Olaylar olaylar..

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
53
Arkadaşlar belli bir süredir yoktum o süreç içerisinde tabi tuhaf şeyler oldu ama en sonuncusunu ve ne yapmam gerektiğini veya bisey yapıp yapmamam gerektiğini bile bilmediğimden yine size geldim..
Benim konularımı okuyan bilen bilir. Okuyan su anki konuyu farklı okumayan farklı yorumlayabilir o yüzden şimdiden söyleyeyim..
Biz kv ile yılbaşından beri konusmuyoruz. Eşim kapı kapıya olduğumuzdan arada gider gelir.
Kv anneme ve kb ya boynuzlular diye gorumceme anlatırken duymuştum. O olayda beynimi (annem daha önce aldatildi) kb ya da boynuzlu demesi allak bullak etmişti, daha sonra üzerinde durmadım. Ama içim çok yandı Allah'ıma havale ettim..
İlahi adalet mi tesadüf mü bilmem çok geçmeden görümce çıktı geldi bir gece sinir krizleriyle. Kocası aldatmış bı de helallik istemiş falan. İki üç gün kaldı kız bunlarda minnet etmemek için de gitti temizlik falan yaptı para kazandı çocuklarına bir oğlu bir kızı var kızı daha bebek oğlu da küçük.
Tabi kv başladı ben seni mı cekcem çocuklarını mı cekcem kız mecbur ağlaya ağlaya döndü koca evine geri. Kb kvye kızdı ne biçim annesin diye, kızıyla hala görüşüyor ama kv küs.
Neyse kv bizim meşhur teyzeye yani kız kardeşine telefonda anlatıyor ben de duyuyorum, kızı meğerse yıllar önce olan bı muhabbeti babasının yanında anneye tekrar açmış. Ve bu kvnin biriyle yaşadığı bir ilişki !!!
Kv anlatıyor kardeşine "benim kızım düşman , düşmanı dışarda arama, istiyorki babasıyla bosanalim emeklisi de ölünce kendine kalsın kocasını bosayacak ya"
Hani kız çocukları alıyor ya babanin emeklisini bekarsa, o yüzden. Neyse ben bunun şokuyla acaba eşim biliyor mu sorusunu dusunemeden edemedim. Neyseki diğer gün kv annesini "akrabaglara soyle oğlumun yanında kimse konuşmasın bak olan oğluma olur genç yaşında başını belaya sokar"
Ben o an böyle biseyi eşimden önce öğrenmenin verdiği üzüntüyle çok kötü oldum. Benim annem yapsa ve eşim benden önce ogrense ne kadar üzülürüm bilemedim.
Kızı babasının yanında rahat konustuguna göre kb nin haberi var ama zamanında uzeri kapatılmış. Kv de onun tekrar açmasına delirdi. Benim yarın bı gün kızım olduğunda kv ona çok namus bekçiliği yapacak. Benim de en sevmediğim şey. Korkuyorum kızımın namusuna laf etmeye veya söz geçirmeye kalkıp beni delirtiği bir anda "sen kendine bak once" demekten. Ben korkmam da eşim bunu bildiğimi ve onlarla birlikte benim de sakladigimi duyarsa nolur.. ya sonsuza kadar sinir anında bile susmam gerek ya da hiç bişey söyleyemem çünkü haddime değil. Ama kv beni çok tahrik ediyor ne mirası varsa kızına değil oğluna bırakacakmis. Diyor ki annesine kv "laylaylom şimdi bırak s*Ks*n sktg* yere kadar ben geline de söyledim ben oğluma kız oğlan kız alıp düğün yaparım diye elbet ayrılacaklar" diyor. Yahu ben zaten afedersiniz ama oğlu için çok rahat bı yaşantıyı bırakıp geldim.parasina ihtiyacım yok onun.. bana kendi de zamanında "ben oğluma 150 tane kizoglan kız alırım olan sana olur" demişti. Gelecek olan "kizoglan" kızın dürüst olduğunu nasıl bu kadar iyi biliyor ? Hiç mı demiyor acaba "tamam ben gelinimi sevmeye bilirim ama Allah var oğlumla birbirlerini çok seviyorlar parada pulda da gözü yok rahat yasantidan geldi en azından mutlu ediyor oğlunu gözüm arkada kalmaz" diye. İnanın hiç anlamiyorum sağolun okuduğunuz için..

Oruçtan mi yoksa anlatiminizdan mi bilmiyorum ama olayların örüntüsünu takip edemedim. Anladığım kadariyla yorum yapacak olursam da olabildigince uzak dur o aileden. Ahlaklarinı namusunu bilmem de fikir yapıları iğrenç...

Böyle birşeyi eşine söyleyemezsin.
yeri geldiginde ben çocuguma edep ahlak vermesini bilirim herkes kendisine baksın dersin olur biter.

Daha bunlar ne ki bu olay içerisinde konuştu diye anlattım. Bunlar en masum halleri yani.. kendi hiç gelin olmamış evlenmemiş gençlik yaşamamış gibi..
Eşine söyleme. Kv ye lafını sok bir şey dediğinde, oğlunun da haberi olmadığını ama çok uğraşırsa haberinin olacağını söyle. O kv ye az bile.
Zaten çok dua ediyorum Allah'ıma Allahım dilime gelirse de yalnız olalım bildiğimi öyle anlasın ayağını denk alsın diye. Kendi oğluna söylemeye cesaret edemez zaten ölüm döşeğinde soylicem diyor.

Böyle birşeyi eşine söyleyemezsin.
yeri geldiginde ben çocuguma edep ahlak vermesini bilirim herkes kendisine baksın dersin olur biter.
Asla asla söyleyemem zaten.. seven bir insan bunu yapamaz zaten yaşayacağı üzüntüyü düşünemiyorum kendi kendine ogrense o kadar üzülmez çünkü belki..

şimdi benim anlamadığım şey şu.

siz bu muhabbetlerde doğrudan taraf değilsiniz hep bi şekilde duyuyorsunuz öyle mi? bana biraz ilginç geldi.

kocana soyle ıyıce dusursun anasını gozunden .. maden o kadar arkandan ıs cevırıyor ve bunları soyleyebılıyor sende yap uzak dursun sızden

Önceki konunuzu hatırlıyorum KV nize fazla yaklaşmayın esinize soylemeyecekseniz bu durumu asla KV ye veya bir başkasına da bildiginizi belli etmeyin imada bile bulunmayin. eğer eşiniz bunu öğrenir ve sizin sakladiginizi anlarsa büyük tartışma yaşarsınız.

Sizin kayinvalideniz izmir tepecikli miydi? O oğluma kız oğlan kız alırım diyenlerin burnundan geliyor. Benim teyzemi kaynanası böyle diyerek boşatmıştı. Kız diye aldığının üçüncü evliliğiymiş.

Kayınvaliden senin bildiğini biliyor mu?? Eğer biliyorsa eşine söyle. Ama kimse senin bildiğini bilmiyorsa görmedim duymadım bilmiyorum yap. Eşin öğrendiğindede Yeni duymuş gibi yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…