İlköğretim Yorum ve Soruları okyanus-doğa-devlet okulu.. deneyimli arkadaşlar öneri yardımınızı rica ediyorum

KuzeyEge

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
4.050
269
46
Aslında şimdiye kadar kızımı özel okula göndermek gibi bir düşüncem yoktu taki bu sene ilk okula başlayacağı okulda oy kullanıncaya kadar sınıflar, tuvaletler kötü sıra sayısı çok ki öğrendiğim kadarı ile 40-45 kişiymiş mevcutlar verilen ödevler çokmuş ve yarım gün olduğu içinde tabiki okul dışı onunla ilgilenecek kişiye de en az 500 Tl vermem gerekecek çalıştığım içinde belki dersleriyle ilgilenemiyeceğim ... vss bunun gibi birçok düşünce beni özel okula yönlendirdi.

oturduğum yere yakın sadece Doğa ve Okyanus var (Avcılar) ikisindende aldığım rakamlar birbiriyle aynı diyebilirim ama kafam karıştı.

Doğa ya verirsem eve çok yakın servis kullanmayacak, okul çok güzel, sınıflar faliyet alanları yemekhane bayıldık ama şikayetim var da okuduklarım benim gözümü korkuttu

Okyanusa verirsem servisle gidip gelice, fiziki yapııs Doğadan daha kötü, ama şikayetvar da da olumsuz birşey okumadım

bunun sebebini Doğa nın çok fazla okulu olduğu için Okyanus un lokasyonu az olduğu için diye düşündüm ama kafam çok karışık

Sizin önerilerinizi rica ediyorum.

şimdiden çok teşekkürler

Bende avcilarda oturuyorum.bu soru benim icinde gecerli.gecen yil dogayla gorusmustuk anasinifi icin fakat krese gondermistim.ama kime soylesem doga ya sakin verme dediler.bende bu yil ya bilfen ya bahcesehir(arkadasim cok cok memnun)yada kultur kolejini dusunuyorum.
Fakat dun arkadaslar devlet okulundan sasma,ilerde universiteyi ozel okutursun yada okumazsa is kurarsin o parayla deyince hakli olduklarini dusunmeye basladik.yanliz tereddutum burada basliyo benim.iki okul var burada bildigim ikiside vasat diyorlar.bende floryadan beylikduzune kadar arastirmak istiyorum devlet okullarini

Bende herzaman devlet okulunu düşünmüştüm ama sorun ünüversite değil ki, 45 kişilik sınıfta bir öğrenciye 1 dk ancak düşüyor oda zaten düşmeyecek, birsürü ödev verilecek çocuk öğrendimi kimse anlamayacak bu çocuk başarılımı çözemeyeceğiz fiziki ortam yeterli olmayacak ve yarım günden sonra kalitesiz zaman geçirecek.

Bunun için araştırdım ve Doğa kolejine verdim umarım herşey güzel olur.

bende okyanus Ataşehir kolejine yazdırdım oğlumu bakalım nasıl olucak.doga kolejinide arastırdım ama gercekten hiç iyi seyler duymadım tabi herkesin beklentileri farklı.bu forumda okyanus velileriyle tanıştım genellikle memnunlar ama aklım anafende kaldı

Bende avcılar doğa kolejine verdim fiziki acidan burdaki okyanustan çok daha iyiler ve iyi öğretmenler transfer etmişler araştırdım.. c.tesi okulun psikologlari çağırdı bizi haftayada kizimi çağırdılar kişilik ve bilgi birikimine göre ogretmen eslestireceklermis tabi ogretmenide araştıracagim bakalım hepimiz için hayırlı olsun yatırımlarimiz çocuklara olucak...

sizin için ve cocugunuz için hayırlı olur inşallah .avcılardaki doğa kolejine ve okyanusa nekadar fiyat verdiler acaba.Ben erken kayıt yaptırdım nisanda daha avantajlı oldugunu söylediler bana pekte avantajlı gelmedi 14.500 e yazdırdım.Sabit bi fiyat yok sanırım ilçeye göre değişiyo.doğa kolejinin ilkokul ders programını biliyomusunuz acaba haftalık kaç saat ingilizce egitimi var mental aritmetik dersi varmı bilginiz varmı

merhaba diğer konuda da yazmışım size tesadüfen :) ben de avcılar doğaya verdim ama bana eşleştirme falan demediler nasıl yapıyorlarmış onu acaba?

merhaba
ders programını,öğretmenini halen bilmiyorum başlangıçta 10 saat dediler diye hatırlıyorum İngilizce için

okyanus 13.000 TL ya fiyat verdi ama servis olacağı için Doğa ile aynı fiyata gelicekti bende Doğa ya verdim Doğa'da 14.000 TL

Siz hangi Doğa ya verdiniz?

merhaba diğer konuda da yazmışım size tesadüfen :) ben de avcılar doğaya verdim ama bana eşleştirme falan demediler nasıl yapıyorlarmış onu acaba?

merhaba

Ben 14.000 TL verdim kırtasiye için 1.170 TL kolide bu hafta geldi, daha kıyafetlerini almadım Eylülde alırım diye düşünüyorum.

Siz ne kadara anlaştınız?

Eşleştirme kayıtta demişlerdi çok dışa dönü bir çocuğu sakin bir öğretmene vermektense onun gibi hareketli öğretmenler olması daha iyi olacak bunlara dikkat edicez demişlerdi ama bilemiyorum tabi ne kadar gerçek sonradan değişirmi bunlar görücez tabi.

merhaba ben üstün zekalılar kısmına verdim o nedenle fiyat farklı en son 14500 e kadar indiler bir de kitap için de iki koli gelecekmiş 1300 gibi bir fiyatı vardı deney setleri falan olacakmış birinin içinde

geçen gün kıyafetlere baktık zorunu olanlar ve isteğe bağlı olanlar var zounlu olanlar yaklaşık 550-600 gibi bir fiyat tutuyor

İkisi de değil. Mümkünse devlet ve iyi bir öğretmen. Değilse Mektebim Okulları. En son ihtimal Okyanus.

geçen gün kıyafetlere baktık zorunu olanlar ve isteğe bağlı olanlar var zounlu olanlar yaklaşık 550-600 gibi bir fiyat tutuyor

bende 13.08 de alırım diyoru o gün yıkar ütülerim, yoksa benim kız çıkarmaz üzerinden onları,
zorunlu kıyafetleri nelerdi shopta buna göre ayırımmı yapmışlar?

merhaba..ayni okula gidicek cocuklarimiz.bende avcilar doga ya verdim.ama ben cok begendim.fatih okyanus final lede gorustuk ama biz bu okula isindik ailece

ogretmenle tanistinizmi??bizi yarin cagirdilar ogretmen ve psikologla gorusecekmisiz.eda bizim ogretmenimizin adi ama soyadini unittum.telefonda cok cekingen davrandi.insallah yuzyuze daha ozguvenlidir.

Çocuğunuz nasıl. Alışabildimi. Benimki bişey anlatmıyo bana. Okula gitmeyi seviyo şimdilik.Dersler başlayınca ne olur bilmem de,arkadaşları var diye çok mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…