- 19 Mayıs 2010
- 1.687
- 3.084
- 408
kizlar selam cok hosuma gitti yaptiginiz,bende dahil olmak isterim..herkes farkli bir kitap okuyur anladigim kadariyla ve bildirim yapiyor belli araliklarla..nasil basliyacagim,benimde bir kitap var baslamak istedigim
supper cok sevindim :) ve memnun oldum..bende yeni bir kitaba baslayacagim bugun adı Kış Bahçesi-Kristin Hannah isimli yazarın..iki gun sonra yine bildirim yapacagim..sizleride takip ediyor olacagim,gorusmek uzerehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitap-okumaya-var-misiniz-kafe-kitap.582657/
verdiğim link sohbet ettiğimiz sayfa oraya da göz atabilirsiniz istersenizistediğimiz şey mümkünse her gün değilse iki günde bir hangi kitabı okuduğumuzu ve kaçıncı sayfada olduğumuzu bildirmek. sayfa içerisindeki sohbetlere de katılabilirsiniz tabiki kitabımız bitince de bu sayfaya bildirim yapıyoruz bu kadar basit. aramıza hoşgeldiniz
supper cok sevindim :) ve memnun oldum..bende yeni bir kitaba baslayacagim bugun adı Kış Bahçesi-Kristin Hannah isimli yazarın..iki gun sonra yine bildirim yapacagim..sizleride takip ediyor olacagim,gorusmek uzere
AA ne guzel,sen basladinmi canim?aynı kitabı okuyor olacağız o haldekolay gelsin size keyifli okumalar
kızlar Aralık ayı listesi ektedir. umarım doğru yapmışımdır herşeyi, malum ilk denemem bu
@__giz__ arkadaşımızı bu ayki mükemmel performansından dolayı tebrik ediyorumve tabiki ardından gelen _meLinDa_ , minerva1988 ve @z_e_l_i_s arkadaşlarımızı da
hepimize yeni yılda bol keyifli ve bol kitap okumalı günler diliyorum
ben göremiyorum listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?