okuyup bana yardımcı olabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erkek gordugunuz zaman onunla konusmak zorunda kalacagınız zaman muhabbet etmenız gerekırse ne oluyormusda sevgılınız hos karsılamıyormus ?

genc kızlarımıza seslenıyorum. bu konular sıze bırseylerı gostersın. oturmanıza konusmanıa gıyımınıze karısan erkeklerle konusmayın gorusmeyın. herkes kendı namusundan sorumludur bır baskası konustugunuz cınse kadar karısamaz.

evet ortlaamnın üstünde bi güzelliğim var yalan değil. çok komik yorumunuz. gereksiz yerlere çarpıtıyorsunuz.
KudrAlobar bak ben sana demiştim
Ortalama güzellik nasıl oluyor ki siz üstüsünüz ? Kesin gözünüz mavi falandır hdjdhd onlar kendini güzel sanıyorlar genelde hdjdhdjdj

bana kimsenin bir şey yaptığı yok. kimse de bir şey demeden kendim huzursuz hissettim. acımana gerek yok. iyi bi işim ailem sevdiğim çok da insan var hayatımda. çok zor şeyler yaşadığım bi dönemde bir de buna kuruntu yapmiyim diye yazdım hepniz pisliğinizde boğulun başka bişey demiyorum. sadece kuruntu yapıyorsun demenizi bekledim. ilişkim hakkında ne detay verdim ben size de bu kadar bilgi sahibi oldunuz. her attığım adımda bana hakaret eden bir ilişkim yok benim. ben her şey kusursuz olsun istiyorum bu kadar. şimdi analmışsınızdır herhalde. önce kendinize acıyın.

Ortalama güzellikte ki kıslar hırslandı ah demek o yüzden anketör çaylaklar beni çevirmiyor evini falan anlatmıyor……. Gırdın

Sigarayı da sevgilinden gizli mi içiyorsun? Üzücü değil mi, şuanki durumunuz.
Rahatsız olmanızın sebebi, sevgilinizin üzerinden kurduğu baskı.
Karşı cinsle konusunca ne oluyor da aldattım diye düşünüyorsun?
Eminim sevgilin başka kızları görünce başını önüne eğiyordur
Bir erkek için bu kadar ezilip büzülmek, bir konuşmadan kendine dert çıkarmak, yazık cidden.

Bence sevgilinize söylemeyin..Rahatsıx oluyorsanız. Birdaha tanımadığınız erkekle konuşmazsınız.. Ama sevgilinize bu durumu anlatmayın ki kavga çıkmasın..

sigarayı niye gizli içim. neye acıyorsunuz hala nalmıyorum. kıskançlık yapıyor bi baskı olduğu yok ortada ben kendim bu şekilde hissettim.

Öyle manipüle edilmişsin ki içinde bulunduğun durumun berbatlığını göremiyorsun. Umarım en kısa zamanda kendini bu adamdan ve bu bataktan kurtarırsın.

acıyan bile var. neyime acıyorlar. kurmak istemedim kafamda buraya yazdım. yazıklar olsun ya. hiç mi kafanızda bi şeyleri büyütmediniz. o kadar mı mantıklı insanlarsınız hepiniz her daim.
Anlamıyorsun cidden.

Kafanda büyütmenin sebebi, sevgilin. O kadar baskı yapmış ki, normal davranamıyor, kendini suçlu hissediyorsun.
Daha önce de olmuşmuş. Görende bambaşka şeyler yapıyorsun sanır.

acıyan bile var. neyime acıyorlar. kurmak istemedim kafamda buraya yazdım. yazıklar olsun ya. hiç mi kafanızda bi şeyleri büyütmediniz. o kadar mı mantıklı insanlarsınız hepiniz her daim.
Güzel kardeşim hayatımdaki adam bana erkeklerle konuşma dese miktir la ordan taş arabası sen kimsin der geçerim. Neyini büyütecem bunun?

Kırk yılda bir dedim ki "Erkeklerin kendini yiyeceğini sanan kızlarla bi kere de dalga geçme Strobe, ciddi ciddi yaz hadi gençmiş de yazıktır" şu gelen cevaba bak.

E acıdım işte ne yapacaksınız? Kendimde neye acıyayım ki, konuştuğum her erkeğin namusuma zeval getireceğini düşünüp durmuyorum, hani ne bileyim ısırırlar diye aklımı yemiyorum mesela. Şimdi bu hal ile ya dalga geçilir ya da buna üzülünür acınır.

Diğer arkadaşlarımız görüyorum ki dalga geçmeyi tercih etmişler, doğru tercih etmişler.
Acımayla ilgili atasözleri geldi de aklıma, hee niye acıyorsam elin kızına haklısın. Erkeklerden kaç sen hepsi seni yer, erkek arkadaşının kanatları altına saklan aman onun namususun dikkat et sana yan gözle bakan olur bi gülersin of gitti iş atmışsın demektir erkek arkadaşın da senle evlenmez artık. Çkü olan hiçbir şeyle muhatap olmayın siz.

Bence sevgilinize söylemeyin..Rahatsıx oluyorsanız. Birdaha tanımadığınız erkekle konuşmazsınız.. Ama sevgilinize bu durumu anlatmayın ki kavga çıkmasın..
sonunda mantıklı bi yorum. içten teşekkür ediyorum size
Güzel kardeşim hayatımdaki adam bana erkeklerle konuşma dese miktir la ordan taş arabası sen kimsin der geçerim. Neyini büyütecem bunun?
ya olay yabancı biriyle konuşmamdan rahatsız olması. benim kendi erkek arkadaşlarım var görüşüyorum konuşuyorum bir problemim yokki. benden çok büyütüldü ya olaya bak.

Ablacim iyi misin sen, erkek arkadaşınla iliskinin saglikli olmadığini soyledik hepimiz, heralde normal kadin erkek iliskisi hakkinda ki tek fikrin bir tarafin digerini kontrol etmesi, diger insanlar boyle yasamiyo, normali bu degil, bunu anlatmaya caliaiyoruz sana, aaaaaaaa deli mi ne

sigarayı niye gizli içim. neye acıyorsunuz hala nalmıyorum. kıskançlık yapıyor bi baskı olduğu yok ortada ben kendim bu şekilde hissettim.
Paketin niye arkadaşında duruyor, birilerinden saklamıyorsan içtiğini?
Kıskançlık adı altında, davranışlarinizi kontrol ediyor, o kadar işlemiş ki, yanınızda yokken bile rahat değilsiniz.
Ama farkında bile değilsiniz üzücü olan taraf bu.

Son düzenleme:
ya kimse beni kontrol etmiyor size de bunu anlatamıyorum ben. benim eski ilişkim benim bir hatam yüzünden bitti. korkuyorum hata yapmaktan. yazdığıma da pişman oldum. manipüle eden insan nasıl olur onu da biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…