Oldum geldim meme ameliyatımın 3.günü........

benim doktorum bana kremden fln bahsetmedi canim.. ama bende baska bi arkadastan duydum.. dairesel hareketlerle masaj yapiliomus.. benim sol gögsümdeki dikisim biraz daha gec iyilesio yaa bikac güne kadar bende krem sürmeyi düsünüyorum.. ama masaj hic acimiyo canim korkma... benim doktorum bana 2 hareket önerdi.. 1. gögüsü elinle yukardan a$aya bastiriyosun 50 kez.. diger gögüsüde ayni sekilde.. ve 2. hareket gögüsleri yanlardan sIkI$tirip ortaya itiyosun canim bu harekette 50 kez.. bu sayede ortadaki aralik sanki düzelir gibi oldu canim biri anyada biri konyada deil artik laelaelaelaelae
ama cok yumusadilar yaa kafamçokkarıştı artik gözüm alisti simdide keske bi boy daha büyük olsaymis diyorum nekadarda nankörüm bu konuda aklinialirimsmile

Merhaba Merve200,
ben almanyada yasiyorum ve gögüs büyütme operasyonu olmak istiyorum, bana biraz bilgi verebilirmisin? mesela türkiyeye kac kere gittin, ön kontrol oldunmu, hepsi bi aradami gerceklesti, tr de nerde kaldin, yalnizmi gittin, maliyeti ne kadar tuttu,vs...
simdiden tesekkurler

Canım ya çok geçmiş olsun,darısı olmak isteyenlerin başınadelikafadulden bende doktor araştırıyorum,çok kararsızım.Ne kadar tuttu ameliyatın ,belirtmemişsin merak ettim.275cc boyutu nasıl küçük degilmi,gerçi şiştir şimdi onlar ama 350 den aşşagı taktırmayın diyolar geneldede.Bilgilendirirsen sevinirima.s. tekrar geçmiş olsun.geçecek merak etme...

Ya pardon yaaa.. Şubatta olmuşsunuz ameliyatı,bende yeni olmuşsunuz gibi konuşuyorum,yeni farkettim tarihi ya... özür eeee şimdi nasılsınız bakalım bayanlar

ben diklestirme + silikon ameliyati oldum, yarin tam 4.haftam dolmus oluyo
ilk ameliyat sonrasi korkunc agrim oldu, ilk gece agridan uyuyamadim, o drenlerin cikisini hic unutamiyorum, acibadem maslak ta oldum, hastaneden eve gierken arabada nasil dayandiigimi bilemiyorum, ufacik bir tas bile beni sarsip canimi yakiyordu
ama gercekten geciyor, ben cok kastigim icin hic hareket etmedim korkudan kollarim omuzlarim tutulmus.1.haftanin sonunda kontrole gittigimde doktor egsersiz verdi, sonra gecti.
bu hafta yan yatmaya basladim, yuzustu yatmayi zaten dusunmuyorum,goguslerim bozulur diye
sporcu sutyenine devam,dikisler icin krem suruyorum
gogusler devamli kuculuyor, bu hafta bile daha kuculdu
cok iyiyim, ilk hafta pisman olmustum o acilari yasadikca,rahat mi batti dedim, ama suanda alt tarafi 1 hafta cektim,ne var diyorum
butun acilar,agrilar geciyor, kendinizi motive edin,guzel goguslerim olacak diye

Bombacıgım,komik oldu biraz yavvvkaydirigubbakcemile3 Sen ameliyatını ne kadara oldun,doktorun kimdi acaba?Bide kaç cc koyuldu,büyük koydurun sonradan ufalıyor diyorlarya dogrumu gerçekten.Ama doktorlar 300 ccye bile mırın kırın ediyorlar yahu...

ya doktorlar da şu siteye bi baksınlar da, ameliyattan sonra mutsuz olanların sayısını bir görsünler. o kadar para. acı, umut boşuna. insanın yaptırası gelmiyor bunları okuyunca.

Yani evet, bak araştırıyorum,4 doktora gittim bugüne kadar hiçbiri 325cc nin üstüne çıkmadı,insan elini korkak alıştırmasın,biraz bonkör davransın ne olcakki sanki.Biz büyütmek için yaptırıyoruz,toparlamak için degilki sositososito

Dr um Serdar Eren di
9000 Euro ya mal oldu tum ameliyat
Acibadem Maslak ta oldum
sol gogume 180, sag gogsume 200 kondu.ama ben zaten meme dokusuna sahiptim, kucuk goguslu degildim
bugun 1 ayim doldu, ilk sargi acildigindan bu yana bayagi kuculdu dogru,cok sis oluyor ilk
ama bence dr unuz kac koncagini bilir, her kalcaya vucut hattina yakisan br gogus olcusu var, burdan ismarlama olmamali, dr un karar vermeli,senin istegine gore

9000 euro ameliyat, ame buna dr ve hastane dahil .Acibadem Maslak ta kaliyorsunuz 1 gece
.cokkk pahali ama deger

Gizeme katılıyorumolumunekankayizsmile 9000 euro,iyi para,deger degmez bilmem ama çok abartı yani:1no2:

yınede koydugu protezler cok kucuk yaa ve fıyatıda cok ucuk..benım arkadasım varolanın ustune 350 koydurdu...cok guzel ve seksı oldu..
herkesın yapısına gore farkedıyo ama gogus kafesı genıs, omuzları genıs ve derı elastıkse ve hıc meme dokusu yoksa 350 dıorum e ben 500 cc yaptırannıda gordum ust kısmı yanıprotezın basladıgı yer haıc gorunumu guzeldı ha tamam bıraz abartı duruyo ama yapılabılınıyoda..
en dogru kararı doktorunuz verır ama ben burada buyukten rahatsız olan hıc gormedım herkes protezın kucuklugunden sıkayetcı..onun ıcın dıorumkı gogus yapınısın elverdıgı surece buyugunu ısteyın..

eski gogus buyuklugumu bilmeden protez kucuk diyemezsiniz
cunku ben zaten dolgun buyuk gogusluydum, gogus buyutmedim
meme diklestirme ameliyatinda gogusten yag aldiklari icin gogus kuculuyo, dolayisiyla eski buyuklugunu istiyorsan alinan yag kdr implant konuluyor,benimki o hesap yani
kimisi kuculmesini de istiyor, kimisi buyutmek o zmn daha buyuk protez konur
su an gogus olcum 75 D, bayagi buyuk geliyo bana

Kızlarrr nerden başlasam bilmem ki.. Tam 3 yıl olmuş.. Nasıl da geçmiş zaman.. Her şeyi unuttum ağrıları acıları geriye tek bi şey kaldı o da harika bi görüntü.. Şimdi düşünüyorum da yukarda yazdıklarımı o kadar değişti ki fikirlerim bi daha olsa gene yaptırırdım... :))) o zaman yaptırdıgımda 23 yasındaydım sımdı ıse 26.. Goguslerimdn coook memnunum...

merhabalar bende ameliyat oalcam ama yaşım küçük 18de olmam doğrumu bekliyimim 18 kara verdim ama birde sııkntısı nekadar süyüor yarı yıl tatilinde yaptırsam 3 hafta sıkıntı yaratımı acaba

yavrucum daha küçücüksün ve hala ergensin bırakda ergenliğin bir tamamlansın napcan şimdiden büyük memeleri okulunu oku işini eline al ondan sonra yaşında olgunlaşır yaşına göre çokk yanlış bir karar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…