Oldum geldim meme ameliyatımın 3.günü........

belinnay canim hic korkma
lilyumcum okadar güzel ifade etmiski.. aynen öyle
insan uyanir uyanmaz o agriya ragmen derin bi oh cekiyo..
insan ameliyat olmadan önce günlerce uykusuz geceler geciriyo
celiskide kaliyo yaptirsammi yaptirmasammi.. ama ben bukadar bekledigime
bile pismanim inan.. yaptirdiktan sonra insan okadar hizli iyilesiyoki..
ben ameliyat oldugumu bile unuttum diyebilirim :)
benim 12.günüm ve bende mutluluktan ucuyorum :)
darisi basina canim icini ferah tut sen

Canım ben olmadan önce aylarca bu siteyi talan ettim... İçini sakin tut hiç de abarttığın gibi değil ben ilk gözümü açtım derin bi ohhhh çektim... Her şey karar vermekte bitiyo sonrası çok hızlı gelişiyomuş meğer.. Bu gün 11. günüm çooooooook mutluyum ki şu an hala sertler...

canim annenin ve ablanin o gün yanima geldikleri günü hatirliyorumda kizim ameliyatta
demisti nekadar endiselilerdi.. zaman ne cabuk akip gecti yaa inanamiyorum :)
artik keyfini cikaralim doya doya.. zemuszemus

canim annenin ve ablanin o gün yanima geldikleri günü hatirliyorumda kizim ameliyatta
demisti nekadar endiselilerdi.. zaman ne cabuk akip gecti yaa inanamiyorum :)
artik keyfini cikaralim doya doya.. zemuszemus

Dimi zaman nasıl hızlı geçti.. Bu gün gene dekolte giydim inanılmaz duruyolar sütyen varmış gibi bu mutluluğu herkes tatmalı bence.. Ameliyat öncesi nasıldı o stres o uykusuz geceler hiç de abartamaya gerek yokmuş meğer.....

ne mutlu sizlere,insanın kendine güveni geliyordur eminim,vücudunu beğenmemek çok kötü :KK43:
biraz acı çekmeden de güzelleşilmez değilmi,katlanacağız artık :)

Ya emin ol öle dayanılmaz bi şey değil ki benim kas altı oldu.. Sadece meşakatliiiiiiii o da çok isteyerek oluyosun diğe o kadar önemsemiyosun.. =)

Kızlar ameliyatımın 13. günü ve ben hala banyo yapmadım =)) Sürekli kuaförde yıkatıyorum saçlarımı... Bandajlarımın çoğu çıktı ama küçük bi kısmı duruyo bu hafta çıkıcak o da... Korkuyorum yıkanınca dikişlerime su değerse canım acır gibime geliyo.. Ben fazla korkağım kesin =))

amanııııınnnn akannehir
ben acaba hiç okuyup araştırmadan gidip yatsammı ameliyat masasına,okudukca korkum tavan yapıyor eyvahedigeldismile

lilyum canim ben 3 gün önce banyo yaptim artik dayanamadim :)
ama bisey olmuyo 11.günümdü benim banyo yaptigimda ve dikislerimin üzerinde
daha bandajlar duruyordu hepsini cikarttim ve öyle banyo yaptim
ama sag gögüsümde dedigim gibi biraz sivi cikti ama yine gecti
keske su gecirmeyen bandajlar takip öyle banyo yapsaydim diyordum ama
gerek yokmus ve hatta az önce yine banyo yaptim acimiyo canim haberin olsun :)

amanııııınnnn akannehir
ben acaba hiç okuyup araştırmadan gidip yatsammı ameliyat masasına,okudukca korkum tavan yapıyor eyvahedigeldismile

canim dogru doktoru bulursan zaten hic arastirmadan git yat ameliyat masasina derim
bosuna uykusuz geceler gecirme :) insan bunu okadar cok istiyoki aci maci his etsede
umrunda olmaz emin ol :)

evet merve haklısın,senin herşey yolunda anlaşılan,çok güzel,umarım böyle devam edersin,benim günüm belli değil,çalışıyorum ve şu an 10 gün kadar bir izin alacak pozisyonum yok,Mayıs ayı uygun olacak gibi tam da yaz öncesi sıkıntı yaşarmıyım acaba

lilyum canim ben 3 gün önce banyo yaptim artik dayanamadim :)
ama bisey olmuyo 11.günümdü benim banyo yaptigimda ve dikislerimin üzerinde
daha bandajlar duruyordu hepsini cikarttim ve öyle banyo yaptim
ama sag gögüsümde dedigim gibi biraz sivi cikti ama yine gecti
keske su gecirmeyen bandajlar takip öyle banyo yapsaydim diyordum ama
gerek yokmus ve hatta az önce yine banyo yaptim acimiyo canim haberin olsun :)

Ben daha korkağım yapmadım ben hala.. Yarın doktorum bandajlarımı çıkarıcak sonra yaparım artık... Dikişler nasıl gözüküyo bu arda CADIARZU ? Biz şanslı olanlardanız Merve her şey harika Allaha şükür. opuyorumnanaktan Birde masaj olayını atlatsak tamamdıııııır... =))

amanııııınnnn akannehir

Canım bencede hiç bi şeyi okuma artık... Ben okumaktan deli olmuştum doktoruma gün almaya gittiğimde neler sordum varyaaaa adam içinden deli demiştir kesin.. Herkes farklı yaşıyo bana sorarsan dayanılmıcak acı olmadı mesela kas altı olmasına rağmen... Bence karar verdikten sonra artık düşünme okuma bile....

Ben daha korkağım yapmadım ben hala.. Yarın doktorum bandajlarımı çıkarıcak sonra yaparım artık... Dikişler nasıl gözüküyo bu arda CADIARZU ? Biz şanslı olanlardanız Merve her şey harika Allaha şükür. opuyorumnanaktan Birde masaj olayını atlatsak tamamdıııııır... =))

haklisin canim gercekten cok sükür sorunsuz atlattik diyebiliriz..ben artik bütün bandajlari cikardim canim bant mant yok :) dikislerime gelince.. sag gögüsümdeki dikis izlerim cok daha az gibi sanki.. pek belirgin deil.. ama sol tarafima izi baya duruyo koyu kirmizi siyah gibi ama kurumus canim artik o izde bi gecse daha iyi olucak ins. canim senin dikislerin ne durumda?? bu arada benim yanlarda hafif kirmizi morluklar vardi onlarda gecti :) ama pazartesi masaja baslicam aslinda canim pek yapmak istemio ugrasamam diyorum ama
mecburen yapicam artik.. olumunekankayizsmile

evet merve haklısın,senin herşey yolunda anlaşılan,çok güzel,umarım böyle devam edersin,benim günüm belli değil,çalışıyorum ve şu an 10 gün kadar bir izin alacak pozisyonum yok,Mayıs ayı uygun olacak gibi tam da yaz öncesi sıkıntı yaşarmıyım acaba

Canim ben doktoruma sormustum cünkü yaz tatilinde temmuzda yaptirma ihtimalimde vardi benim.. ama ben ameliyat oldugumda neredeyse bogazima kadar bandajliydim
ve yaz aylarinda aylin hanim böyle bandajlar takilmadigni söyledi yoksa insan bunalirmis..
ama o bandajlar olmayincada gögüsler daha cok sisiyomus.. öyle söyledi ama sen yinede sor ve konus derim ben canim..
cok sükür lilyum ve ben sorunsuz atlatanlardan olduk..
darisi basina canim ins. seninde gönlüne göre olur hersey :Saruboceq:

haklisin canim gercekten cok sükür sorunsuz atlattik diyebiliriz..ben artik bütün bandajlari cikardim canim bant mant yok :) dikislerime gelince.. sag gögüsümdeki dikis izlerim cok daha az gibi sanki.. pek belirgin deil.. ama sol tarafima izi baya duruyo koyu kirmizi siyah gibi ama kurumus canim artik o izde bi gecse daha iyi olucak ins. canim senin dikislerin ne durumda?? bu arada benim yanlarda hafif kirmizi morluklar vardi onlarda gecti :) ama pazartesi masaja baslicam aslinda canim pek yapmak istemio ugrasamam diyorum ama
mecburen yapicam artik.. olumunekankayizsmile

Canımm bu güün gittim bende doktora tüm bandajlarımı çıkardı.. opuyorumnanaktan Dikişleriminde uçlarını makasla kesti... Çizgi şekilinde biraz rengi koyu duruyo ama iyileşir inşallah.. Masaj içinde 2 hafta sonra dedi ama canını yakıcam dedi mafoldumben Çok korkuyorum Merve ya... Sen kendin mi yapıcan ? Bende kendim yapmak istiyorum canımı çok yakıcak gibime geliyo kaydirigubbakcemile

Canımm bu güün gittim bende doktora tüm bandajlarımı çıkardı.. opuyorumnanaktan Dikişleriminde uçlarını makasla kesti... Çizgi şekilinde biraz rengi koyu duruyo ama iyileşir inşallah.. Masaj içinde 2 hafta sonra dedi ama canını yakıcam dedi mafoldumben Çok korkuyorum Merve ya... Sen kendin mi yapıcan ? Bende kendim yapmak istiyorum canımı çok yakıcak gibime geliyo kaydirigubbakcemile

ohh bütün bandajlarin cikmis canim hadi gözün aydin opuyorumnanaktan
evet canim ben kendi masajimi kendim yapicam aylin hanim gösterdi zaten istesemde
yapamaz uzaktayim bilmiyorumkismile
ama canini yakmaz bence yaa bu saatten sonra sen kendni elinle bastirsan bile okadar
acimazski canim bence korkma bisey olmaz masaj öyle can yakan bi olay deil

Son düzenleme:
kızlar bu gün 20. günüm baya baya iyiyim en güzeli de artık yan yatabilmem.. Masaja daha başlamadım ama önericeğiniz küçük hareketler varsa yapmak istiyorum..

benimde bugün 22. günüm canim artik yan yatabiliorum bende cok sükür yaa
o felaket sirt agrilarindan kurtulduk :)
bikac günden beride masaja basladim hergün yapiorum daha yeni baslamama ragmen yumusadilar biraz.. artik ta$ gibi deiller en azindan.. ama cnm bence kafana göre hareketler yapma senin doktorun yapicakti galiba masajini öyle deilmi? ona sor istersen
simdi yanlis bisey söylemiyelimbilmiyorumkismile
dikis izlerin ne durumda cnm?

benimde bugün 22. günüm canim artik yan yatabiliorum bende cok sükür yaa
o felaket sirt agrilarindan kurtulduk :)
bikac günden beride masaja basladim hergün yapiorum daha yeni baslamama ragmen yumusadilar biraz.. artik ta$ gibi deiller en azindan.. ama cnm bence kafana göre hareketler yapma senin doktorun yapicakti galiba masajini öyle deilmi? ona sor istersen
simdi yanlis bisey söylemiyelimbilmiyorumkismile
dikis izlerin ne durumda cnm?

3. haftamız bitti artık... Dikişlerimde bi morluk felan kalmadı her şey düzgün ama krem daha kullanmadım senin doktorun ne diyo bu konuya.. Bir de benim masajım haftaya başlanıcak acıyo mu çok :kedi: Sen nasıl yapıyosun hangi hareketleri önerdi doktorun günde kaç dkka yapıyosun ?? Amma soru sordum dimi =)) Benim Doktorum çok sakin napiiim soruyorum daha zamanı var diyo bari sizlerin tecrübelerinizi öğreniyim hihoyyyt

X