Ne güzel. Benimki devlerden,haşarı çocuklardan(kendiside içindemi acaba bu grubun merak ettim),yemeklerden hiç bahsetmedi bana. Yanlızca İngilizce öğr.biliyorum.benimde hoşuma gitti bu durum. Şifreyi bende bilmiyorum bizimmi talep etmemiz gerekecek acaba. Birde formdan bahsetmişti müdür,oryantasyon günü,doldurun diye oda yok henüzsevdinmi okulunu kızım diyorum hemde nasıl diyor, geçen gün ağaç dikmişler onu heyecanla anlattı ki benim kız toprakla hep haşır neşir büyüdü, yemeklerden bahsetti, dün eve gelirken devler bize oyun oynattı dedi ayrıntılı anlatmadı, sanırım Drama dersindeki aktiviteleriydi İng. öğretmeninin hiç Türkçe konuşmadığından bahsetti bu hoşuma gitti, taşkınlık yapan öğrenciler bir kaç dk geç tenefüse çıkıyorlarmış sınıfta düşünmeleri için öğretmenleri bekletip öyle çıkartıyormuş ceza olmaması da güzel en azından adı ceza altında birşey olmaması hoşuma gitti, ben tenefüstelerken gizlice seyrettim lobide onları gayet güzel oynuyorlardı dikkatimi çeken olumsuz birşey olmadı, dediğiniz gibi dersler başlasın asıl o zaman anlaşılır birde bazı veliler ödev yok burda sadece hafta sonu diyor bazıları bir a4 ödev veriliyor onu merak ediyorum bende birde henüz e-doğa şifresi verilmedi onunlada çocuk gelişimini takip edebilecekmişiz
Form dan kastınız sağlık durumu ile ilgili olanmi onuda dün getirdi.. birde benim kız kitap getirmedi hiç getirdiği kitap neydi..Form geldi. Ekstradan kitapta geldi çünkü benim akıllı oğlum yormamış kendini okulda,koymuş çantasına getirmiş eve. Öğretmeniyle konuştum şimdi,eve ders yokmuş. Ama kitaptan anladığım kadarıyla başlamışlar yavaştan.3sayfa dolu ki muhtemelen daha fazlasıda var
Form dan kastınız sağlık durumu ile ilgili olanmi onuda dün getirdi.. birde benim kız kitap getirmedi hiç getirdiği kitap neydi..
Aslında bir sayfalık bile olsa ödev olsa iyiydi bilmiyorum yanlismi düşünüyorum
Şuan iyiki Doga ya vermiştim diyorum kızım çok mutlu...okuma yazma xalismalari..ekstra dersleri çok iyi drama satranç yaratıcı düşünme düşünme becerileri deney Bilimleri ... National g. .kitapları müfredat kitapları ile birebir aynı anda işleniyor ingilizce ye çok önem veriyorlar yakında yüzme ve buz pateni başlayacak ..Psikolog ve öğretmen devamli koordineli .. sıralar küme ve belli aralıklarla yer değişikliği yapıyorlar 1.siniftan itibaren akıllı tahta birde en sevdiğim İstiklal Marşı ni müzik Öğr. Nerdeyse notasina göre okuyorlar andimiz i törenlerde söylüyorlar şuanda doğru karar diye düşünüyorum ... okyanusa göre daha pahali ve ordaki gibi çalışan anneler için etüd yok ama değer