• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuyucu listemiz ve bildirimleriniz

arkadaş iyi akşamlar

Bu ay 2 ayrı liste hazırladım; biri nisan ayı ve toplamda okuduğum kitap sayısı diğeri 2015 hedefler ve gerçekleşen
Ama hedeflerde eksikler var daha sonra hedefini değiştiren arkadaşlar vardı lütfen beni düzeltsinler.Önümüzdeki ay inş daha düzgün olur listemiz.okuma sayılarımız toplamda 62

Eki Görüntüle 1514300 Eki Görüntüle 1514301

ben bu ay hiç kitap okuyamadım kurum sınavımdan dolayı :KK16:
nisan ayında 1 kitap daha okudum 2015 toplam 7 oluyor.
eline sağlık liste için teşekkürler.

mrb arkadaşlar listeyi geciktirdim kusura bakmayın sadece kitap okuyan arkadaşları ekledim.ben dahil birçok kitap okumayan arkadaş listede yok.amakimseyi listeden çıkarmıyorum her ay dediğim gibi.

mayısson.png

mrb arkadaşlar listeyi geciktirdim kusura bakmayın sadece kitap okuyan arkadaşları ekledim.ben dahil birçok kitap okumayan arkadaş listede yok.amakimseyi listeden çıkarmıyorum her ay dediğim gibi.

Eki Görüntüle 1551996

yeni geldim aranıza, umuyorum ki haziran da ben de listede olacağım :KK51: ellerinize sağlık :KK6:

Eki Görüntüle 1551996

Bende 4 kitap okumuştum ama buraya yazmamışım :'(
1-Böğürtlen kışı
2-Köprü
3-Kürk mantolu madonna
4-Handan(Halide edip adıvar)

Back