Benim de teyzem büyük bir ameliyat geçirmişti o geldi aklıma. Durumunuzda olsam giderdim ama resim atmazdım. Çünkü siz dediniz durumu baya ağırlaştı diye. Çektiğim resimleri daha sonra uygun bir zamanda atardım. Kardeşi olduğu için anneniz bile size bozulmuş , kuzenlerinizin tavır yapması çok daha olağan çünkü annesi. Sizin için yoğun bakımda ama onlar için en azından yüzünü görüyoruz diyorlar. Toprağın altında olmasıyla yoğun bakımda olması onlar için çok farklı bir durum. Anneannemden ve annemin yaşadıklarından biliyorum. Siz bu durumu bilet aldım parası yanmasın dedime getirmeyin,annenize de eşim sürpriz yapınca arada kaldım şeklinde açıklayınMerhaba. Teyzem kanser hastası yıllardır son 2 aydır çok ağırlaştı kanser her yerini sarmış. Son bir aydır da yoğun bakımda entübe durumda. Ben bu süreçte kuzenlerimin yanında olmaya çalıştım. Hastane ziyaretlerimi yaptım. Elimizden geldiği kadarıyla yardımımızı esirgemedik eşimle birlikte.
Durum şu ki. Benim biletini aylar öncesinden aldığım pahalı bir tiyatro oyunu vardı.( biletlerin yanmasını göze alamadım 5 bin lira verdim.) Ben geçen hafta eşimle o oyuna gittim. İnstagram da post paylaştım. Eşimle bir kaç foto oyundan foto kahve içerken falan işte bilirsiniz klasik.
Bunun üzerine kuzenlerim bana küsmüşler arkamdan demediğini bırakmamışlar işin kötüsü annem de bana tavır yapıyor. Şu an sülaleden aforoz edildim gibi bi şey.
Yahu teyzem 1 aydı yoğun bakımda belki daha aylarca orda kalacak ya da yarın vefat edecek bunu Allah bilir. Ben de herkes kadar üzgünüm. İşin açığı yaptığım etkinlikten zevk bile alamadım. İnsanların bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. Biz can derdindeyiz kasap et derdinde ye getirdiler.
Hepimiz ölücez. Kim hayatını aylarca askıya alabilir ki teyzesi ölüm döşeğinde diye. Ya da gitmem değil de paylaşım yapmam mı sorun oldu onu da çözemedim.
Demem o ki ben mi çok realistim insanlar mı çok duygusal bakıyor. Siz böyle bir durumda ne düşünürdünüz napardınız samimi düşünceleri merak ediyorum
Doğru5 bin TL verdiği oyuna gittiğini tabiki paylaşacaktı, empatiyi sizin yapmanız lazım konu sahibinin değil :))))))
İyide gittiginizi herkes duymak zorundamıydı? Sessiz sedasız gidip gelseydiniz hepimiz öleceğiz evet dogru ama yogun bakımda yatan sizin anneniz olsaydı siz ne düşünürsünüz? Benim annem yogun bakımda yatarken bende görmek istemezdim evet sizde üzüldünüz hep yanlarında oldunuz ama en cok kuzenlerinizin canı yanıyor cunki anneleri o yüzden hep şu dönemlerde onların da alınmaları küsmeleri normal acıları varMerhaba. Teyzem kanser hastası yıllardır son 2 aydır çok ağırlaştı kanser her yerini sarmış. Son bir aydır da yoğun bakımda entübe durumda. Ben bu süreçte kuzenlerimin yanında olmaya çalıştım. Hastane ziyaretlerimi yaptım. Elimizden geldiği kadarıyla yardımımızı esirgemedik eşimle birlikte.
Durum şu ki. Benim biletini aylar öncesinden aldığım pahalı bir tiyatro oyunu vardı.( biletlerin yanmasını göze alamadım 5 bin lira verdim.) Ben geçen hafta eşimle o oyuna gittim. İnstagram da post paylaştım. Eşimle bir kaç foto oyundan foto kahve içerken falan işte bilirsiniz klasik.
Bunun üzerine kuzenlerim bana küsmüşler arkamdan demediğini bırakmamışlar işin kötüsü annem de bana tavır yapıyor. Şu an sülaleden aforoz edildim gibi bi şey.
Yahu teyzem 1 aydı yoğun bakımda belki daha aylarca orda kalacak ya da yarın vefat edecek bunu Allah bilir. Ben de herkes kadar üzgünüm. İşin açığı yaptığım etkinlikten zevk bile alamadım. İnsanların bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. Biz can derdindeyiz kasap et derdinde ye getirdiler.
Hepimiz ölücez. Kim hayatını aylarca askıya alabilir ki teyzesi ölüm döşeğinde diye. Ya da gitmem değil de paylaşım yapmam mı sorun oldu onu da çözemedim.
Demem o ki ben mi çok realistim insanlar mı çok duygusal bakıyor. Siz böyle bir durumda ne düşünürdünüz napardınız samimi düşünceleri merak ediyorum
Kimse hayatına devam etmesin demiyor ama nispet yapar gibi paylaşması hayvanlık. Siz umrumda değilsiniz, sizinle aynı acıyı paylaşmıyorum demek. Zaten annesi de küsmüş konu sahibine sadece kuzenler değil. Paylaşması çok çok gereksiz. 3-5 takipçisi pahalı tiyatroya gittiğini bilse ne olur bilmese ne olur?. Bazı insanlar diğer insanlara göstermezse o şeyi yaşamadı sayıyor.hangi oyuncuydu hatırlamıyorum, adam çekimin ortasında annesinin ölüm haberini alıyor. yapım diyor ki durduralım seti bugün paydos verelim, adam diyor ki bana 10 dk. verin, gidip duygularını boşaltıyor ve çekime devam ediyor. neden? çünkü o an devam etmeseler o gün sabahın köründe kalkıp yorgun argın sete gelen en az 50 kişinin hakkına girecek, aynı programa tekrar hazırlanmak zorunda kalacak insanlar, tekrar aynı ağır ekipmanlar aynı yere taşınacak, tekrar aynı zahmetle set kurulacak. adam bunları düşünüyor tüm ısrarlara rağmen sahnelerini bitirip öyle ayrılıyor setten. işte böyle ilginç insanlar var..
Bunun konuyla ne ilgisi var. İnstagram çalışanları konu sahibi story atmasaydı maaş alamayacaklar mıydı?hangi oyuncuydu hatırlamıyorum, adam çekimin ortasında annesinin ölüm haberini alıyor. yapım diyor ki durduralım seti bugün paydos verelim, adam diyor ki bana 10 dk. verin, gidip duygularını boşaltıyor ve çekime devam ediyor. neden? çünkü o an devam etmeseler o gün sabahın köründe kalkıp yorgun argın sete gelen en az 50 kişinin hakkına girecek, aynı programa tekrar hazırlanmak zorunda kalacak insanlar, tekrar aynı ağır ekipmanlar aynı yere taşınacak, tekrar aynı zahmetle set kurulacak. adam bunları düşünüyor tüm ısrarlara rağmen sahnelerini bitirip öyle ayrılıyor setten. işte böyle ilginç insanlar var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?