3. haftamız bitti artık... Dikişlerimde bi morluk felan kalmadı her şey düzgün ama krem daha kullanmadım senin doktorun ne diyo bu konuya.. Bir de benim masajım haftaya başlanıcak acıyo mu çok :kedi: Sen nasıl yapıyosun hangi hareketleri önerdi doktorun günde kaç dkka yapıyosun ?? Amma soru sordum dimi =)) Benim Doktorum çok sakin napiiim soruyorum daha zamanı var diyo bari sizlerin tecrübelerinizi öğreniyim hihoyyyt
Kızlar tüm dualarınız için iyi dilekleriniz için çok teşşekkürler.. Şuan zor şartlarda da olsa sadece parmaklarımı kullanarak sizlerle yaşadıklarımın bir bölümünü paylaşmak istiyorum.. Salı günü saat 11.30 da etlilerde "Bayek Tıp Merkezinde" Serhat Tuncere amleliyat oldum.. 275 cc kasaltı yuarlak protez takıldı benim doktorum dren takmadı hiç takmazmış şimdi de antibiyotik kullnıyorum ..... herhangi olumsuz bir şey olmadı ameliyatım güzel geçti. Hatta Aylin Hanımında o gün Bayek te ameliyatı vardı onunla da tanıştım o da ameliyatımın güzel geçtiğini görmüş.. Hasteden o kadar memnun kaldımki burdada belirtmeden geçmiyim..
Şimdi nerden başlasaaaaaaaaaaam... Kızlar ben kötüyüm hala... Ne zaman geçicek bu his o kadar gerginim ki otururken ,yürürken aşşa doğru öle bi baskı yapıo ki dikişlerimi hissediyorum canım yanıyo .. İlk uyandığımda öle dayanılmaz bi ağrı olmadı ama şunu söyliyim bu gün 3. günüm ağrım hiç azalmadan aynı şiddette devam ediyo sadece acı çekmekten yoruldum artık takatım kalmadı..çıkarın bunu dicek kadar dayanılmaz diil ama yoruluyo insan.. geçmiyo bitmiyo....... hep sırt üstü yatmaktan sırtımın ağrısıda cabası rüyalarımda yan yatımı görüyorum boshayallersmile .. sürekli anneme ovduyorum... kollarımı zaten hiç kullanamıyorum annem kaldırıyo annem yatırıyo bu daha ne kadar sürücek bilmiyorum.. yanlışlıkla kolumu hareket ettirsem kaslarımda dayanılmaz ağrı saplanıyo.. şimdilik iyiki yapatırmışım diğemiyorum ne yazikki.. daha alışamadım bu ağrı tamamamen bitene kadar da alışamıcam... Ben nezaman normal yatabilicemdaha ne kadar sabredicem.... Olucak arkadaşları korkutmak istemiyorum çünkü ben olmadan önce burdaki kötü yorumları okuyup sinirimi çok bozmuştum ama doğruları da yazmak istiyorum..... mafoldumben
ben diklestirme + silikon ameliyati oldum, yarin tam 4.haftam dolmus oluyo
ilk ameliyat sonrasi korkunc agrim oldu, ilk gece agridan uyuyamadim, o drenlerin cikisini hic unutamiyorum, acibadem maslak ta oldum, hastaneden eve gierken arabada nasil dayandiigimi bilemiyorum, ufacik bir tas bile beni sarsip canimi yakiyordu
ama gercekten geciyor, ben cok kastigim icin hic hareket etmedim korkudan kollarim omuzlarim tutulmus.1.haftanin sonunda kontrole gittigimde doktor egsersiz verdi, sonra gecti.
bu hafta yan yatmaya basladim, yuzustu yatmayi zaten dusunmuyorum,goguslerim bozulur diye
sporcu sutyenine devam,dikisler icin krem suruyorum
gogusler devamli kuculuyor, bu hafta bile daha kuculdu
cok iyiyim, ilk hafta pisman olmustum o acilari yasadikca,rahat mi batti dedim, ama suanda alt tarafi 1 hafta cektim,ne var diyorum
butun acilar,agrilar geciyor, kendinizi motive edin,guzel goguslerim olacak diye
Bombacıgım,komik oldu biraz yavvvkaydirigubbakcemile3 Sen ameliyatını ne kadara oldun,doktorun kimdi acaba?Bide kaç cc koyuldu,büyük koydurun sonradan ufalıyor diyorlarya dogrumu gerçekten.Ama doktorlar 300 ccye bile mırın kırın ediyorlar yahu...
9000 euro ameliyat, ame buna dr ve hastane dahil .Acibadem Maslak ta kaliyorsunuz 1 gece
.cokkk pahali ama deger
Dr um Serdar Eren di
9000 Euro ya mal oldu tum ameliyat
Acibadem Maslak ta oldum
sol gogume 180, sag gogsume 200 kondu.ama ben zaten meme dokusuna sahiptim, kucuk goguslu degildim
bugun 1 ayim doldu, ilk sargi acildigindan bu yana bayagi kuculdu dogru,cok sis oluyor ilk
ama bence dr unuz kac koncagini bilir, her kalcaya vucut hattina yakisan br gogus olcusu var, burdan ismarlama olmamali, dr un karar vermeli,senin istegine gore
Kızlar tüm dualarınız için iyi dilekleriniz için çok teşşekkürler.. Şuan zor şartlarda da olsa sadece parmaklarımı kullanarak sizlerle yaşadıklarımın bir bölümünü paylaşmak istiyorum.. Salı günü saat 11.30 da etlilerde "Bayek Tıp Merkezinde" Serhat Tuncere amleliyat oldum.. 275 cc kasaltı yuarlak protez takıldı benim doktorum dren takmadı hiç takmazmış şimdi de antibiyotik kullnıyorum ..... herhangi olumsuz bir şey olmadı ameliyatım güzel geçti. Hatta Aylin Hanımında o gün Bayek te ameliyatı vardı onunla da tanıştım o da ameliyatımın güzel geçtiğini görmüş.. Hasteden o kadar memnun kaldımki burdada belirtmeden geçmiyim..
Şimdi nerden başlasaaaaaaaaaaam... Kızlar ben kötüyüm hala... Ne zaman geçicek bu his o kadar gerginim ki otururken ,yürürken aşşa doğru öle bi baskı yapıo ki dikişlerimi hissediyorum canım yanıyo .. İlk uyandığımda öle dayanılmaz bi ağrı olmadı ama şunu söyliyim bu gün 3. günüm ağrım hiç azalmadan aynı şiddette devam ediyo sadece acı çekmekten yoruldum artık takatım kalmadı..çıkarın bunu dicek kadar dayanılmaz diil ama yoruluyo insan.. geçmiyo bitmiyo....... hep sırt üstü yatmaktan sırtımın ağrısıda cabası rüyalarımda yan yatımı görüyorum boshayallersmile .. sürekli anneme ovduyorum... kollarımı zaten hiç kullanamıyorum annem kaldırıyo annem yatırıyo bu daha ne kadar sürücek bilmiyorum.. yanlışlıkla kolumu hareket ettirsem kaslarımda dayanılmaz ağrı saplanıyo.. şimdilik iyiki yapatırmışım diğemiyorum ne yazikki.. daha alışamadım bu ağrı tamamamen bitene kadar da alışamıcam... Ben nezaman normal yatabilicemdaha ne kadar sabredicem.... Olucak arkadaşları korkutmak istemiyorum çünkü ben olmadan önce burdaki kötü yorumları okuyup sinirimi çok bozmuştum ama doğruları da yazmak istiyorum..... mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?