihimi geçti bir haftadır bel ağrısı adet olacakmışım gibi oluyor akıntım fazla her dakika adet olacakmışım gibi lavaboya gidiyorum test yapmayada korkuyorum o kadar yoldumki tek çizgi görmekten umut da kalmadı bir buçuk senede. Sizin bu konuda fikirlerinizi aktarabilirmisiniz lütfen
İdrar testinde çıkarmı hemenİdrar testi yapmanızı tavsiye ederim
Merhaba canım bu mübarek günde sevineceğini düşünerek elinde test varsa yap diyeceğim az önce yan topikte bir kişi yaptı çift çizgi gördü haydi sende yapKimse yokmu
Benimki sadece kasıklarım ağrıyor baika belirti yok ☺Canım bende aynı durumdayım ve mide kalkması yaşıyorum test yapmakta istemiyorum. Ağrılarım da var. Göğüs hasasiyeti inanılmaz var umarım hamileyizdirdegilsekte sağlık olsun bidahaki aya
Şuan elimde testim yokMerhaba canım bu mübarek günde sevineceğini düşünerek elinde test varsa yap diyeceğim az önce yan topikte bir kişi yaptı çift çizgi gördü haydi sende yap
Kasık ağrısı da bir belirtiBenimki sadece kasıklarım ağrıyor baika belirti yok ☺
Tamam canım ozaman yarın bekliyoruz testiniŞuan elimde testim yokyarın yaparım inşallah
Aksine canım hiç düşünmüyorum adet olmayı bekliyordumBekleme bence yap testi zaten 5 gün geçmiş, böyle beklemek daha çok strese sokar seni. En azından tek çizgi görürsen de psikolojikse bir süre sonra gelir adetin. İnşallah güzel haberler alırsın
Benim de adet tarihimden bir kaç gün geçmişti test yaptım ve silik çıktı arkasından yaptığım diğer testler de aynı şekilde çıktı. Sonra çok şiddetli bacak ağrısı bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım yerleşme olduğunu düşündüm . İkimci gebelik olduğu için öyledir diye umdum. Kan vermeye gideceğim gün kahverengi lekem geldi ardından kanama başladı şuan. 2 günde bir kan testi veriyorum betam takip ediliyor ve kimyasal gebelik yaşıyorum. Adetiniz geçtiyse ciddiye alın ve test yapın her türlü olasılığa karşı doktor kontrolü şartİdrar testinde çıkarmı hemen
İnşallah yaparım testi dua edin lütfen çift çizgiyi görüyümTamam canım ozaman yarın bekliyoruz testini
Umatım inşallah dua edin lütfenBenim de adet tarihimden bir kaç gün geçmişti test yaptım ve silik çıktı arkasından yaptığım diğer testler de aynı şekilde çıktı. Sonra çok şiddetli bacak ağrısı bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım yerleşme olduğunu düşündüm . İkimci gebelik olduğu için öyledir diye umdum. Kan vermeye gideceğim gün kahverengi lekem geldi ardından kanama başladı şuan. 2 günde bir kan testi veriyorum betam takip ediliyor ve kimyasal gebelik yaşıyorum. Adetiniz geçtiyse ciddiye alın ve test yapın her türlü olasılığa karşı doktor kontrolü şartumarım bebiş vardır
DuamdasınızUmatım inşallah dua edin lütfen
İnşallah canım allah razı olsun inşallahDuamdasınızhayırlısı ile güzel haberler bekliyoruz inşallah
Hiç aklimda yokken adetimin 5 gün gecikmesiyle test yapmistim.Sonuc pozitifti herhalde yaparsan sonuç alırsın.Allah gönlüne göre versinHayırlı ramazanlar. Ben iki aydır döngümün aynı olduğu adet kanamanın uzun sürdü. Bu ay ise 5 gün olmam gereken adet tarihimi geçti bir haftadır bel ağrısı adet olacakmışım gibi oluyor akıntım fazla her dakika adet olacakmışım gibi lavaboya gidiyorum test yapmayada korkuyorum o kadar yoldumki tek çizgi görmekten umut da kalmadı bir buçuk senede. Sizin bu konuda fikirlerinizi aktarabilirmisiniz lütfen
İnşallah bende pozitifi görürüm artıkHiç aklimda yokken adetimin 5 gün gecikmesiyle test yapmistim.Sonuc pozitifti herhalde yaparsan sonuç alırsın.Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?