Okuyucu listemiz ve bildirimleriniz

Mart Ayı ;

1-Kralların çarpışması Kısım 1
2-Baba ve Piç
3-Kırmızı Saçlı kadın
4-Mor Salkımlı Ev
5-Kusursuz Plan
6-Kralların Çarpışması Kısım 2----Devam ediyor

Sevgili bilgiler..
Aylık kitap okuma listesi düzenliyoruz. Aylık ve yıllık okuma sayılarını tutup hedeflerimize ne kadar yaklaştığınızı belirtmeye çalışıyoruz..
Kitap bildirimi yapmak kadar, kitaplar hakkında konuşmak, fikir alışverişi yapmakta önemli..
Konunun ilk girişindeki notu hatırlatmak istiyorum..
Bu durumdan, konudaki diğer arkadaşlarımız da rahatsızlıklarını belirttiler..

"Konumuzun temel amacı, bol bol kitap okumak.
Size kısaca konumuzdan bahsetmek istiyorum.

Konuya ve listeye dahil olabilmeniz için en az 2 günde bir rapor vermeniz gerekiyor (örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi).
Sürelerimiz aylık olarak işliyor.
10 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
Ay sonunda, ne kadar kitap okuduğumuzu görüyoruz.

Konumuzda sohbet edebilir, kitaplarımız hakkında paylaşımlar yapabiliriz (kitabımızdaki sevdiğimiz cümleleri, paragrafları, yazar hakkında bilgileri ve hatta kitabın fotoğrafını konumuzda paylaşabiliriz).

Okuma günlerimizde, katılmak isteyenlerle aynı kitabı aynı anda okuyup, kitap hakkında konuşuyoruz.

Konumuzun en önemli kuralı; 2 günde bir konuya rapor verme zorunluluğu.
Aksi takdirde, listeden üzülerek de olsa bilgelerimizi çıkarmak zorunda kalıyoruz."

Hatırlatma bir kaç kere kopyalayacağım.

Sevgili bilgiler..
Aylık kitap okuma listesi düzenliyoruz. Aylık ve yıllık okuma sayılarını tutup hedeflerimize ne kadar yaklaştığınızı belirtmeye çalışıyoruz..
Kitap bildirimi yapmak kadar, kitaplar hakkında konuşmak, fikir alışverişi yapmakta önemli..
Konunun ilk girişindeki notu hatırlatmak istiyorum..
Bu durumdan, konudaki diğer arkadaşlarımız da rahatsızlıklarını belirttiler..

"Konumuzun temel amacı, bol bol kitap okumak.
Size kısaca konumuzdan bahsetmek istiyorum.

Konuya ve listeye dahil olabilmeniz için en az 2 günde bir rapor vermeniz gerekiyor (örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi).
Sürelerimiz aylık olarak işliyor.
10 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
Ay sonunda, ne kadar kitap okuduğumuzu görüyoruz.

Konumuzda sohbet edebilir, kitaplarımız hakkında paylaşımlar yapabiliriz (kitabımızdaki sevdiğimiz cümleleri, paragrafları, yazar hakkında bilgileri ve hatta kitabın fotoğrafını konumuzda paylaşabiliriz).

Okuma günlerimizde, katılmak isteyenlerle aynı kitabı aynı anda okuyup, kitap hakkında konuşuyoruz.

Konumuzun en önemli kuralı; 2 günde bir konuya rapor verme zorunluluğu.
Aksi takdirde, listeden üzülerek de olsa bilgelerimizi çıkarmak zorunda kalıyoruz."

M melikee YEKTA61 TUNA80 morordek pasarofca ozgeoyku X xDerinMavix @_ezelneva_ areser @Papatya Tubyy-90 koza16 kitapkokusu veeee ismini hatıtlayamadığım herkess keyifli okumalar

Günaydın arkadaşlar Bugün sınavlarım bitiyor . Akşam kitabımı seçip okumaya başlıyacağım

Tabi ben bunu böyle detaylarını bilmiyordum çok iyi oldu bu .BUndan sonrasında 2 günde bir rapor vereceğim .Çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…