Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dün kontrolüm vardı.. Doktorum bandajlarımı çıkardı daha küçük bi bandaj taktı.. Canım hiç acımadı.. Bu hafta da dikkat et kollarını çok kullanma kanama olmasın dedi ilk 2 hafta riskliymiş ztn 1 haftam geçti.. bayanssulusmile 1.ay dolunca masaja başlıcakmışız kapsül riski için çok önemliymiş... Sadece o zaman canını yakıcam dedi çok korkuttu beni eyvahedigeldismile baya hamur gibi sıkıcakmış
Bu gün 7. günüm hala sırtım feci durumda artık sinirden gülüyorum lülülülülülü yan yatiim artıkkkkk =))
lilyumcum seninde doldu 1 haftan ne cabuk oldu bitti dimi kiz :)
kendimizi fazla yormayalim bencede.. bende bugün okula gittim
cantam biraz agirdi canim aciyo su an mafoldumben
zaten sirt agrimda gün gectikce kötülesiyo yaa anneme masaj yaptiriyiorum sürekli
ama gecmio
Ay dur güldüm çok =)) Bende aynen öleyim anneme sürekli masaj yaptırıyorum zemuszemus
Geceleri hele ölüyorum bel sırt boyun ağrısından... Aman sakın bu haftada zorlama kendini iç kanama fln olur uğraşırsın allah korusun sen bi de doktorunada uzaksın..... Valla ya geçti bitti.. olduk olucaz ,uykusuz geceler, gergin bekleyişler derken..... opuyorumnanaktan Haftaya gene çaardı beni bakıcak sadece.. 1. ay dolana kdr dokunmıcak ama sonrası eyvahedigeldismile .
Kelimeler yetmez anlatmaya.. Harikalar........ Dün ilk defa yemeğe çıktım arkadaşlarımla.. Ayıptır sölemesi dekolte giydim herkes bayıldı kaydirigubbakcemile3 Çok mutluyum.... Şu kapsül riskini de atlatsak her şey bitti demektir ama bunada şükür daha 10 gün önce korkudan titriyoduk bayanssulusmile
canım gecmiş olsun bende kücültmek için uğrasıyorum dr bulmam gerek cok para istemeyen devlet hastanelerinde yapıyorlar ama benim tanıdığım dr yok bileniniz varsa yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler
merhabalar
ben de meme protez yaptıracağım ama işimden 10 gün izin alabilirim,10 gün sonra işime gidebilirmiyim dersiniz? tam anlamıyla normal hayata dönmek için ne kadar zaman lazım kafamçokkarıştı
merhabalar
ben de meme protez yaptıracağım ama işimden 10 gün izin alabilirim,10 gün sonra işime gidebilirmiyim dersiniz? tam anlamıyla normal hayata dönmek için ne kadar zaman lazım kafamçokkarıştı
lilyumcum bu arada sen kaca yaptirdin ameliyatini?
bana yuvarlak protez 4500 tl dedi aylin hanim
ama ameliyat esnasinda anatomik uygulandi ve fiyati 5000 tl
ama dedigin gibi acibadem fln oralarda valla 8000 tlden asaya kurtulamaz insan :)
NazLı kızLar yerİm sizi bEN bugün 1.ayım doldu benim bir hafta sonra yan yatmaya baslamıstım ondan bir hafta sonrada yüzüstü şimdi amuda bile kalkabilirm:):) 1ay nasıl gecti anlamadım bile iyileşme sürecide cok hzlı oluo bir önceki günden kat kat iyi oluyorsunuz ama en güzeli akşam ewe gelipte üstümdekileri cıkardıgımda gördüğüm bayılıorumm:) öpüorum siziii mujuhh
merve,lilyum,teşekkür ederim hanımlar destekleriniz için,özel mesaj yazamıyorum...ben de kendimi sizler gibi mutlu hissetmek istiyorum :)