kucultuyonuz mu buyutuyonuzmou
Canım ben olmadan önce aylarca bu siteyi talan ettim... İçini sakin tut hiç de abarttığın gibi değil ben ilk gözümü açtım derin bi ohhhh çektim... Her şey karar vermekte bitiyo sonrası çok hızlı gelişiyomuş meğer.. Bu gün 11. günüm çooooooook mutluyum ki şu an hala sertler...
canim annenin ve ablanin o gün yanima geldikleri günü hatirliyorumda kizim ameliyatta
demisti nekadar endiselilerdi.. zaman ne cabuk akip gecti yaa inanamiyorum :)
artik keyfini cikaralim doya doya.. zemuszemus
amanııııınnnn akannehir
ben acaba hiç okuyup araştırmadan gidip yatsammı ameliyat masasına,okudukca korkum tavan yapıyor eyvahedigeldismile
lilyum canim ben 3 gün önce banyo yaptim artik dayanamadim :)
ama bisey olmuyo 11.günümdü benim banyo yaptigimda ve dikislerimin üzerinde
daha bandajlar duruyordu hepsini cikarttim ve öyle banyo yaptim
ama sag gögüsümde dedigim gibi biraz sivi cikti ama yine gecti
keske su gecirmeyen bandajlar takip öyle banyo yapsaydim diyordum ama
gerek yokmus ve hatta az önce yine banyo yaptim acimiyo canim haberin olsun :)
amanııııınnnn akannehir
ben acaba hiç okuyup araştırmadan gidip yatsammı ameliyat masasına,okudukca korkum tavan yapıyor eyvahedigeldismile
Ben daha korkağım yapmadım ben hala.. Yarın doktorum bandajlarımı çıkarıcak sonra yaparım artık... Dikişler nasıl gözüküyo bu arda CADIARZU ? Biz şanslı olanlardanız Merve her şey harika Allaha şükür. opuyorumnanaktan Birde masaj olayını atlatsak tamamdıııııır... =))
evet merve haklısın,senin herşey yolunda anlaşılan,çok güzel,umarım böyle devam edersin,benim günüm belli değil,çalışıyorum ve şu an 10 gün kadar bir izin alacak pozisyonum yok,Mayıs ayı uygun olacak gibi tam da yaz öncesi sıkıntı yaşarmıyım acaba
haklisin canim gercekten cok sükür sorunsuz atlattik diyebiliriz..ben artik bütün bandajlari cikardim canim bant mant yok :) dikislerime gelince.. sag gögüsümdeki dikis izlerim cok daha az gibi sanki.. pek belirgin deil.. ama sol tarafima izi baya duruyo koyu kirmizi siyah gibi ama kurumus canim artik o izde bi gecse daha iyi olucak ins. canim senin dikislerin ne durumda?? bu arada benim yanlarda hafif kirmizi morluklar vardi onlarda gecti :) ama pazartesi masaja baslicam aslinda canim pek yapmak istemio ugrasamam diyorum ama
mecburen yapicam artik.. olumunekankayizsmile
Canımm bu güün gittim bende doktora tüm bandajlarımı çıkardı.. opuyorumnanaktan Dikişleriminde uçlarını makasla kesti... Çizgi şekilinde biraz rengi koyu duruyo ama iyileşir inşallah.. Masaj içinde 2 hafta sonra dedi ama canını yakıcam dedi mafoldumben Çok korkuyorum Merve ya... Sen kendin mi yapıcan ? Bende kendim yapmak istiyorum canımı çok yakıcak gibime geliyo kaydirigubbakcemile
benimde bugün 22. günüm canim artik yan yatabiliorum bende cok sükür yaa
o felaket sirt agrilarindan kurtulduk :)
bikac günden beride masaja basladim hergün yapiorum daha yeni baslamama ragmen yumusadilar biraz.. artik ta$ gibi deiller en azindan.. ama cnm bence kafana göre hareketler yapma senin doktorun yapicakti galiba masajini öyle deilmi? ona sor istersen
simdi yanlis bisey söylemiyelimbilmiyorumkismile
dikis izlerin ne durumda cnm?