Olayı yorumlar mısınız

Ya böyle şeyleri post atmak çok mu gerekli gerçekten ya? Eşimin birkaç ay önce amcası vefat etti aynısını sülalede yapanlar oldu onlara da bozulanlar oldu. Ne gerek var gerçekten? Hayat devam ediyor tabiyki de sosyalleşmenizi anlıyorum da bunu post atmak neden? İlle de birilerine göstermeniz gerekmiyor yaptığınız her şeyi. Ben de çok saygısızca buldum, hayatınıza devam etmenizi değil ama umrumda değilsiniz der gibi post atmanızı.
 
Benim de teyzem büyük bir ameliyat geçirmişti o geldi aklıma. Durumunuzda olsam giderdim ama resim atmazdım. Çünkü siz dediniz durumu baya ağırlaştı diye. Çektiğim resimleri daha sonra uygun bir zamanda atardım. Kardeşi olduğu için anneniz bile size bozulmuş , kuzenlerinizin tavır yapması çok daha olağan çünkü annesi. Sizin için yoğun bakımda ama onlar için en azından yüzünü görüyoruz diyorlar. Toprağın altında olmasıyla yoğun bakımda olması onlar için çok farklı bir durum. Anneannemden ve annemin yaşadıklarından biliyorum. Siz bu durumu bilet aldım parası yanmasın dedime getirmeyin,annenize de eşim sürpriz yapınca arada kaldım şeklinde açıklayın
 
Hayat elbet devam edecek. Çocukları için bile öyle olacak. Ancak her yaptığınızı illaki o sosyal medyada göstermek zorunda mısınız onu anlamadım. Tiyatroya gittiğinizi direk söyleseniz bile bu kadar tepki almazdiniz. Ama dünya umurunuzda degil gibi paylaşım yapmak da çok saçma. Ölür müsünüz gittiğiniz yeri herkese ilan etmeseniz.
Düşüncesizlik etmişsiniz.
Dip not: Sosyal medyada gostermeyince de o aktiviteleri yapmış oluyorsunuz. Boşa gitmiyor yani.
 
Ettiğim atalık tohumları sera kabında filizlenişini çekip, atan tohumunun önemini resmen yazarak story atan ben, bunu garipseyen arkadaşım

- Hep böyle şeyler atıyorsun sıkıcı değil mi?
-Ne atayım?
- O kadar yer gördün, aktiviteleriniz var onları atan mesela.
-Niye?
-Ne bileyim herkes öyle atıyor.

Sadece gittiğinizi atmak yerine, Tiyatroyu iyi veya kötü eleştirme, oyunu anlatma ve altını çizme vs. Falan olsa yine sorun olmazdı bence.

Boş boş resim atanlar bana mı tuhaf geliyor? Neyin tatmini anlam veremiyorum doğrusu. Samimi arkadaşlarım zaten gittiğimi bilir. Bilmem kaç km. Ötedekiler neden bilsin mesela? Entel görünmek? Mutluyuz? Hangisi??
 
Hastanede yaşam mücadelesi veren kişi kardeşi olduğu için tavır yapıyor olabilir mi acaba anneniz? 50 yıllık arkadaşı, kanı, canı ya hani?
Empati yapmak bu kadar zor olmamalı. İnsanlara sizin acınız umurumda değil demişsiniz o paylaşımlarla.
Hadi kuzenlerinizi umursamadınız, annenizin acısına saygı duysaydınız bari.
Ben mi realistim, insanlar mı duygusal demişsiniz bir de. Çok garip bir insansınız gerçekten.
 
geçen açılan konuya da aynısını yazmıştım. ben yakınımla ilgili böyle bir durum yaşıyor olsam kim ne yapmış asla ilgilenmezdim, kafam onu düşünecek halde de olmazdı. hele ki kıymetli vaktini ayırıp bizimle ilgilenmiş insanlarla ilgili kötü düşüncelere girmezdim, gitsin hayatından keyif alsın, bizim için ne kadar üzüldü, bak insanın başına ne belalar gelebiliyor, bari onlar mutlu olsun derdim. çünkü hayatın herkes için devam ettiğini biliyorum. hala hayattalarken zevkle mutlulukla yaşasın insanlar isterdim. ben kendim hastane yatağında olsam gene aynısını düşünürüm. sizin gittiğiniz tiyatro ile kadının onca zamandır hastanede olmasının arasında bir korelasyon yok. onca derdin arasında sizin paylaştığınız bir fotoğrafa mı takılmışlar bir de? günah keçisi sizi mi seçmişler?
 
Ben arkadaş dost akrabanin en zor zamanında yanlarımdaysam bir veya bir kaç gün içinde tiyatro kahve resmi atman demek oluyorki sen onların yanında olmuş olsanda üzgün değilmişsin ki eğer üzgün olmuş olsaydın o tarz paylayşım yapmazdın üzüntüden yüreğin elvermez di.Bide buraya konu acıpta kendini haklı çıkarmaya çalışmışsın teyzen olduğu için kimse sana hak vermez.Bide bu saatten sonra kuzenlerın yanlarında da olsan boş samimiyetine inanmazlar artik
 
Son düzenleme:
İyide gittiginizi herkes duymak zorundamıydı? Sessiz sedasız gidip gelseydiniz hepimiz öleceğiz evet dogru ama yogun bakımda yatan sizin anneniz olsaydı siz ne düşünürsünüz? Benim annem yogun bakımda yatarken bende görmek istemezdim evet sizde üzüldünüz hep yanlarında oldunuz ama en cok kuzenlerinizin canı yanıyor cunki anneleri o yüzden hep şu dönemlerde onların da alınmaları küsmeleri normal acıları var
 
herkes başkalarının niyetini okumaya pek bir meraklı ama kendi kötü niyetli düşüncelerinin farkında değil bence. benim de buna dahil olduğum anlar var, yüzleşiyorum.
her şey bakış açısı şu hayatta.
sevgisizlik diz boyu. hemen düşman olalım birbirimize. aaaa ama sen çok düşüncesiz, çok bencil bir insansın. yapma ya?
 
hangi oyuncuydu hatırlamıyorum, adam çekimin ortasında annesinin ölüm haberini alıyor. yapım diyor ki durduralım seti bugün paydos verelim, adam diyor ki bana 10 dk. verin, gidip duygularını boşaltıyor ve çekime devam ediyor. neden? çünkü o an devam etmeseler o gün sabahın köründe kalkıp yorgun argın sete gelen en az 50 kişinin hakkına girecek, aynı programa tekrar hazırlanmak zorunda kalacak insanlar, tekrar aynı ağır ekipmanlar aynı yere taşınacak, tekrar aynı zahmetle set kurulacak. adam bunları düşünüyor tüm ısrarlara rağmen sahnelerini bitirip öyle ayrılıyor setten. işte böyle ilginç insanlar var..
 
Kimse hayatına devam etmesin demiyor ama nispet yapar gibi paylaşması hayvanlık. Siz umrumda değilsiniz, sizinle aynı acıyı paylaşmıyorum demek. Zaten annesi de küsmüş konu sahibine sadece kuzenler değil. Paylaşması çok çok gereksiz. 3-5 takipçisi pahalı tiyatroya gittiğini bilse ne olur bilmese ne olur?. Bazı insanlar diğer insanlara göstermezse o şeyi yaşamadı sayıyor.
 
Bunun konuyla ne ilgisi var. İnstagram çalışanları konu sahibi story atmasaydı maaş alamayacaklar mıydı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…