- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
Daha bunlar ne ki bu olay içerisinde konuştu diye anlattım. Bunlar en masum halleri yani.. kendi hiç gelin olmamış evlenmemiş gençlik yaşamamış gibi..Oruçtan mi yoksa anlatiminizdan mi bilmiyorum ama olayların örüntüsünu takip edemedim. Anladığım kadariyla yorum yapacak olursam da olabildigince uzak dur o aileden. Ahlaklarinı namusunu bilmem de fikir yapıları iğrenç...
Zaten çok dua ediyorum Allah'ıma Allahım dilime gelirse de yalnız olalım bildiğimi öyle anlasın ayağını denk alsın diye. Kendi oğluna söylemeye cesaret edemez zaten ölüm döşeğinde soylicem diyor.Eşine söyleme. Kv ye lafını sok bir şey dediğinde, oğlunun da haberi olmadığını ama çok uğraşırsa haberinin olacağını söyle. O kv ye az bile.
Asla asla söyleyemem zaten.. seven bir insan bunu yapamaz zaten yaşayacağı üzüntüyü düşünemiyorum kendi kendine ogrense o kadar üzülmez çünkü belki..Böyle birşeyi eşine söyleyemezsin.
yeri geldiginde ben çocuguma edep ahlak vermesini bilirim herkes kendisine baksın dersin olur biter.
Biz hani kapı kapıya oturuyoruz o da kapı açık duyulmadigini sanıyor benim kapıda ince hani..şimdi benim anlamadığım şey şu.
siz bu muhabbetlerde doğrudan taraf değilsiniz hep bi şekilde duyuyorsunuz öyle mi? bana biraz ilginç geldi.
İlişki yaşamamış demek duymadinizmi hiçKız oğlan kız ne demek?
Hiç duymamıştım :) Anlamaya çalışıyorum ne demek diye :))İlişki yaşamamış demek duymadinizmi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?