Okuyun ve görün Allah nelere kadir...

a.s.Allah tamamına erdirsin.Allah yazmışsa herşey olur.Bende kist değil ama sürekli adet düzensizliğiyle uğraşıyordum.iki ay üç ay olmuyordum her seferinde doktora gidiyordum ilaç veriyordu.geçen haziranda yine gittim gene ilaç verdi hamilelikte yoktu.ben kızdım ve kullanmadım ilacı kendi kendime her seferinde ilaçla mı adet olucam dedim.20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim iyi ki de ilacı kullanmadım.şu an 16 haftalık hamileyim.alkisalkisalkisAllah herkese nasip etsin inşallah.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.opuyorumnanaktan

a.s.Allah tamamına erdirsin.Allah yazmışsa herşey olur.Bende kist değil ama sürekli adet düzensizliğiyle uğraşıyordum.iki ay üç ay olmuyordum her seferinde doktora gidiyordum ilaç veriyordu.geçen haziranda yine gittim gene ilaç verdi hamilelikte yoktu.ben kızdım ve kullanmadım ilacı kendi kendime her seferinde ilaçla mı adet olucam dedim.20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim iyi ki de ilacı kullanmadım.şu an 16 haftalık hamileyim.alkisalkisalkisAllah herkese nasip etsin inşallah.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.opuyorumnanaktan

Çok sevindim canım.
Allah tamamına erdirsin..
Güzel dileklerin için teşekkürler..

Rabbim ol desin yeter ki hiçte şaşırmadım
çünkü bende mucize hamile kalanlardanım Rabbime yalvarışımdan ve şükrümden sonra tüp bebekten sonra kendiliğimden
Rabbin kucağmıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Ayyy gözlerimi doldurdun kizz. Saglikli bir sekilde Allah bebegi kucagina almaya nasip etsin insallah. Tek dilegim bu. Allah olmayanlarada versin

ohhh canim benim ins saglicakla alirsin bebegini kucagina dua her kapinin anahtaridir
bend eiki gluma dua sayesinde kavustummmm ins allahin emaneti iki oglum var

zaten bu aralar duygusallığım üzerimde bu tarz şeyleri okudukça iyice max. seviyeyey çıkıyor canım benim bu duygu çok güzel değil mi?

Rabbim işte onun Ol demesi yeterli o isterse olmayacak bir şey yok, dualar asla karşılıksız kalmaz aslaaa hem de Rabbim ona el açan her kulunun duasını mutlaka yerine getirir siz yeter ki isteyin 'yok mu bana yalvaran' diye boşuna dememiştir. Kalpten isteyin yeter ki Rabbim ona açılan eli boş çevirir mi hiç.

O nelere Kâdir neleree...

Canım senin adına nasıl sevindiğimi anlatamam diyorum ya duygusallığım sanırım hamilelikten maximum seviyede iyice zaten Allah ım kucağımıza da almayı nasip eder İNŞALLAH.

zaten bu aralar duygusallığım üzerimde bu tarz şeyleri okudukça iyice max. seviyeyey çıkıyor canım benim bu duygu çok güzel değil mi?

Rabbim işte onun Ol demesi yeterli o isterse olmayacak bir şey yok, dualar asla karşılıksız kalmaz aslaaa hem de Rabbim ona el açan her kulunun duasını mutlaka yerine getirir siz yeter ki isteyin 'yok mu bana yalvaran' diye boşuna dememiştir. Kalpten isteyin yeter ki Rabbim ona açılan eli boş çevirir mi hiç.

O nelere Kâdir neleree...

Canım senin adına nasıl sevindiğimi anlatamam diyorum ya duygusallığım sanırım hamilelikten maximum seviyede iyice zaten Allah ım kucağımıza da almayı nasip eder İNŞALLAH.

Duygularımı ancak bu kadar güzel ifade edebilirdin...
Nick başka olmasa bunları ben ne zaman yazdım diyecektim.. O derece..
Öğrendim ki, Rabbim gönülden edilen, olacağına inanılarak edilen, ısrarla edilen hiçbir duayı geri çevirmiyor.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

inanki okurken o kadar etkilendim ki bende hamileyişm şuan ama dış gebelik olasılığı var hemde 3.5 cm kistte varmış çarşamba günü belli olacak umudum yok hem kist var hemde daha önce geçirilmiş dış gebelik ameliyatı.büyük bi ihtimalle gene dış gebelik diye düşünüyorum çok karamsarım.allah inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder.

wanttobemother gecmıs olsun demıyecegım cunku ıyı dusunuyorum sen de oyle dusun ınsaellah dısgebelık degıldır... tecrubelerıne guvenıyorsun bılıyorum ama bazı dısgebelık belırtılerı normal hamılelıklerde de olabılıyor.. dıs gebelık amelıyatını ne zaman olmustun?

rabbim tabiki edlien duaları karşılıksız bırakmaz açılan elleri geri çevirmez ama senin itikatının tam olması olacağına kesin olarak inanmam bence bu kapıyı açmış sana.hayırlı olsun canım.

bende arkadaşa katılıyorum dua ve inanç bende dua ettim bu ay benim drlar umudumu kırmıştı kendiliğinden yumurtlayamazsın dediler ve bende dua ettim inandım dedimki infertilteler var sebebi belli olmayan 9. tüp bebek deneyenler var tutmayan neden allahın izni olmadığı için ve rabbim izin verirse olur mucizesini gösterir ve inanıyorum çok şükür allahın varlığına birliğine ve inandığım sürece ümidim de var her zaman ve dua ettim allahımın iznni ile kullandığım kürleri vesile etti yumurtladım test yapmak için arefe yada bayramı bekliyorum inşallah ol demiştir rabbim

1.5 sene önce dış gebelik ameliyatı geçirdim
önceki hamileliğimde kanamam vardı ama şimdi yok bilmşyorum artık nolucak inşallah hayırlı olur yarın belli olacak

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum desteğinizden dolayı.
ınsan bu dönemde inanılmaz hassas oluyo. Yorumlarınız beni o kadar duygulandırıyo ki çoğu zaman PC başında ağlıyorum...
Rabbim isteyip de ısrarla inançla dua eden kimseyi geri çevirmesin.. :Saruboceq:

Sen en iyisini yapmışsın o duanın gücünü ben de biliyorum. Daha önce başımıza bir bela gelmişti ben de okumuştum o duayı ve şimdi başka bir bela vvar başımızda. Ben de başlıyorum tekrar o duayı okumamay. Rabbim bana da nasip eder işallah kurtulmayı. Bazen sadeec sığınacağımız tek şey dua ve allah oluyor. Ben bu hayatta mucizelere inanan bir insanım ve de hep inanmak gerektiğini savunururm.

Tanıyanlar bilir, uzun süredir yumurtalıklarımda her ay oluşan kistlerimle uğraşıyordum. Adet söktürücü almadan adet göremiyordum. Kistlerin geçmesi için doktorlar bir de doğum kontrol hapı veriyorlardı. İlacı kullandığım süre içinde kist geçiyor, kullanmayı bırakınca kistler her defasında daha da büyüyerek geri geliyordu.

Bu arada son bikaç aydır gerçekten gebeliği çok istediğimi farkettim.

En sonunda bu ay yine çoook uzun bi süre adet göremeyince 23 Haziran’da hamileyim galiba diye umutlanarak sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım…Sonuç negatif çıktı, o zaman anladım ki yine kistler geldi.. :gitme:

İki gün sonra 25 Haziran’da hastanede beni muayene eden doktor bu sefer kistlerimin 3cm olduğunu, daha da büyürse ameliyat olmam gerekeceğini söyledi. Yine bir adet söktürücü yazdı. İlacın 10 gün süreceğini, bittikten sonra da adet göreceğimi söyleyerek beni eve yolladı.

Bu olay benim için dönüm noktası oldu.Bu sefer canıma tak etti. Kendimi o kadar aciz hissettim ki o çaresizlikle Allah’a sığındım. Dua kitabını karıştırırken Salat-ı Tefriciye duasını gördüm. 4444 tane okuyanın Allah gönlünün muadını verir yazıyordu. Kandil gecesi başladım. Bir hafta boyunca bütün işlerimi bi kenara bıraktım ve bütün kalbimle gece gündüz saatlerce bu duayı okudum. :Saruboceq:

4 Temmuz’da adet söktürücü ilacım bitti ama ne gelen var ne giden…İyiden iyiye gerildim. Bi gece ağlaya ağlaya saatlerce dua ettim “Allahım sen duaları karşılıksız bırakmazsın. Nolur dualarımı kabul et.”diye….

6 Temmuz’da 4444 tane Salat-ı Tefriciyem bitti. Üzerine de Hacet namazı kılarak dua ettim. Gece de uyanıp yine dua ettim…Bu arada bu süre zarfında tanıdığım, gördüğüm herkese nasılsın deseler bana dua edin dedim.Arkamda bi dua ordusu topladım.

Ve 7 Temmuz..
“Adet söktürücü bitti, ben daha niye adet göremedim? Yoksa kist büyüdü de ameliyat mı olmam gerekecek? gibi kafamdaki sorularla bu kez annem yanımda, yine doktora gittim. Doktor muayene etti… Bi daha etti… Bi daha etti… Şaşırdı kaldı..”Gebelik testi yaptırmış mıydın?” dedi…”Evet, negatifti.”dedim. “Ama hamilesin!!!!”dedi… :CüvCüv: Annemle ikimiz şaşkın birbirimize bakakaldık. “Nasıl yani???Ya kistler?” dedim. “Kistler yok olmuş!!!”dedi doktor. 10 gün içinde nasıl kistler gitti, bebek geldi anlamaya çalışırken annem “Allah herşeye kadir.Dualarını duydu.” dedi. :Saruboceq:

Eve gelene kadar yolda gördüğüm fakirlere sadaka dağıttım. Gelince de iki rekat şükür namazı kıldım. O kistlerin nasıl gidip , yerine bebeğimin nasıl geldiğini doktor da izah edemedi ama anladım ki Allah dilerse olmaz diye bir şey yok…

Çocuğum olmuyor diye üzülen arkadaşlar; duaların gücüne inanın, umudunuzu yitirmeyin. Allah’a sığının.Allah’a dua edin. Onun kudreti bütün mucizeleri gerçeklerştirmeye yeter…

Hikayenizi okurken çok etkilendim gerçekten.Rabbim bebeğinizi kucağa almayı da nasip etsin inş :)

RABBİM nelere kadir o an kendımı düşündüm bı an
dünyaya yenıden gelmiş gibi oldun emınım allahım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın..

slm cnm çok sevindim senin adına bende adet düzensizliği nedeniyle doktora gittmiştim geçen sen şubat ayında doktor kist var dedi sonra banada adet söktürücü verdi ve adet olucağımı söyledi ilaç bitince benimde ilacım bitti ne gelen var ne giden sonra mide bulantılarımdan şüphelenip evde test yaptım ve sonuç pozitip hamileyim hemen o gün doktora gittim doktorda şaşırdı. ama malesef benim sevincim kısa sürdü bebeğimin kalp atışları başlamadı malesef:((

Canım seni tanımıyorum ama çok etkilendim bu yazdıklarından..
Belki sende vesile olacaksın burada bir çok insana ve bana..
Sayende yeni bişey öğrenmiş olup inanarak yapmak istiyorum.
Tüm dualarım seninle ve kendim ve kendim gibi arkadaşlarım ile..
Allah yardımcımız olsun
Dünya dua üstüne,bende inanılmaz inançlı biriyim..
Dilerim bizlerde yakında senin gibi başlıklar açar başkalarına vesile oluruz..
çok öptüm canım

Back