Ne güzel yazmışsınız.Korkutanlar ve çocuktan şikayetçi olan insanlar olacaktır mutlaka. Kulak asmayın. İnsan kendisine bir ömür çok seveceği ve en güçlü bağı olacak olan varlığı doğuruyor. Ve onun "anne" dediği siz oluyorsunuz
Hiç korunmadan 8 ay sonra hamile kalabildim. Yumurlama dönemine denk getirmek gerekiyormuş. " Neden hamile değilim" diye gittiğim hastanede 2 haftalık hamile olduğum söylendi. Allahın işiNe güzel yazmışsınız._Sitare_ ben de bebe derdindeyim. Hemen gelmiyor şimdikiler. Düşünmeye başladıysan çalışmaya da başla.
Ben inceden tedavilere başladım bakalım.Hiç korunmadan 8 ay sonra hamile kalabildim. Yumurlama dönemine denk getirmek gerekiyormuş. " Neden hamile değilim" diye gittiğim hastanede 2 haftalık hamile olduğum söylendi. Allahın işi ❤ öncelikle beslenmenizi düzene sokmakta fazda var
Hayırlısı olsun inşallah sizin için.Ben inceden tedavilere başladım bakalım.
Çalışmaya başladım aslında ama daha olan birşrey yok , sen kac yıllık evlısın ne zamandır ıstıyorsun ?Ne güzel yazmışsınız._Sitare_ ben de bebe derdindeyim. Hemen gelmiyor şimdikiler. Düşünmeye başladıysan çalışmaya da başla.
Ben çok istiyorum umarım olur bıan once :)kimin ne dediği hiç umrumda değil vallaKorkutanlar ve çocuktan şikayetçi olan insanlar olacaktır mutlaka. Kulak asmayın. İnsan kendisine bir ömür çok seveceği ve en güçlü bağı olacak olan varlığı doğuruyor. Ve onun "anne" dediği siz oluyorsunuz
Dur seni diger topige alayım burda digerleri sıkılmasın.Çalışmaya başladım aslında ama daha olan birşrey yok , sen kac yıllık evlısın ne zamandır ıstıyorsun ?
Beslenme konusunda ne gibi düzenleme yapabiliriz acaba ?Hiç korunmadan 8 ay sonra hamile kalabildim. Yumurlama dönemine denk getirmek gerekiyormuş. " Neden hamile değilim" diye gittiğim hastanede 2 haftalık hamile olduğum söylendi. Allahın işi ❤ öncelikle beslenmenizi düzene sokmakta fazda var
tamamdırDur seni diger topige alayım burda digerleri sıkılmasın.
Ya hiçte sevmem kitabı yarim bırakmayı ama ilerlemiyorsa okumaktan soğuyacağına değiştir kuzuBen okuyamıyorum bu kitabı yaaçok detay var daha 35 sayfa okuyabildim. Tekrar tekrar okuyorum ne diyo bu diyorum.
Az daha cebelleşmeyi düşünüyorum. Olmazsa Fahrenheit 451'e geçicem.Ya hiçte sevmem kitabı yarim bırakmayı ama ilerlemiyorsa okumaktan soğuyacağına değiştir kuzu
Günaydın canım , ben sana demiştim dili çok karışık ve sıkıcı malesef ,Ben okuyamıyorum bu kitabı yaaçok detay var daha 35 sayfa okuyabildim. Tekrar tekrar okuyorum ne diyo bu diyorum.
MerhabaAz daha cebelleşmeyi düşünüyorum. Olmazsa Fahrenheit 451'e geçicem.
Hoşgeldin aramıza. Şu an okuyamadığım kitap da aslında düşüncelerine önem verdigim kitle tarafından beğenilmiş bir kitap ama elime alamadım bugün mesela alasım gelmedi.Merhaba
Ben Fahrenheit’i cok begenmistim, birkac ay once okudum. Size keyifli okumalar diliyorum
Hosbuldum :)Hoşgeldin aramıza. Şu an okuyamadığım kitap da aslında düşüncelerine önem verdigim kitle tarafından beğenilmiş bir kitap ama elime alamadım bugün mesela alasım gelmedi.Biraz daha zorlanirsam geçeceğim fahrenheit a.
Kolera günlerinde aşkHosbuldum :)
Okuyamadigin kitabin adi nedir?
bazi kitaplari zorlasan da bitmeyebiliyoe malesef