barbie0101 canım reglin kaç gün geçikmişti? belkide kimyasal gebelik geçirmişsindir. bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra düşük yaptığımı öğrendim. muhtemelen senin durumunda benzer. lütfen üzülme bak en azından gebe kalabildiğini görmüş oldun.
canım ben,m 1 hafta geçti testler hep pozitiffti kan sonucumda 77.3 çıktı kanamam 1 gün oldu bitti hatta kanama varken yaptım yine pozitif çıktı ama bugün yaptım negatif çıktı kanamam da kesildi sadece leke var kahverengi:kedi: yani anlamadım doktor 10 gün sonra gel bakalım dedi bide ilaç verdi düşük oluşmasın die bebek varsa ilacı içiorum şimdi varmı yokmu anlamadım bende
barbie0101 canım şimdi birkez daha kanda gebelik baktır sonucun ne çıkacak eğer bhcg değerin düşmüşse kimyasal gebelik geçirmişsin demektir yok eğer değerin katlanarak artmaya devam ediyorsa gebelik devam ediyor demektir. dr verdiği ilaç bana tuhaf geldi çünkü kese ve embriyo göründükten kalp atışalrı duyulduktan sonra eğer kanama varsa düşük oluşmasın diye ilaç verilir sende bunları görmeden neden ilaç vermişki çünkü allah tarafından gebelikde sorun varsa vücut bu gebeliği kabul etmeden kendisi sonlandırıyor. işte bunun adı kimyasal gebelik.
kızlar adetim 2 gün geçti dr a gitmem şart oldu artık ama adet gelicek gibi bilmiyorum yaa 2. testimin negatif çıkması şaşırttı beni ilk testimde çizgi netti yaa bu testlere gerçkten güven olmazz
mercan benımde hamılelıgım gec dollenmeden dolayı bı sure ne kanda ne ultrasonda gozuktu 1 agustos son adet tarıhımdı 31 agustosta esımle bırlıkte olduk adet belırtılerım vardı sıgara ıcememe bende de vardı mıdem yanıyodu akıntım bırden fazlalastı ..yanı kazayla hamıle kaldım hemde bı seferde sımdı 15 aylık bı kızım var..cocuk dusunuyomuydunuz