- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
Duymuş oldun canım o vakitHiç duymamıştım :) Anlamaya çalışıyorum ne demek diye :))
Tam bir ilahi adalet hikayesi olmuşSizin kayinvalideniz izmir tepecikli miydi? O oğluma kız oğlan kız alırım diyenlerin burnundan geliyor. Benim teyzemi kaynanası böyle diyerek boşatmıştı. Kız diye aldığının üçüncü evliliğiymiş.
Aynen öyle. Kızın çeyizi geldikten sonra öğrenmişler. Nikaha üç gün kala. Almayacağız kız değilmiş deyince kızın annesi bağıra çağıra bunları mahalleye rezil etmiş. Teyzeme takılan ama kaynananın çaldığı altınlarda kızda kalmış. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor.Tam bir ilahi adalet hikayesi olmuş
O ikinciye kaybanalık da yapamamıştır
Böyle birseyi annesi düşmanım olsa çok damarima bassa bile kocam öğrensin amacıyla kullanamam. Çünkü onun üzülmesi herkesten daha önemli. Ben Rabbime dua ediyorum bir gün gaflete gelirde kv ye ağzımı acarsam yanımda kimse olmasın diye..kocana soyle ıyıce dusursun anasını gozunden .. maden o kadar arkandan ıs cevırıyor ve bunları soyleyebılıyor sende yap uzak dursun sızden
Zaten bu seçeneklerden başka seçenek yok o zamana kadar ogrenilirse de yeni öğrenmiş gibi yapicam mecbur..Önceki konunuzu hatırlıyorum KV nize fazla yaklaşmayın esinize soylemeyecekseniz bu durumu asla KV ye veya bir başkasına da bildiginizi belli etmeyin imada bile bulunmayin. eğer eşiniz bunu öğrenir ve sizin sakladiginizi anlarsa büyük tartışma yaşarsınız.
Valla hani telefonla konuşurken duyulmiyormus hissi ile bağıran tipler varya telefondaki dışında herkesin duyduğunu unutan, işte kvyi duymam için tvyi kapatmam yeterli. Zaten tasinacagimiz ev hazır çok mutluyum içindeki kiracı çıktığı an geçeceğiz. Sadece o saatten sonra hakkımda iyi konuşulduğunu duysam bile inanmam o var..sen bukadar seyi nasıl duydun .
umarım uzak biryere tasınırsınız ne hali varsa görsün
Kız kardeşi ne kadar para düşkünü olursa olsun kvden daha masum evet. Hiç bir mantık kabul edemez kızını herşeyden yoksun Edip oğlum dövse de sovse de oğlumdur mantığını. Gelseydi görümcem açardim kapımı ama herşeyime karışıp ugrasmamasi gerek benimle. O da mümkün olmadığından eşim teklif etmemiş olabilir..Oooo hatırladım şeytan kadını..
Ya siz ordan taşınsanıza.
Ne kadar uzak o kadar iyi.
Eşiniz de kız kardeşine sahip çıksaydı keşke.
Ama kadın tam şeytan..
Evet tepecikli. Zaten o konuda içim çok rahat ya sadece yeni bitane alırsa kv ölmeden bı kaç yıl eşim o insanla evli kalsin istiyorum. Sorunun ben değil annesinde olduğunu anlaması için. Diğer türlü benim cefasini çektiğim evliliğin sefasini sürer o kişi..Sizin kayinvalideniz izmir tepecikli miydi? O oğluma kız oğlan kız alırım diyenlerin burnundan geliyor. Benim teyzemi kaynanası böyle diyerek boşatmıştı. Kız diye aldığının üçüncü evliliğiymiş.
Hayır bilmiyor. Aynen öyle yapmak zorundayımKayınvaliden senin bildiğini biliyor mu?? Eğer biliyorsa eşine söyle. Ama kimse senin bildiğini bilmiyorsa görmedim duymadım bilmiyorum yap. Eşin öğrendiğindede Yeni duymuş gibi yap.
Son parafrafinizda resmen dusuncelerime tercüman olmuşsunuz. Aynen öyle ben artık bu Allah'ın adının arkasına sığınanlardan gösteriş meraklilarindan dinimi de namusumuda içimden düşünür konuşur oldum.Şimdi söylemeyin sakın yeri gelince iade edersiniz. Asıl boynuzlu kendi dengesizin.
Birinin ağzında din namus ahlak ne kadar çok gezersem o kişi o kadar namussuzdur. Bunu bilir bunu soylerim
Ben masum değilsen bile beni bu hale getirenler belli. Ben hep annem annem diye dolaştım peşinde. Kendisi oğluyla ilk ayrılık derecemizde gözden çıkarıp harcadı beni. Yetmedi barisinca akrabaglarina büyücü sorarken yakaladım. O gün bugündür korku içindeyim ayıracak diye. Kapı dinlemiyorum duymam için TV kapatmam yeterli. Ama kim olsa dinlerdi bu arada yedi yirmi dört kuyunuz kazılıyor napardiniz ? Bu insan iki gün sonra size yakın davrandimi yapmacık mı sahimi bilmek isterdiniz değilmi. Ayrıca ben bu ihanetten sevinmedim hatta esimden önce öğrenmiş olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bu insan kızım eve geç gelse kalkıp bekaret kontrolüne goturecek yapıda. En azından benimle uğraşan insanın aslında ne olduğunu artık biliyorum. Hatadır yapılır ama dünyanin sekiznci harikası gibi davranıp herkese namus timsali kesilmesinin anlamı yok sonuçta değil mi Allahım da bana biseyleri duyurup al kulum diyorsa bosuna değildir..Eşine tabiki böyle birşey söylenmez
Sizinde kapı dinlemeniz içten içten ihanete uğramasına sevinmeniz kızım olursa böyle yaparsa diye daha olmayan şeylere kendinizi doldurmanız falan
Hicbiriniz masum değilsiniz gibi geldi
Eşim ilk zaman çok yaptı onun cahilligini ama yapmayı biraktigindan bana sahip çıkmaya başladığından beri annesi delirdi beni düşmanı belledi. Eşim de annesi beni harcadığı gün oğluma kız alırım dediği gunden beri savunamiyor haklısın diyor bana doğal olarak hep.Tovbe estagfirullah.
Allah bildigi gibi yapsin seni pis fesat kari.
Komik olanda " benim yuvami yikicak kizim" diyen kari oglunun yuvasini yikmak icin planlar yapiyor..
Ne halin varsa gor.
Seytan gorsun yuzunu.
Bu eski aldatma olaylarini sakin kocana acma kv"e bi kizginlikla felan aman. Sonra senin kocan hapse girer, senin basin yanar.
Yazmamissin, esinin kv ye tutumu nasil? Takarmi annesini?
Şu anlattığını okudukça ben rahatliyorum. Hep Rabbime bıraktım hep gördüm hep gördüler. Başıma boyle olaylar geldiğinde de bırakacağım ve izleyeceğim..Aynen öyle. Kızın çeyizi geldikten sonra öğrenmişler. Nikaha üç gün kala. Almayacağız kız değilmiş deyince kızın annesi bağıra çağıra bunları mahalleye rezil etmiş. Teyzeme takılan ama kaynananın çaldığı altınlarda kızda kalmış. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Kaynanan mahallesinden gelin alsın kendi çırak çıkar. Seni mumla arar.Şu anlattığını okudukça ben rahatliyorum. Hep Rabbime bıraktım hep gördüm hep gördüler. Başıma boyle olaylar geldiğinde de bırakacağım ve izleyeceğim..
Zaten bana dediki mahalleden alırdım ben ona küfür ederdim o bana ederdi ama saygısızlığı olmazdı banaEl yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Kaynanan mahallesinden gelin alsın kendi çırak çıkar. Seni mumla arar.
Böyle insanlar direk bu yaşta bu kadar senelik evli olarak dünyaya gelmiş gibiler hiç sevmese gelin olmadan zorluk gormeden.. ışte cahillikten ziyade kendini yetistirememek ve çok bilmiş cahillik çok kötü Allah'ım yardım etsinYa şu kiz oğlan kız lafını duyunca midem bulaniyor. Nasıl asalak rezalet cahil lik ya
Şöyle söyleyeyim ben aldatilmaya da aldatılana da inanılmaz üzülen bana yapılmış gibi ağlayan biriyim. Ama benim Annem aldatildiginda 2 senede psikoloji bozuldu 20 kilo verdi bir senede kv ve görümcemi dost bilip onlara dert anlattı. Esim ailemi sevip benimsiyor diye kv ailemi düşman bildi ve görünceme koridorda duyacağım şekilde "dün p*zvnkle boynuzlu geldi kizlarina kikir kikirler bu duysan boynuzladi sonra da araba alıp kandırdı kariyi " diye kahkahalarla anlattı görümcem de güldü kahkahalarla ay annee diye Allah ima sigindim ilahi adalet sen herkese hakettiğini ver dedim. Bu arada iki senelik ayrılıkta nolur nolmaz diye annemin yaptığı birikimle Annem arabasını kendi aldı. Nasılsa barıştık deyip.Benim takildigim yer, gorumcenin aldatılmış olması neden ilahi adalet oluyor ? O da mi sana kötülük yaptı..
Kusura bakmayın ama cok karışık..
Zaten bana dediki mahalleden alırdım ben ona küfür ederdim o bana ederdi ama saygısızlığı olmazdı banaEl yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Kaynanan mahallesinden gelin alsın kendi çırak çıkar. Seni mumla arar.
Böyle insanlar direk bu yaşta bu kadar senelik evli olarak dünyaya gelmiş gibiler hiç sevmese gelin olmadan zorluk gormeden.. ışte cahillikten ziyade kendini yetistirememek ve çok bilmiş cahillik çok kötü Allah'ım yardım etsinYa şu kiz oğlan kız lafını duyunca midem bulaniyor. Nasıl asalak rezalet cahil lik ya
Şöyle söyleyeyim ben aldatilmaya da aldatılana da inanılmaz üzülen bana yapılmış gibi ağlayan biriyim. Ama benim Annem aldatildiginda 2 senede psikoloji bozuldu 20 kilo verdi bir senede kv ve görümcemi dost bilip onlara dert anlattı. Esim ailemi sevip benimsiyor diye kv ailemi düşman bildi ve görünceme koridorda duyacağım şekilde "dün p*zvnkle boynuzlu geldi kizlarina kikir kikirler bu duysan boynuzladi sonra da araba alıp kandırdı kariyi " diye kahkahalarla anlattı görümcem de güldü kahkahalarla ay annee diye Allah ima sigindim ilahi adalet sen herkese hakettiğini ver dedim. Bu arada iki senelik ayrılıkta nolur nolmaz diye annemin yaptığı birikimle Annem arabasını kendi aldı. Nasılsa barıştık deyip.Benim takildigim yer, gorumcenin aldatılmış olması neden ilahi adalet oluyor ? O da mi sana kötülük yaptı..
Kusura bakmayın ama cok karışık..
Yalniz kv cingar cikarip bi yolla kendini aklarsa, esin senin bildiğini de ogrenir bu arada ve kabak senin basina patlar.. Hic bulasmamak en iyisi su durumda..Daha bunlar ne ki bu olay içerisinde konuştu diye anlattım. Bunlar en masum halleri yani.. kendi hiç gelin olmamış evlenmemiş gençlik yaşamamış gibi..
Zaten çok dua ediyorum Allah'ıma Allahım dilime gelirse de yalnız olalım bildiğimi öyle anlasın ayağını denk alsın diye. Kendi oğluna söylemeye cesaret edemez zaten ölüm döşeğinde soylicem diyor.
Küfür edince saygısız olmuyormuş yani öyle mi? Kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan deseydin.Zaten bana dediki mahalleden alırdım ben ona küfür ederdim o bana ederdi ama saygısızlığı olmazdı bana.
Evet kv benim bildiğimi bilmiyor zaten çok korkuyor ben öğrenirim diye, kendi böyle bişeye şahit olsa anında oğluna üstüne de ekleyip anlatacağı için, ben de öyle yaparım sanıyor.Yalniz kv cingar cikarip bi yolla kendini aklarsa, esin senin bildiğini de ogrenir bu arada ve kabak senin basina patlar.. Hic bulasmamak en iyisi su durumda..
Derin anlamlar içeren bı söz kafan çok güzelmiş güle güle kullan aynı zamanda basit, ama çok bilen kv anlamaz onu çok kötü bişey söylemişim gibi tepki gösterirKüfür edince saygısız olmuyormuş yani öyle mi? Kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan deseydin.
Burda kötü niyetli olduğumu söyleyenler var ama çok merak ediyorum onlar yaşasa bunları naparlar.. ben kötü niyetli olsam Rabbim benim karşıma çıkarmaz nelerini ortaya çıkardı rabbim kaç kere elini ayağına dolaştırdı bana da kocama da gösterdi ne olursa olsun onun annesi ama ilahi adalet dediğin gibi anne baba dinlemez hakiki anne oğlunun yuvasını yıkmaya uğraşmaz zaten eşim bana kendi söylüyor son nefesinde sana çok yalvaricak annem affet kızım diyecek diyor Allahım yine de herkesin içindeki kör şeytanla baş etme kuvveti versinBu kadar şeytanını da duymamıştım vallahi pes!!!
İlahi adalet onun da hakkından gelir de, sabır göstermek ne kadar zor olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?