• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olasılıksız - Adam Fawer

alın okuyun çook beğeneceksiniz. hele hafif matematik ve fiziği işin içine katması dersini çok iyi çalıştığını gösteriyo. kitap böyle yazılır işte. arkasına 10 tane kaynak yazıp ben bunlardan yararlandım denilmez -anladınız siz o kitapları- kişiye hissettirmeden alıntı olmadan yazılır. orhan pamuk ta bunu çook iyi yapıyo . dan brown da fazla ayrıntı ile uğraşıyor biraz baş ağırtıyo.

ys bn beğenmedim fazla bu kitabı hem sürüklemedide sonları biras sürükledi ve ve matematik fizik vs. hakkında sööledikleri hani bişeyin şeytanı falan çok karışık anlamak için bi yerini yırtıo insan

ys bn beğenmedim fazla bu kitabı hem sürüklemedide sonları biras sürükledi ve ve matematik fizik vs. hakkında sööledikleri hani bişeyin şeytanı falan çok karışık anlamak için bi yerini yırtıo insan

hak veriyorum o konuda Laplace Şeytanı kuantum fiziği ile ilgilidir ve karışıktır. uzun süre ders aldım. o zamanlar kuantumu anlamak için biz de bi yerimizi yırtmıştık :roflol:

abarttıkları kadar çok güzel değildi bence
çok begenmedim ama sonunda ne olcak diye ısrarla okudum
okurken ara ara sıkıldığım bile oldu :)

abarttıkları kadar çok güzel değildi bence
çok begenmedim ama sonunda ne olcak diye ısrarla okudum
okurken ara ara sıkıldığım bile oldu :)

Ben de okuyacağım demiştim ama daha başlayamadım bile:)
Herkes övgüyle bahsediyor bu kitaptan demek sen beğenmemişin
Ben de bi an önce okuyupta bu kitap hakkında bi fikir edinsem bari:1rolleyes:

Back