ölen yavru kedi

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.872
8.378
723
kızlar evimiz bahceli olduğundan bir sürü yavru kedi var bahcemizde. biz ve komsular elimizden geldiğince bakıyoruz onlara. aksamüstü bi komsu anneme kedilerden birinin sabahtan beri yattığını söylemiş. cıkıp bakıcaktım, cok yorgundum o an bi de bi telefon trafiğimiz vardı ailevi bir mesele, aklımdna cıktı. yarım saat önce dayım uğradı kedi can cekisiyor bahcede dedi, apar topar indim gözlerini dikmiş son nefesini vermek üzereydi, ne yapacağımı sasırdım biraz su verdim ama orada can verdi inanılmaz üzüldüm, neden ilk duyduğumda gidip bakmadım diye, veterinere götürürdüm sıcaktandır diye ciddiye almamıstım ilk duyduğumda..

bununla ilgili duyduğum vicdan azabı için konu açacaktım ki, az evvel arkadasıma bahsettim, dokundun mu hiç? dedi, evet dedim kalbini dinledim atıyor mu diye, (sonra da posetle kaldırıp bahcede gömdük) neden dokunuyorsun dedi, neden dedim ne olacak? belki bi hastalığı vardı ne biliyosun dedi. gelir gelmez elimi ayağımı iyice yıkadım ama içime dert oldu. simdi kızmayın hayvan ölmüş sen neden bahsediyosun diye, zaten ölümüne yeterince üzüldüm o ayrı ama böyle bir ihtimal var mı ? yani hayvanın bi seyi yoktu bugüne kadar bi anda olmus, zehirlenmiştir diye düşünüyoruz. simdi gidip bi de duş alıcam sağolsun çok korkuttu beni

Son düzenleyen: Moderatör:

panik yapma bişey olmaz. Kedilerden insanlara bazı parazitler bulaşabilşr ama çok nadirdir. Genelde kendi içlerinde, yani kediden kediye bulaşır. Başka yavrular varsa onlara dikkat edebilirsin. Ama yavru kediler çok narindir, ölmrsi için hasta olması gerekmez. Soğuk sütten bile ölebilirler. O yüzden hem korkma, hem de kendini suçlama.

Ben ölen kedime sarılıp ağlamıştım
Hastalık geçeceğini sanmıyorum

diğer yavru kedilere göre baya gelişmisti bu kedi cok da sağlıklı görünüyordu, hatta bi baska yavru kedi var, iki gözü de çok kötü durumdaydı, damlalarla, cay banyolarıyla iyileştirdik ama cok iştahsızdı kardesinin yarısı kadar minicik kaldı kuzum, gecen gün ben mama vereyim dedim bu ölen kedi mamaya hasta kediden önce atlayınca kovmustum, hadi bakalım sen azman gibi olmussun önce bu yiyecek diye o geldi aklıma nasıl vicdan yaptım anlatamam ya. normalde aklıma gelmez hastalık filan baya hasır neşirim hayvanlarla ama bu arkadas sağolsun öyle bi konustu ki gittim dus aldım çok teşekkür ederim cevabın için içime su serptin

Ben ölen kedime sarılıp ağlamıştım
Hastalık geçeceğini sanmıyorum

ya benim aklımın ucundan gecmez hastalık gececeği bahcedeki hasta kediyi kucağımdan düşürmüyorum da bu arkadas sağolsun felaket tellalı gibi, yok tüyünden bile bulasır niye elliyosun sen diye bir konustu bi an acaba mı diye hayvanın ölümünü unutup kendi derdime düştüm. tesekkür ederim yorumun için. muhtemelen bi seyden zehirlendi. ah kafam keşke daha önce inip baksaydım

Kedilerden insanlara parazit harici bi hastalık geçeceğini sanmıyorum. . Metabolizmamiz farkli çünkü. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…