Ölen PKK'lı kadının annesinden şok sözler!

Sen reisinin ne demek istedigini anladin mi? Hani su ermeni soykirimi konusunda, hani vatan haini, almanlardan para alan ben oluyormusum ya.. bu ne oyle ise? Kim dunyaya birakmadan kabul etmis soykirimini? Bana pislik bulastirmadan once kendi hayran oldugun adami tani:

"Obama'nın "med yegern" dediği 1915 olaylarından Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Erdoğan ise, yayınladığı mesajda Ermeniler yaşadıklarını "tehcir" olarak nitelendirdi. Başbakan mesajında, "Her din ve milletten milyonlarca insanın hayatını kaybettiği I. Dünya Savaşı esnasında, tehcir gibi gayr-ı insani sonuçlar doğuran hadiselerin yaşanmış olması, Türkler ile Ermeniler arasında duygudaşlık kurulmasına ve karşılıklı insani tutum ve davranışlar sergilenmesine engel olmamalıdır" dedi."
12932.jpg
Sen
Valla Parkon, ne cahilligim kaldi ne beyinsizligim.. Hep bu tayyipin yaptiklari ve soyledikleri yuzunden, onlari getirip buraya koyunca sanki benim icraatlerimmis gibi ben cahil beyinsiz oluyorum..:confused: Bunlarin pembe gozluklerini hic ellemeyip he he deyip gecicen, senden iyisi olmaz.
FB_IMG_1464984071741.jpg

Valla Parkon, ne cahilligim kaldi ne beyinsizligim.. Hep bu tayyipin yaptiklari ve soyledikleri yuzunden, onlari getirip buraya koyunca sanki benim icraatlerimmis gibi ben cahil beyinsiz oluyorum..:confused: Bunlarin pembe gozluklerini hic ellemeyip he he deyip gecicen, senden iyisi olmaz.
FB_IMG_1464984226193.jpg

Al arkadaşlarinida bi gidin şu Ülkemden.

Türkiye-Ermenistan maç öncesi stat girişinde Azerbaycan bayraklarının toplanması tepki çekti.

Bursa Atatürk Stadı çevresine güvenlik kordonu kuran emniyet güçleri, taraftarları üç aşamalı aramanın ardından içeri aldı ve tüm taraftarlara Türk bayrağı dağıttı.

Güvenlik güçleri, taraftarların yanında getirdikleri, çakmak, bozuk para, şemsiye gibi eşyaların yanı sıra Azerbaycan bayraklarının da stada sokulmasına izin vermiyor.

Azerbaycan bayraklarının toplanma yöntemi ise tepki çekiyor. Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, ekmek selesine atılan Azerbaycan bayraklarını gazetecilere göstererek, şunları söyledi:

''Dost ülkenin bayrağına bunun yapılması, büyük bir saygısızlık. Bayrakları katlamak yerine buruşturup, atmışlar. Azerbaycan bayraklarının stada sokulmamasını anlamak mümkün değil. Başka ülkeye gitsek, Türk bayraklarına da mı böyle yapılacak?''

Bu arada, stat çevresinde biriken biletsiz taraftarlar, zaman zaman taşkınlık yaptı.

Bazı gruplar, ellerinde Azerbaycan bayraklarını sallayarak, ''Bursa burada, Ermeniler içerde'', ''Kulüp, taraftarına sahip çık'' gibi sloganlar atarken, bir grup biletsiz taraftar ile polis arasında arbede çıktı. Polis, gruba biber gazı kullanarak, müdahale etti. Çıkan karmaşada bir kişi de bayıldı.

http://m.haberturk.com/spor/futbol/haber/179392-bayraklar-stada-sokulmadi

Hiçbir fikri ve görüşü olmayan bir insana doğruları anlatırsan verecek cevabı olmadığı için sürekli hakaret eder Saraylım:işsiz:
Kime ne anlatıyorsun ki:KK14:
Benim fikrim ve görüişimden kişi yönetiyor bu Ulkeyi.v e sende nemalaniyorsun.ve o hakaretler sapinakadar Hakediyosunuz . çünkü başka dilden anladığıniz yok

konudaki diğer yorumları okumadım, kürt değilim.

ancak bu kadının bu laflarını da normal buluyorum -haklı demiyorum, normal diyorum.
mantıken, 35 senedir süregelen bir örgüt, arkasında halk desteği olmasa tabi ki bugüne gelemezdi... dağa çıkan her çocuğun ailesi alla aslan oğlum kaplan kızım demiyordur ama çoğunlukla aileler destek, çocuğunu vermeyen maddi yardım veriyor yahut lojistik destek veriyor. öyle olmasa bugüne gelebilirler miydi? PKK için kötü konuşan çok az kürt bulursuzu hele türkiye dışına çıkın (e burada yemiyor tabi) benim oxfordda hoca olan arkdaşımla bi konuşun bakalım ne diyor PKK için. Burada konuşamıyorlar diye sanmayın herkes lanet okuyor PKKya...

Ben senelerce avrupada yaşadım orada her kürt PKKya aylık yardımda bulunuyordu. Orada terör faaliyetine girmediği için açık açık kahvelerde topluyorlardı para burada gizli kapaklı topluyorlardır artı uyuşturucu, kaçak şu bu paranın gözüne vuruyorlar.

Kısacası , ya ne olacağıdı? demek istiyorum ya da ne zannediyordunuz?

Kızz kakao senı yöneten bunlara cevap verıyor tatlım,onbeş yıldır,sen neden yoruyon kendını bacım,
Pravakatörler dolmuş burası maaşlarını merak ediyorum teeee almanyalardan karıştırmaya gelmiş hepsini hizaya sokacagiz ya adam olacaklar yada o pis dillerini verecekler ulkemden

Benim fikrim ve görüişimden kişi yönetiyor bu Ulkeyi.v e sende nemalaniyorsun.ve o hakaretler sapinakadar Hakediyosunuz . çünkü başka dilden anladığıniz yok

Offff karanfil git arşivleri karıştır sen.vatanhainleriii

Kudurmuş vatan haini olmaktan iyidir..

Kızz kakao senı yöneten bunlara cevap verıyor tatlım,onbeş yıldır,sen neden yoruyon kendını bacım,
Şu kurduğunuz cümlelerin, o pkk lı kadının cümlelerin den farkı var mı? Halen siz biz diyorsunuz, sizin cb niz, miş ama bizide yönetiyor.. yönetimden memnun olmayan elbet eleştirisini yapar, çünkü demokratiklik bunu gerektirir..
O dedi bu dediyi bir geçin Allah aşkına..
Terör ne zaman zirvesini yaptı? hangi zaman da coştu?
Bunları ezberlenmiş gibi değil, ne olur 5 dk ayırıp düşünün..
Halen konunun Rte olduğunu düşünüyorsunuz, ama Rte değil mesele, yönetilme şekli, bu gün bu insanların böyle konuşmasına olanak sağlanması..
Yani yanlış siyasal kararların zirvesindeyiz, bir uyanın şu gaflet uykusundan..
Burada yorum yapanlar, yönetimden memnunlar ve memnun olmayanlar olarak bakılsa sorun kalmaz.
Emin ol, Rte nin senin avukatlığına ihtiyacı yoktur..

rte akp sevmeyen vatan haini mi? ben tüm hepsinden nefret ediyorum canım acıyor artık özellikle de akp li görünce vekil başkan vs ne varsa kanal değiştiriyorum. Beyni sadece Atatürk'le Hz Muhammed'i kıyaslamaya yeten (ne alaka ise) , hendekler açilirken agzini bir karis ayirip hata ettik baris sureci derken hendek kazmislar diyenden de ,duble yollarimiz var diyen zihniyetten de kendi lanet çıkarları için Türkiye nin içine edenlerden de BIKTIM !!! Rabbim haram yemeyecek vatani parsel parsel satmayacak namuslu dini kullanıp insanları sömurmeyecek hayırlı temiz insanlar versin AMİN :dua::dua::dua::dua:

X