okurken müzik dinler misiniz?

luna88

güller ve dudaklar
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
676
0
merhabalarrrra.s.

benim gibi kitap okurken müzik dinlemekten hoşlanan var mı varsa neleri dinlerler

ben mesela klasik müzik çok severim özellikle tarihi dönem romanları okurken kendimi romanın içinde hissederim ayrıca bazı yavaş yabancı müzikleride dinlemeyi çok severim yıllar önce yabancı müzik eşliğinde bir kitap okumuştum gerçi birden fazla okudum bu şekilde ama bugun o mmüziği dıuyunca aklıma o kitaptaki duygular olaylar geldi o kadar güzel bir duyguydu ki

siz neler dinlersiniz yada dinlemeyi sevmeyenlerden misiniz??

Son düzenleme:

ben de genelde dinlerim..okuduğum kitabın türü önemli değil ama mutlaka müzik dinlerim özelliklede gipsy kings severim ..gitar beni benden alıyo

Kitap okurken sakin muzik dinlemeye bayiliyorum ama ne yazik ki bu aralar bir "psikyatrik vaka":mymeka: ile ugrasmaktan cok firsatim olamiyor....

benim şu 3 müzik favorimdir kesinlikle tavsiye ederim eğer dinlendirici müziklerden hoşlanan varsa

1-Pachelbel -canon d minor
2-gabriel faure- pavane
3-secret garden -serenade to spring

ayrıca titanic filminin soundtrack i Hym to the sea (sadece müzik sözsüz)

Ben de dinlerim, sesini çok fazla açmam ve slow dinlerim genelde kitap okurken...

Muziksiz okurum ben hic ses olmamali okurken

aynen cnm bende de hiç ses olmamalı hatta mümkünse hep gece okurum sabah okuduğum yada gün içerisinde okuduğum kitaptan gece okurkenki zevki alamıyorum. enteresan ama illa gece olcak sessiz olcak.

Dinlerim kitabn gidişatına göre müziğin türünü seçerim.Ama sesi fazla açık olmaz.
Duygusal kitaplarda slowla dinlemek kitabı ölümsüzleştiriyor bence.

Gerçekten çok güzel bir konuya değinmişsiniz.
Vaktinde kitabı okurken dinlediğin müziklere rastlayınca insanın gözünün önünde parlamalar oluyor. Kitaptan o sahneleri bir daha yaşıyorsun.

Ben en çok enstrümantel müzikleri seviyorum okurken.

Kitap okurken müzik dinleyemiyorum,ya da müzik dinlerken kitap okuyamıyorum.Dikkati ve önemi özel olarak vermek istiyorum.İkisinin tatları farklı,birbirine karışsın istemediğim için,ikisi bir arada birbirlerinden bir şeyler götürür diye.Ama düşündüm de,Agatha Christie okurken fonda bir gerilim müziği veya romantik,dramatik bir aşk kitabı okurken fonda Farid Farjad olsa fena olmaz hani:)Sonuçta hiçbir konuda asla ''asla'' dememek gerek,bu da hayatın bana verdiği ders:)

ben yanımda alçak sesle konuşsalar bile kitaba konsantre olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…