Oldum geldim meme ameliyatımın 3.günü........

Lilyum fotoğrafın var mı.. Bide vücut ölçülerin nasıldı.. 275ten memnun musun.. Damla mı olmuştu..

merhabalar bende ameliyat oalcam ama yaşım küçük 18de olmam doğrumu bekliyimim 18 kara verdim ama birde sııkntısı nekadar süyüor yarı yıl tatilinde yaptırsam 3 hafta sıkıntı yaratımı acaba

cnm bi 20li yaslarına gelmeden hatta bi 23 falan olmadan yaptırma cunku gogus gelısımın hala devam edıyor. kimi bayanların 20 lı yaslarında olgunlasıyor gogusleri

kızlar 7 yıl geçmiş üstünden şimdi okudum yazdıklarımı inanın hepsi unutuluyo.. 3.5 yaşında kızım var ve 2 yıl şahane bi şekilde emzirdim kızımı hiç sorun olmadı.. şimdi de karın germe ameliyatı için gün alıcam gene aynı doktordan serhat tuncerden bakalım karın germe içinde aynı yorumları yapıcak mıyım.. sanırım o biraz daha ağrılı geçicek

aa taa 7 yıl geçmiş üztünden.. göğüsü unuttum gitti ay inşallah karın germe ameliyatı içinde aynı şeyleri söylerim

Bi başkası yazdı sandım. Hortlattn konuyu dicektin ama senmişsin :)

yıllardır girmiyodum foruma ta ki şimdi karın germe olmaya karar verene kadar.. bi baktım ki neler yazmışım göğüs ameliyatımda şimdi sorsan acıdı mı die yoo derim demekki unutuluyo her şey :) anne oldum 2 yıl emzirdim göğüslerim hala taş gibi yıllar geçiyo çok hızlı

aa taa 7 yıl geçmiş üztünden.. göğüsü unuttum gitti ay inşallah karın germe ameliyatı içinde aynı şeyleri söylerim
Ay kızzz,nerden buldun bu yorumumu...
Hey gibi günler hey,hüzünlendim birden . Ne araştırıyordum bee,o günlerimde vardı dimi
Allah herkese nasip etsin gönlündekini,en güzelinden en iyisinden

Ay kızzz,nerden buldun bu yorumumu...
Hey gibi günler hey,hüzünlendim birden . Ne araştırıyordum bee,o günlerimde vardı dimi
Allah herkese nasip etsin gönlündekini,en güzelinden en iyisinden

ben açmıştım bu konuyu aman bi okudum ki neler yazmışım.. acı çekmekten takatim kalmadı kısmına çok güldüm.. ay şimdi hiç bi şeyi hatırlamıyorum foşur foşur emzirdim bana mısın demedi memelerim.. yıllardır girmiodum foruma şimdi karın germe olucam ya gene tutuştum 7 yıl aradan sonra geldim gene :)

Ameliyatin izin üzerinden epeyce zaman geçmiş. Şuanki halinizi çok merak ettim doğrusu. iyiki yaptirmisim diyormusunuz yoksa pişman misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…