Oldum geldim meme ameliyatımın 3.günü........

Kızlar dün kontrolüm vardı.. Doktorum bandajlarımı çıkardı daha küçük bi bandaj taktı.. Canım hiç acımadı.. Bu hafta da dikkat et kollarını çok kullanma kanama olmasın dedi ilk 2 hafta riskliymiş ztn 1 haftam geçti.. bayanssulusmile 1.ay dolunca masaja başlıcakmışız kapsül riski için çok önemliymiş... Sadece o zaman canını yakıcam dedi çok korkuttu beni eyvahedigeldismile baya hamur gibi sıkıcakmış

Bu gün 7. günüm hala sırtım feci durumda artık sinirden gülüyorum lülülülülülü yan yatiim artıkkkkk =))

Kızlar dün kontrolüm vardı.. Doktorum bandajlarımı çıkardı daha küçük bi bandaj taktı.. Canım hiç acımadı.. Bu hafta da dikkat et kollarını çok kullanma kanama olmasın dedi ilk 2 hafta riskliymiş ztn 1 haftam geçti.. bayanssulusmile 1.ay dolunca masaja başlıcakmışız kapsül riski için çok önemliymiş... Sadece o zaman canını yakıcam dedi çok korkuttu beni eyvahedigeldismile baya hamur gibi sıkıcakmış

Bu gün 7. günüm hala sırtım feci durumda artık sinirden gülüyorum lülülülülülü yan yatiim artıkkkkk =))

lilyumcum seninde doldu 1 haftan ne cabuk oldu bitti dimi kiz :)
kendimizi fazla yormayalim bencede.. bende bugün okula gittim
cantam biraz agirdi canim aciyo su an mafoldumben
zaten sirt agrimda gün gectikce kötülesiyo yaa anneme masaj yaptiriyiorum sürekli
ama gecmio :KK43:

lilyumcum seninde doldu 1 haftan ne cabuk oldu bitti dimi kiz :)
kendimizi fazla yormayalim bencede.. bende bugün okula gittim
cantam biraz agirdi canim aciyo su an mafoldumben
zaten sirt agrimda gün gectikce kötülesiyo yaa anneme masaj yaptiriyiorum sürekli
ama gecmio :KK43:

Ay dur güldüm çok =)) Bende aynen öleyim anneme sürekli masaj yaptırıyorum zemuszemus
Geceleri hele ölüyorum bel sırt boyun ağrısından... Aman sakın bu haftada zorlama kendini iç kanama fln olur uğraşırsın allah korusun sen bi de doktorunada uzaksın..... Valla ya geçti bitti.. olduk olucaz ,uykusuz geceler, gergin bekleyişler derken..... opuyorumnanaktan Haftaya gene çaardı beni bakıcak sadece.. 1. ay dolana kdr dokunmıcak ama sonrası eyvahedigeldismile .

Ay dur güldüm çok =)) Bende aynen öleyim anneme sürekli masaj yaptırıyorum zemuszemus
Geceleri hele ölüyorum bel sırt boyun ağrısından... Aman sakın bu haftada zorlama kendini iç kanama fln olur uğraşırsın allah korusun sen bi de doktorunada uzaksın..... Valla ya geçti bitti.. olduk olucaz ,uykusuz geceler, gergin bekleyişler derken..... opuyorumnanaktan Haftaya gene çaardı beni bakıcak sadece.. 1. ay dolana kdr dokunmıcak ama sonrası eyvahedigeldismile .

evet canim haklisin dikkatli olalim sonra ugrasmasi zor olur yaa..
benimde doktorum ertesi gün yogurmustu gögüslerimi ölüyorum sandim delikafadulden
icindeki kan birikintisini cikarmak icin drenler ciktiktan sonra..
ben ciglik atincada.. mervecim memelerini ben yaptim bende dokunurum dedi aylin hanimcim kaydirigubbakcemile3
ama varya gün gectikce güzellesiyolar sanki aklinialirimsmile
seninkilerde fistik gibi olmustur simdi hee aklinialirimsmile :)

Kelimeler yetmez anlatmaya.. Harikalar........ Dün ilk defa yemeğe çıktım arkadaşlarımla.. Ayıptır sölemesi dekolte giydim herkes bayıldı kaydirigubbakcemile3 Çok mutluyum.... Şu kapsül riskini de atlatsak her şey bitti demektir ama bunada şükür daha 10 gün önce korkudan titriyoduk bayanssulusmile

canım gecmiş olsun bende kücültmek için uğrasıyorum dr bulmam gerek cok para istemeyen devlet hastanelerinde yapıyorlar ama benim tanıdığım dr yok bileniniz varsa yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler

Kelimeler yetmez anlatmaya.. Harikalar........ Dün ilk defa yemeğe çıktım arkadaşlarımla.. Ayıptır sölemesi dekolte giydim herkes bayıldı kaydirigubbakcemile3 Çok mutluyum.... Şu kapsül riskini de atlatsak her şey bitti demektir ama bunada şükür daha 10 gün önce korkudan titriyoduk bayanssulusmile

Artık yan yatabiliyor olman lazım. Doktorum 7. günden itibaren masaj vermişti ve yan yatabileceğimi söylemişti. Eğer yan yattığında altta kalan göğsünde gerilme vs olursa yastık takviyesi yap. Ameliyat sonrası o ilk yan yatış ömre bedel. Kuzular gibi uyuyacaksın. Kapsül kontraktürü riskine gelince yeni dönem protezlerde bu risk çok çok az. Oluşacaksa bile (Allah korusun) hemen ameliyat sonrası değil, 3-6 ay arası oluşuyor.

Bu gün tam 8. günüm mümkün deil yan yatamam, benim biraz canım tatlı korkuyorum ondan heralde... :sinifsinif: Masajı bırak doktoruma dokundurtmadım bile zaten ilk iki hafta dokunmak pekde sağlıklı değil dio doktorum hala iç kanama riski varmış... Masaj içinde 1. aydan itibaren dedi.. Ama acıcak diğede çok korkuyorum :kedi:
Tabi her doktorun stili farklı benimkisi dren de takmadı mesela veya sporcu sütyenini 2. haftadan sonra takıcaz dedi şu an ööle serbest duruyolar bayanssulusmile... Ben bu gidişimde sporcu sütyen konusunu sordum oda şöle bi açıklama getirdi çoğu doktor orayı haddinden fazla genişletiyolarmış ve içeride silikon oynayabiliomuş yeri değişebiliomuş o zaman sütyenin çok önemi varmış hem oynamayıp yerini bulması açısından hemde hastanın acı çekmemesi açısından .. Benim doktorum ben sadece onun giriceği kdr alan genişlettim o yüzden şuan gerek duymuyorum taktırmaya dedi.. Ama okuyorum yok morardı yok bi tarafı şişti veya silikonu hissediyorum diğe Allaha şükür benim öle bi problemim yok, şu an bile çok simetrik ve muntazam duruyolar.. Herkesin doktoru kendine iyi tabi bende çok seviyorum doktorumu ünlü biri olmasına rağmen hiç burnu kalkık biri değil her soruma sıkılmadan düzgünce açıklıyo =)

canım gecmiş olsun bende kücültmek için uğrasıyorum dr bulmam gerek cok para istemeyen devlet hastanelerinde yapıyorlar ama benim tanıdığım dr yok bileniniz varsa yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler

Canım benim doktorum Serhat Tuncel ünlü olduğu için biraz pahalı belki ama Aylin hanım diğe bi doktor var onu da çok seviyorum.. Benim ameliyat olduğum gün Aylin Hanımında ameliyatı vardı ve tanıştığımda ben ücreti normal tutuyorum herkes faydalansın diğe demişti... Çok sevdim o kadınıda istersen ikisinden de fiyat alabilirsin... Aslında fiyat hastaneye göre değişiyo ben mesela Bayek Tıp merkezinde oldum gayet güzeldi ve gayet uygundu... Ama yok Acıbademde olucam dersen fiyat 3 e katlanıyo =)

merhabalar
ben de meme protez yaptıracağım ama işimden 10 gün izin alabilirim,10 gün sonra işime gidebilirmiyim dersiniz? tam anlamıyla normal hayata dönmek için ne kadar zaman lazım kafamçokkarıştı

merhabalar
ben de meme protez yaptıracağım ama işimden 10 gün izin alabilirim,10 gün sonra işime gidebilirmiyim dersiniz? tam anlamıyla normal hayata dönmek için ne kadar zaman lazım kafamçokkarıştı

canim bugün benim 9.uncu günüm ve normal hayata 3-4 günden beri döndüm sayilir
lilyum arkadasimin dedigi gibi yan yatmak zor oluyo dün denedim ama imkani yok yaa
canimiz cok tatli eyvahedigeldismile
6-7 gün sonra normal hayatina dönebilirsin kesinlikle
tabiki yine bünyeden bünyeye degisiyo..
benimde hic morarma sisme fln olmadi.. gayette güzel duruyolar 9 gün olmasina ragmen :)
bence hic beklemeden düsünmeden yaptir canim :)

lilyumcum bu arada sen kaca yaptirdin ameliyatini?
bana yuvarlak protez 4500 tl dedi aylin hanim
ama ameliyat esnasinda anatomik uygulandi ve fiyati 5000 tl
ama dedigin gibi acibadem fln oralarda valla 8000 tlden asaya kurtulamaz insan :)

merhabalar

Canım kesin dönersin işine 10 günde... Yani ilk haftadan sonra öle bi ağrı felan kalmıyo ama insan mışıl mışıl uyuyamadığından gece, gündüz sersemliyo beli ağrıyo sırtı ağrıyo sürekli.. Ama değer her şeye =) Mervenin de dediği gibi tek problemimiz kaldı o da sırt ağrıları boshayallersmile

lilyumcum bu arada sen kaca yaptirdin ameliyatini?
bana yuvarlak protez 4500 tl dedi aylin hanim
ama ameliyat esnasinda anatomik uygulandi ve fiyati 5000 tl
ama dedigin gibi acibadem fln oralarda valla 8000 tlden asaya kurtulamaz insan :)

Tatlım bize bi tanıdık vasıta oldu ki Serhat Bey baya yoğundu zaten.. Doktorumdan çok memnunum bende.. bi insan bu kadar mı muhteşem yapar işini.... Fiyat konusunu sölemiyim şimdi ama normalde 6 binden başlıo.. Ama ben Aylin hanımı da çok seviyorum o kadar tatlı bi kadın ki o da çok güven veriyo insana... ıkiside birbirini tanıyo zaten ikiside birbiri hakkında iyi şeyler söylüyo.. bayanssulusmile

NazLı kızLar yerım sizi bEN bugün 1.ayım doldu benim bir hafta sonra yan yatmaya baslamıstım ondan bir hafta sonrada yüzüstü şimdi amuda bile kalkabilirm:):) 1ay nasıl gecti anlamadım bile iyileşme sürecide cok hzlı oluo bir önceki günden kat kat iyi oluyorsunuz ama en güzeli akşam ewe gelipte üstümdekileri cıkardıgımda gördüğüm bayılıorumm:) öpüorum siziii mujuhh

NazLı kızLar yerİm sizi bEN bugün 1.ayım doldu benim bir hafta sonra yan yatmaya baslamıstım ondan bir hafta sonrada yüzüstü şimdi amuda bile kalkabilirm:):) 1ay nasıl gecti anlamadım bile iyileşme sürecide cok hzlı oluo bir önceki günden kat kat iyi oluyorsunuz ama en güzeli akşam ewe gelipte üstümdekileri cıkardıgımda gördüğüm bayılıorumm:) öpüorum siziii mujuhh

Ay harikaaaa =) Çok özledim yan yatmayı opuyorumnanaktan Nası bu kadar fark oluyo gerçekten bizde biraz naziklik var galiba bayanssulusmile Ama bizim kas altı oldu ondan olabilir.. Senin nasıl oldu ???

merve,lilyum,teşekkür ederim hanımlar destekleriniz için,özel mesaj yazamıyorum...ben de kendimi sizler gibi mutlu hissetmek istiyorum :)

merve,lilyum,teşekkür ederim hanımlar destekleriniz için,özel mesaj yazamıyorum...ben de kendimi sizler gibi mutlu hissetmek istiyorum :)

Canım ben olmadan önce aylarca bu siteyi talan ettim... İçini sakin tut hiç de abarttığın gibi değil ben ilk gözümü açtım derin bi ohhhh çektim... Her şey karar vermekte bitiyo sonrası çok hızlı gelişiyomuş meğer.. Bu gün 11. günüm çooooooook mutluyum ki şu an hala sertler...

X