okurken müzik dinler misiniz?

özellikle klasikleri okurken müzik dinleyemiyorum. ama bestseller okurken rahatlıkla her tarzdan müzik dinleyebiliyorum. kitabına bağlı bence

Her türlü şey dinlerim. Jason mraz dinlemeyi çok severim. Goo goo dolls a bayılırım Hatta iris şarkısını başa sarıp sarıp dinlerim. Bruno mars falan filan..
Yeri gelir İbrahim Tatlıses den güneş hiç doğmayacak bile dinlediğim olur=p
Bazen tüm müzik listemi karıştırıyorum. Klasik müzikten, rocka arabeske kadar dinlemediğim müzik kalmıyor. Bazen oryantel müzikleri bile dinlerim.
Sesli ortamlarda odaklanabileyim diye yapardım önceden. Şimdi alışkanlık haline geldi. Ama ben ilk bir iki şarkıdan sonra müziği duymuyorum. Kitap okumak bir tutkudur bende o yüzden geri plana atabiliyorum..

şu kitap okurken müzik dinleyebilenleri ne kadanda imreniyorum

kitap okurken sessizliği tercih ederim

bende bayılırım her türlü kitabı okurken takarım kulaklığımı bangır bangır müzik dinlerim ama slow damar parça çalmayacak o zaman takılıyorum müziğee...eğlenceli kıpır kıpır şeyler dinlerken ne istesem okurum ve çok daha ii adapte olurum

Sakin bir müzik açıksa rahatsız olmayabilirim ama müziksiz okuyamam diyenlerden de değilim sakin okumayı daha çok severim hatta her kelimeyi sindirerek sessizce .

Müzikle beraber kitap okuyamıyorum,aklım müziğe gidiyor kitaba konsantre olamıyorum :26:

Ben hiç okuyamıyorum müzik dinlerken,konsantre olmam gerek kitaba

Ben kesinlikle dinleyemiyorum.Çünkü aklım müziğe gidiyor yabancıysa aklımdan sözlerini dilimize çeviriyorum ya da çalan müzikteki piyanoya filan takılıyorum kendimi çok fazla kitaba veremediğim için dinlemeyenlerdenim. :)

müzik çalınca kulağım müziğe gidiyor okuduğumu anlamıyorum bir bakmışım kendimi hayallerin içinde bulmuşum anca bazen klasik yada entürmantel müzik çaldığı zaman bazen tersi oluyor bir bakmışım kitaba konsantre olmuşum asında birazda kitaba bağlı sıkıldıysam müziğe sevdiysem kitaba dalıyorum değişiyor

kitap okurken genellikle slow müzikler dinliyorum hem okurken rahatsız olmadan anlıyorum hemde şarkıyı keyifle dinliyorum

Kısık seste enstrümantal müzikler dinliyorum kitabıma daha bir dalıp gidiyorum. Sözlü müzikler dinleyince kitaba konsantre olamıyorum. :121:

Ben diliyorum ve bazen okurken müziği unutuyorum dikkatim dağılınca bir bakmışım müzik çalıyor .

Genel olarak kendimi bildim bileli dikkat dağınıklığı ve odaklanamama sorunum var. Bu ders çalışırken de, kitap okurken de böyle. Müzikle ders çalışmayı vakti zamanında denemiştim, olmamıştı. Ama kitap okumayı dememedim. Hiç sanmıyorum bende işe yarayacağını ama bir deneyeceğim bakalım. :)

romanları müzik eşliğinde okuyunca film havası veriyor,zihnimde canlanıveriyor sahneler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…