Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke Herşey Bu Kadar Kolay Olsa Özel Sektör Köle Arıyor Çoğunluk Saat 7 veya 8 akşama kadar çalıştırıyor çocuğun varsa kim bakacak o saate kadar kreş yok kaynana veya annede bakmazsa ne olacak
Evlilik sorumluluk demek bunu öğrenemediyse baba evinde ilerki hayatında sıkıntı çekecektir an ne baba naza katlanır ama evlilik katlanmaz
Bence fazla kınamayın insan kınadığını yasamadan ölmezmiş sizin de kızınız var.Mrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
Sonuçta genç kız bukadar konuşmanız detay anlatmanız da size Yakışmadı iletişim kurun yanlış bulduğunuz Noktaları kırmadan ifade edin kendisine yada hiçbirşey yapmayın ama bukadar konuşmayın ben doğru bulmadımMrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye.
Sizi suçlayan mesaj yazmıştım ama geriye doğru mesajlara bakınca evin size ait olduğunu gördüm. O zaman alacaksınız biraz dirayeti elinize. Kimin evinde olduğunu bilsin. Kurallarınızı koyun. Kendi eşyaları kullanmaması konusunda. Açıkça da herkesin evde iş yapması gerektiğini belirtin. Şımarık tavırlarına katlanmak zorunda değilsiniz.
herkesin hayatında inişleri çıkışları var maddi güçsüzlük yüzünden sığınmışlar o evdeki görümcenin başına bakim neler gelecek çokta yüksekten uçmasın bence
Okuyan cahil he mi?
Okuyor ve dolayısıyla evde iş yapmamasının mazur görülüyor olmuş bayağı bir dokunmuş size.
Siz de okusaydınız böyle cümbür cemaat evde oturup iş yapmazdınız, derdiniz de "okuyan cahil" görümce olmazdı.
Kusura bakmayın da sizde okuyup çalışsaydınız ayrı ev açsaydınız. Orası görümcenizin evi istediği gibi yaşar. Okurken anneciğim de bana iş yaptırmazdı her işime koşardı çok şükür evlendim her işimi de yapıyorum. Görümceniz cahil değil de siz kıskanç gibi geldiniz.
Yahu kız ailesiyle yaşadığı düzene alışmış, annesi kahvaltıyı hazırlar, sofrayı toplarmış. Şimdi gelin gelmiş bık bık bık konuşuyor kendi açısından. İyi de evi işgal etmişsiniz, kızın kendine ait hayatı kalmamştır o evde. Sizin yüzünüzden rahat edemiyordur emin ol. Çünkü ana babası el kızı olduğunuz için size daha fazla tolerans gösterir. Muhtemelen siz bir yapıyosanız şu an size iki gibi görünür o. İnsan beyni aldatıcıdır. Evde fazla iktidarı kimse sevmez. O kız fazlalık gibi geliyor ama fazlalık olan sizsiniz aslında. Ayakları üzerinde durana kdr ailesiyle istediği gibi yaşar. Kendi düzeninde istediği gibi yaşsr. Bunu eleştirmek size düşmez kaldı ki gelip çorap bilmemne demişsiniz. Yahu kız kendi kıyafetini ayrı yıkamak istese makine dolmaz. Evde bir de çocuk var ki eyvah eyvah. Derdi ağlaması şımarıklığı... Düşünmek bile istemiyorum. Siz bi kendinize bakın. Napıyosunuz acaba diye gençliğe tahammülünüz kalmamış.
Tanımadığınız biri hakkında heleki daha evli bile değil öğrenci, nasıl boşanır baba evine gider dersiniz? Hayat sizin dediğiniz gibi değil, ne güzel ailesi eğitimine önem veriyor iş yaptırmıyor, iş yapmak çokta lazım değil, çalışan kadın paralı kadın yardımcı tutar işini görür. Ha, eşiyle anlaşamaz boşanırsa da çalışan bağımsız kadın gidip kendine ev tutabilir. İlla birilerinin evinde yaşamak zorunda kalmaz.
Yahu cahillikle görgüsüzlüğü bir birine karıştırmışsın üniversite okuyanları çekemiyor musun? Çocuk doğurcam diye uğraşmayıp üni bitirseydin o zaman. Senin görümcen cahillikten Ziyade görgüsüz baba evinde parfüm kullanmayı bilmediği, özel hayata saygı ne büyüklerin yanında nasıl davranılır öğretilmediğine için böyle. Okumak cahilliği alır ama eşeklik baki kalır
Senin görümcenin ki de o hesap
aynen öyle yalan. Öyle olsa bastan yazardı baktıkı tepkı alıyor cevirdi lafi.
Kendi evinizi açtığınızi keşke ilk konuyu açarken belirtseydiniz ...
Şu an bambaşka şeyler okuyor olurdunuz bence konunuzu güncelleyin
Bir de çok iştahlı çok yiyor diye şikayet etmiş.
Babasının parasıyla hazırlanan yemeği yerken size mi soracak?
Ayrıca iştahlı adamı severim ben, yemek yemeyi seven insandan zarar gelmez.
Yetisme tarziyla alakali, siz eve sonradan dahil oldugunuz icin size batiyor.
Babasinin yaninda oturma sekli babasini ilgilendirir
Eli ayagi tutan adama kimse su vermek zorunda degil
Eger dusa girerken yanima camasir almayi unuttuysa annesindende ister
Bi corabi iki gunde giyer
Dedikoduda yapar
Size ne? Sizi ilgilendiren tek sey sofrayi kurmaya ya da toplamaya yardim etmemesi. Oda annesi cok cektigi icin kizini prensesler gibi yetiştirmiş. Sizde sofra kurmayin kendinize prensesler gibi davranin o zaman
Bende okuyorum ne annem ne babaannem ne kaynanam temizlik, yemek, beklemez benden. Kendileri evde oldugu icin yapar, koyarlar ben okula gittigim, yorulduğum icin kimse is buyurmaz. Sizinde isiniz, okulunuz olsaydı kimse size is buyurmazdi
Yalnız bu cahillik değil, yetiştirmeden gelen şımarıklık ve sorumsuzluk.
Kendi annesi babası sorun etmiyor da size ne oluyor acaba?
Hazzetmiyorsanız, ona göre davranırsınız olur biter.
Bi de bir yerlerde "Yarın bir gün evlenince görürüm ben onu" gibi bir cümlenizi okudum ki baya baya güldüm. Aha gülüyorum hala![]()
![]()
Saygısız çapsız bir kız modeli bence hiç muhatap olmayın ne hali varsa görsün bir an önce kendi dünyanıza kurtulmaya çalışın
Ne kadar açıklarsak açıklayalım üye yine kendi bildiği gibi yazıyor. Halbuki evlilik demek temizlik demek değil. Baba evi nazı çekermiş ama koca evi öyle değilmiş ya... Okumanın, hadi onu geçtim kendi ayakları üzerinde durmanın ne olduğunu bir anlasalar, asıl dünya o zaman değişecekte.evlilik sorumluluksa o koca kişisi bir zahmet ayrı ev tutsun konu sahibeside dert yanacağına işe girip çalışsın.
görümce içinde doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok. zaten okuyormuş çalışır çok zoruna giderse yardımcı tutar olur biter.
Görümceee,mahkemeyeeeeOlayı birde görümce den dinlemek lazım
Konu sahibinin ifadesi çelişkili olup olayın birde görümceden dinlenmesine karar verilmiştirGörümceee,mahkemeyeeee
Konu sahibi,yeni geldim bandan zaten,ama dayanamadım.Eşin eğer 5+1 ev yaptırdıysa,o büyük ihtimal sen büyüüüük ev sevdiğin için değil, o, ailesiyle yaşamanın planını çok önceden yaptığı içindir.
Kardeşim evlenir gider,koskoca ev var daha ne diyecek sana ileride bence...
Yoksa büyüüük evi seven bir çok kişi,70 metrekarelere keyfinden tıkılıp kalmıyor![]()
Hep önyargı sinirden aceleyle yazdım ama toparlayıp geniş aldım. Abimin evi istediğimi yaparım havasında hep.konuyu tekrar okuhun lütfen
Elin adamı kim, konuyu tam okumadım[/QUOTE]kırk mesaj alıntılayıp konuyu bir daha okuyun demek nedir yahu..
benim soruma cevap verirmisiniz?
eşiniz sizi elin adamıyla aynı evde yaşatıyorda sizin derdiniz cidden görümce mi?
üvey babasını mı sizin eve aldı? hiç görüşmediği annesini? görümce kendi babasından mı?