Ölen PKK'lı kadının annesinden şok sözler!

Toplu olarak uzaya gidin orda olur sizin özgürlük ancak..
Şehitmişş pehhh biz leş diyoruz onlara..

Valla ben kimseyi kiblemedim.. Bana hakaret edenleri kibleyince herhalde neden kendime hakaret ettirmisim diyerekten Mune beni de banliyor..:-)
Allah kuru iftiradan saklasın, ben seni 7 Mart'ta banlamışım en son.

Bu topik çok ilginç olmuş gerçekten, K Kazen aldım mesajı, cımbızına kuvvet diyorsun, geldim ve açılışı yaptım :halay:

Allah kuru iftiradan saklasın, ben seni 7 Mart'ta banlamışım en son.

Bu topik çok ilginç olmuş gerçekten, K Kazen aldım mesajı, cımbızına kuvvet diyorsun, geldim ve açılışı yaptım :halay:
BAk baak.. Ozru kabahatinden buyuk..:-) Dogum gunumde cimbiz hediye etmistin yani hec utanmadan..:eek:

Köprünün altından çok sular geçmiş rte da gördü o kadar taviz verdi ama ne yaptılar silahları yığdılar o da anladı vatanbölücüler yolla gelmeyeceklerini , aslında kürdün düşmanı yine bir kürtdür evleri bombalarla döşediler sokaklara hendek kazdılar , suriyelilerden daha kötü duruma düştüler umarım artık akıllanırlar , oturdukları mahallelere sahip çıkarlar ve oyuna gelmezler

Beyinsiz misin sen şurada ne demek istediğini anlamadiysan ..rahatın yerinde değilmi senin orada karısma ülkeme yeminlen sen bir pravakatörsün.
Bu nasıl bir yazma şekli ya ? Daha önce de demiştim yazmayı beceremiyorsunuz ,düzgünce söyleyin işte fikrinizi ,normalde alıntı yapmak istemem banlanmış üyeyi ,ama sinirlendim
Ayrıca pkkyı da güçlendiren akp,neden bunu kabul edemiyorsunuz?

Ya ben anlamıyorum kraldan çok kralcı olmuşsunuz siz .Erdoğan bile kendini bu kadar düşünmüyordur eminim.
Arkadaşım bu ülke de çözüm süreci altında pkklıların mecliste ve dağlarda güçlenmesine kim izin verdi?
Yollara mayınlar,bombalar döşediler,oradaki halk da şikayet etmedi,asker de denetlemedi .
Bu hükümetin başında kim var?Akp. Muhalefetin söz hakkı var mı sanıyorsunuz siz?Suçluyu nerede arıyorsunuz?
Tam parlamenter sistemin uygulandığı yerlerde muhalefetin yönetimde söz hakkı vardır,ama biz de yok
Bunu neden kabul edemiyorsunuz?Bu kadar partici olmayın ,hiç sevmem körü körüne her şeyi savunan insanları.

Ya ben anlamıyorum kraldan çok kralcı olmuşsunuz siz .Erdoğan bile kendini bu kadar düşünmüyordur eminim.
Arkadaşım bu ülke de çözüm süreci altında pkklıların mecliste ve dağlarda güçlenmesine kim izin verdi?
Yollara mayınlar,bombalar döşediler,oradaki halk da şikayet etmedi,asker de denetlemedi .
Bu hükümetin başında kim var?Akp. Muhalefetin söz hakkı var mı sanıyorsunuz siz?Suçluyu nerede arıyorsunuz?
Tam parlamenter sistemin uygulandığı yerlerde muhalefetin yönetimde söz hakkı vardır,ama biz de yok
Bunu neden kabul edemiyorsunuz?Bu kadar partici olmayın ,hiç sevmem körü körüne her şeyi savunan insanları.
Ayan beyan dagdan inenler davul zurnayla karsilandi dugunlerine bilezik gonderildi Dolmabahçe de mutabakat yapildi apoya sayin dendi nasil gormezden gelinir ben de anlamıyorum

Ben sahsen asker olarak ölen ve bu tip laflar söyleyen ve bu kadinin laflari arasinda bir fark göremiyorum. Baze insanlarin hirs ve ego savaslari icin bir gencin ölmesi asla gurur verici olamaz. Türkiyeyi 30 yildir uyutuyorlar sehitlik mertebesi hikayesi ile. Binlerce genc öldü iki taraftanda, neye yaradi?

O genclerin hakki degilmiydi okumaya, asik olmaya, evlenip calismaya? Yaslanmaya? Yillardir sirf oy almak icin halk bölündü. Öcalan bircok poltikacinin ekmegine yag sürdü, ve halen sürmektedir.

Ben sahsen asker olarak ölen ve bu tip laflar söyleyen ve bu kadinin laflari arasinda bir fark göremiyorum. Baze insanlarin hirs ve ego savaslari icin bir gencin ölmesi asla gurur verici olamaz. Türkiyeyi 30 yildir uyutuyorlar sehitlik mertebesi hikayesi ile. Binlerce genc öldü iki taraftanda, neye yaradi?

O genclerin hakki degilmiydi okumaya, asik olmaya, evlenip calismaya? Yaslanmaya? Yillardir sirf oy almak icin halk bölündü. Öcalan bircok poltikacinin ekmegine yag sürdü, ve halen sürmektedir.
Ikisini ayni kefeye koyamazsin pekaka ozgurluk adi altinda namluya salirirken askerlerimiz de vatanimizi savunmak icin sehit oldu durum bu yani

Ikisini ayni kefeye koyamazsin pekaka ozgurluk adi altinda namluya salirirken askerlerimiz de vatanimizi savunmak icin sehit oldu durum bu yani

Iste bu boldladigim taraf, hikaye olan taraf. Normal bir sekilde 30 yil önce baris konusmalari olsaydi, bu kadar genc ölmeyecekti. Ama ne oldu? Iki taraf bu olaydan nemalandi. Onca genc öldü, cokmu korundu Türkiye? Harika bir yermi oldu? Elin irlandali, ispanyolu baris saglayabiliyor, Türkiye niye saglayamiyor?

Cünkü cikarlar var, derin devlet var. Ha bu arada devlet icin o gencler ölmedi. Sahsen ben biraz toprak icin binlerce gencin ölmesini absürd buluyorum. Nerede dogdumuz tamamen sans isi, zimbabwedede dogabilirdik. Hali ile bu milliyetcilik isi benim icin degil.

Doguda cikar olmasaydi, o taraflarda petrol felan olmasaydi kimse zaten hic umursamazdi. Yani o biraz toprak dedigim degerli oldugu icin bunca olay yasandi. Bunca fakir analarin cocugu cok pis politik oyunlardan dolayi öldü. Ve iste halkida vatan millet sakarya diye uyutuyorlar. Bu sisteme karsi gelirsen hain olarak ilan edilip lynch oluyorsun. Ama ayni zamanda binbir zorluk ile büyüttugun cocugunu devlete verip, hem öldügünde gurur duymak zorundasin?

Iste bu boldladigim taraf, hikaye olan taraf. Normal bir sekilde 30 yil önce baris konusmalari olsaydi, bu kadar genc ölmeyecekti. Ama ne oldu? Iki taraf bu olaydan nemalandi. Onca genc öldü, cokmu korundu Türkiye? Harika bir yermi oldu? Elin irlandali, ispanyolu baris saglayabiliyor, Türkiye niye saglayamiyor?

Cünkü cikarlar var, derin devlet var. Ha bu arada devlet icin o gencler ölmedi. Sahsen ben biraz toprak icin binlerce gencin ölmesini absürd buluyorum. Nerede dogdumuz tamamen sans isi, zimbabwedede dogabilirdik. Hali ile bu milliyetcilik isi benim icin degil.

Doguda cikar olmasaydi, o taraflarda petrol felan olmasaydi kimse zaten hic umursamazdi. Yani o biraz toprak dedigim degerli oldugu icin bunca olay yasandi. Bunca fakir analarin cocugu cok pis politik oyunlardan dolayi öldü. Ve iste halkida vatan millet sakarya diye uyutuyorlar. Bu sisteme karsi gelirsen hain olarak ilan edilip lynch oluyorsun. Ama ayni zamanda binbir zorluk ile büyüttugun cocugunu devlete verip, hem öldügünde gurur duymak zorundasin?
30 yil once dusunulmemis olabilir 2010 yilindan itibaren kurt acilimi demokratik acilim akil insanlar cozum sureci denen süreç oluştu yani gel barisalim dendi mi Dolmabahçe de mutabakata varilmadi mi gecen sene nevruda apo nun mektubu okunmadi mi(gerci ben inanmiyorum o süreç bop icin olmaliydi ) dendigi icin hala daha niye savasiliyor niye terör dahdan inip sehirlere okullara camilere konuşlandi

Birilerinin çıkarı var diye askeri operasyonlar yapmayı bırakalım. Bırakalım da bu konudaki gibi birçok o.... çocukları ülkeyi kemirsin. Bir gün sizin de karşınıza çıkarlar silahla o... çocukları. Sonra asker arar olur gözleriniz.
Çözüm ancak ülkeyi teröristlerden arındırmaya çalışmakla olur. Erdoğan sizin dediğiniz tavizleri verdi. Ülkeyi batırdı çıkardı. Bir daha aynı b,k yoluna mı girelim?
Elini veren kolunu kaptırır. Bugün biz birazcık toprak verelim. Sonra aynı ırk başkalarının zulmüne uğrayınca bize sığınsın. Çoğalsın. Sonra tekrar toprak talep etsin. Biz bu senaryoları çok gördük.

X