Birebir ayni duruma dustum, kendi paylasimimdan da degil ustelik, bir yakinimizin olumunden 4 ay sonra arkadaşlarla toplanip ickili bir restoranda yemek yemiştik, arkadaslarimdan biride toplu halde fotomuzu atmis kendi instasina, bu yakinimizin kizi dunyayi basima yikmisti, benim annem ölmüş sen ickili alem mi yapiyorsun diye adimi da alkolige cikarmisti. Bir Allah'in kulu kizim sen ne diyorsun, Salon Kadini alkolik degilde dememisti ustelik.
Sonuc ne mi oldu, karsi taraf magdur ve hakli, ben arsiz, yuzsuz, alkolik durumuna sokuldum, ustelik alkolde agzima almam bunuda cumle alem bilir. Tam 3 yil face, insta ne kadar sosyal medya araci varsa bin kisi dedikodumu yaptilar, bi tanesine dahi yanit vermedigim halde ben kotu oldum.
Yani burada da goruldugu gibi kimse sizi hakli bulmayacak, keske o paylasimi yapmasaydiniz. Ha ben kendimi acili ailenin yerinede koydugumda, acim varken kimsenin sosyal medya paylasimlarinida kovalamam banane yani canlari cehenneme benim acim var der, susarim, hicte umrumda olmazdi.