Cilt Bakımı Ürünleri olay regenerist

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

xsxayan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
296
1
52
olay regenerist gündüz kremi alana gece kremi %50 indirimli,almağı düşünüyorum kullananlar varsa bilgi verebilirmi nasıl memnunmusunuz?

bende 15 faktörlü losyonunu aldım canım ama kullanmaya başlamadım daha.bu arada cildim yağlıya yakın karma olduğu için losyon aldım.ben 54 tl ye aldım 10 gün önce:KK43: daha önce olay ın total efekt serisinden gündüz kremini kullanmıştım memnundum.

teşekür ederim arkadaşlar yalnız bu kremde yaş sınırı varmı biliyormusunuz 30 yaş üstü herkes kullanabilirmi?

canım ben 32 ye gircem satıcı kız bu losyonun bana uygun olduğunu söyledi.ama sen yinede alırken sor.

kızlar ya bende bu kremi kullanmak istiyorum.. bu ay roaccutane tedavim bitiyo.. bi ay cildimin toparlanmasını bekleyip kullanmak istiyorum ama yaşım 23.. kullanmamın bi zararı olurmu ki.. yüzümde hafif bir sarkma var.. sıkılaşsın istiyorum hem nemlensin hem sıkılasın yenilensin.. ne dersiniz???

valla gecenlerde soyle bir yuzume baktim sinav stres cokmusum ya ..... yasim 22 ama cok met etmislerdi birde arastirdim aldim surdum 2 hafta oldu gerci yasima uygun degilmis ama valla napiyim cok cezbetti beni hele simdi nivea nin bir kremi cikmis onu da denicem ama olayi annemde kulanmisti cok iyi gelmisti :))

X