- 2 Ağustos 2009
- 5
- 0
- 39
mercan benımde hamılelıgım gec dollenmeden dolayı bı sure ne kanda ne ultrasonda gozuktu 1 agustos son adet tarıhımdı 31 agustosta esımle bırlıkte olduk adet belırtılerım vardı sıgara ıcememe bende de vardı mıdem yanıyodu akıntım bırden fazlalastı ..yanı kazayla hamıle kaldım hemde bı seferde sımdı 15 aylık bı kızım var..cocuk dusunuyomuydunuz
Canim senin ozaman olmasi gereken 30 yada 31 i falandi yani adet görmen peki esinle beraber olduktan sonra o adeti gördünmü yoksa seninkide kesildimi hemen? mide yanmasi bendede var hayatimda olmazdi hic,yani simdi ben hamile olabilirmiyim?cocuk suanda hic hesapta yoktu okula devam ettigim icin sonra düsünüyorduk ama olursa cok büyük sürpriz olacak.nolur canim sorularima detayiyla yazda bende bi karsilastirayim,bide senin hemen kan testimi yaptiridn yada ultrason?ne zaman ögrendin hamile oldugunu?
mercan benım ılıskıden sonra hafıf bı kanamam oldu ama dusuk tehlıkesınden dolayı olmus erken donemde anladıgımız ıcın gebelıgı doktorum hemen pregestoron hormonu verdı o kanamam o yuzdenmıs.
evet canım adetıme bır gun kala beraber olduk 1 agustos son adet tarıhım dı 31 agustos gecesı beraber olduk 27 eylulde anca ogrendım hamıle oldugumu aynı adet olcakmısım gıbı belırtılerım vardı gogus agrısı benım mıdem cok yanıyodu sıgara ıcememeye baslamıstım bıde gogus kenarlarında olusmaya baslayan damarlar bence hamılelıgın en onemlı belırtısı ben uc kere hamılelık gecırdım ucunde de goguslerde damarlar vardı...bu arada ılıskıye gırdıkten 8 gun sonra vucutta beta hcg hormonu salgılanmaya baslar ılıskıye gırdıkten 12 gun sonra kanda cıkar,,,, ıdrarda ıse ustune 10 gun koy bekle bakalım ınsallah hamılesındır ıyı haberler alırsın ınsallah
mercan benım ılıskıden sonra hafıf bı kanamam oldu ama dusuk tehlıkesınden dolayı olmus erken donemde anladıgımız ıcın gebelıgı doktorum hemen pregestoron hormonu verdı o kanamam o yuzdenmıs.