Ölen PKK'lı kadının annesinden şok sözler!

Bu mesajin ustune soz söylenemez. Ki soyleyememis de zaten. Noktayi iyi koydun Saraylım

Beni hala ucurmadilar. Munenin cimbizi ne zaman gelecek tedirgin oluyorum böyle :KK53:
Konu ile ilgili tartismada bazen cimbiz var, bazen yok.. Ben de bilemiyorum. Hakaret edenler dusunsun once, bosver..

AKP HDP den kotu tabii.. Istedigin kadar gul. HDP gozunu Guneydoguya dikmis, ora benim olsun diyor, AKP tum Turkiyenin dengelerini yerinden oynatip enkaz olarak gordugu cumhuriyeti yikmayi hedefledigini acik acik beyan ediyor, bu ugurda tekrar acilimi buzdolabindan cikartmaya da hazir.. Sence hangisinin niyeti daha kotu?

Pamukoglu milliyetci olabilir, ben de milliyetciyim, ama irkci degilim. Iyi lider dedin, ornek verdim. Bence Kilicdaroglu da iyi lider, ama cogu insan onun ses tonundan hoslanmiyor. Ben zihniyete bakarim. Ses tonu degil, ne dedigi ve ne dusundugu benim icin daha onemli. Kimseyi kucuk gordugum filan yok, ulkede 25 parti var, yirmi tanesinin adi sani gecmiyor.
Çünkü TEK parti var oda AKP tek lider var oda ERDOĞAN.o kadar boş konuşuyor,ve o kadar düşmanlikla yaziyorsunki.rica edeceğim yaşa orada karışma Türkiye ye sen nasıl Erdoğani gormekten nefret ediyorsan senin şu yazdıklarından bende nefret ediyorum .Allah aşkına kaç para aliyorsun....o kadar belli ki ermeni soykırımını onaylayan o Almanların yanindami çalisiyon .kaç para veriyorlar sana bi çekin ÜLKEMDEM kirli ellerinizi.

Çünkü TEK parti var oda AKP tek lider var oda ERDOĞAN.o kadar boş konuşuyor,ve o kadar düşmanlikla yaziyorsunki.rica edeceğim yaşa orada karışma Türkiye ye sen nasıl Erdoğani gormekten nefret ediyorsan senin şu yazdıklarından bende nefret ediyorum .Allah aşkına kaç para aliyorsun....o kadar belli ki ermeni soykırımını onaylayan o Almanların yanindami çalisiyon .kaç para veriyorlar sana bi çekin ÜLKEMDEM kirli ellerinizi.
198713_660_320.jpg

Oy
oyyyy oyyyy kurban senı doğuran anaya,öperim o yiğit kadının elinden,oyyyy senın gıbılerle yoğruldu bu vatan,yollarıma güller doktum senın kadın,analar neler doğuruyor,helal sana kadın

kadın ne güzel dunyasında yaşıyor kızını şehıt vermış,acısnı paylaşmak varken neden kızıyorusnuz,çok ayıp arkadaşlar o bır ana,evlatları ölmüş,çok ayıp,

Beyinsiz misin sen şurada ne demek istediğini anlamadiysan ..rahatın yerinde değilmi senin orada karısma ülkeme yeminlen sen bir pravakatörsün.
O provakotörse çok başarılı kakao sende ve nckts ona uyup muhatap alıp cebap berıyorusnuz,hiç yakıştıramadım ıkınıze,o kadın Allahın adres şaşırdığını iddia eden bir kadın,mesajı bar bır konuda,fettulahın erdoğana bedduası tutmuş ahı tutmuş,ah da adres şaşırmış,şehıtlerımızı bulmuş,ifade böle

Aynen.. Dun dundur, bugun bugundur.. Bir o yana, bir bu yana sallan dur reisinin pesinde.. Nerenizden tutsam elimde kaliyor..
Hiçbir fikri ve görüşü olmayan bir insana doğruları anlatırsan verecek cevabı olmadığı için sürekli hakaret eder Saraylım:işsiz:
Kime ne anlatıyorsun ki:KK14:

Beyinsiz misin sen şurada ne demek istediğini anlamadiysan ..rahatın yerinde değilmi senin orada karısma ülkeme yeminlen sen bir pravakatörsün.
Sen reisinin ne demek istedigini anladin mi? Hani su ermeni soykirimi konusunda, hani vatan haini, almanlardan para alan ben oluyormusum ya.. bu ne oyle ise? Kim dunyaya birakmadan kabul etmis soykirimini? Bana pislik bulastirmadan once kendi hayran oldugun adami tani:

"Obama'nın "med yegern" dediği 1915 olaylarından Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Erdoğan ise, yayınladığı mesajda Ermeniler yaşadıklarını "tehcir" olarak nitelendirdi. Başbakan mesajında, "Her din ve milletten milyonlarca insanın hayatını kaybettiği I. Dünya Savaşı esnasında, tehcir gibi gayr-ı insani sonuçlar doğuran hadiselerin yaşanmış olması, Türkler ile Ermeniler arasında duygudaşlık kurulmasına ve karşılıklı insani tutum ve davranışlar sergilenmesine engel olmamalıdır" dedi."
12932.jpg

Aynen.. Dun dundur, bugun bugundur.. Bir o yana, bir bu yana sallan dur reisinin pesinde.. Nerenizden tutsam elimde kaliyor..

Saraylim Saraylim bak hala ülkemizde ifade özgürlüğü var nesini beğenmiyorsun şu uzun adamın hayret doğrusu :KK70:

Ooo kk karismis yine afferin size yiyin birbirinizi ne guzelde kurtariyiruz yazdiklarimizla vatani. Herkes birbirini sucluyor aferim. Tartismaninda bir uslubu bir adabi var. Belliki bir biriniz dusuncelerine fikirlerine tahammulunuz yok o zaman neden hala muhatap oluyorsunuz kendinizi sinir ediyorsunuz ortami geriyorsunuz anlamadim ki? Yakistiramiyorum vallahi hanimlar. Ulke yangin yeri biri dio chp oteki diyor akp tek parti bu kadar mi basit bu yasanilanlar.

Kalmasın Saraylim evlât olsan sevilmessin bir düşmanlık ,bir düşmanlık senin inadına iyiki Ülkemin başında Erdoğan var

Hiçbir fikri ve görüşü olmayan bir insana doğruları anlatırsan verecek cevabı olmadığı için sürekli hakaret eder Saraylım:işsiz:
Kime ne anlatıyorsun ki:KK14:
Valla Parkon, ne cahilligim kaldi ne beyinsizligim.. Hep bu tayyipin yaptiklari ve soyledikleri yuzunden, onlari getirip buraya koyunca sanki benim icraatlerimmis gibi ben cahil beyinsiz oluyorum..:confused: Bunlarin pembe gozluklerini hic ellemeyip he he deyip gecicen, senden iyisi olmaz.

Back