Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Cengiz Aytmatov/ gün olur asra bedel
çok kötüydü.. zor bitirdim

Açlık-Knut Hamsun
Vadideki Zambak

Okulda ödev oalrak verilen iki kitap
1. si ince diye çok uğraştım nasılsa biter diye.Yok böyle bir şey adam hep aç hep açç yok gitmedi yani

Vadideki zambak
bu da odevdi ama zamanında okuyamadım daha sonra da aldık bari okuyayım bitireyim diye epeyce uğraştım ama sonuç içinde ayraçla kenara bırakılmış bir kitap olmakla kaldı :)

şaşırtıcı, buraya yazılan bir çok kitabı severek ve kısa sürede okumuştum halbuki
bitiremediğimi hatırladığım kitaplar

mavi oktav defterleri
savaş ve barış
şu çılgın türkler

konu başlığını görünce aklıma birden geldi yine balzac vadideki zambak. lise yıllarındaydık o zaman, ama o zaman öyle bir sıkmış ki birçok klasiği okumama rağmen hala ona el sürmem:)

kitap okumayı çok severim ama benimde bitiremediğim birkaç kitap var
eylül bir satır okuyordum uykum geliyordu- ölü canlar buda çok sıkıcı gelmişti-
birde biryeden gora diye bi kitap buldum ama oda sarmadı..

orhan pamuk - masumiyet müzesi

hiç sevmemiştim. İnsana çok fazla bir şey katmayan bir roman olarak görüyorum ama çok kişi karşı çıkacaktır bu görüşüme sonuçta kitap kült olan bir kitap :)
ama ben hiç sevemedim.. boş geldi.. gereksizdi..

Herkes vadideki zambak ve eylül kitaplarından sıkıldığını yazmış.Ben her ikisini de çok severek okumuştum.
Ben hep klasiklerden okurum ama Suç ve Ceza kitabından çok sıkılmıştım.2. cildin yarısına geldiğim halde bıraktım.

yüksek topuklar / murathan mungan .. sabırla sonuna kadar okumuştum ama zor ilerliyor..okuyanlar bilir çok da kalın bir kitap.hiç bitmeyecek sanmıştım

david nicholls bir gün kitabını 3kez elime almama rağmen bir türlü bitiremedim nası sıkılıyorum nası bitmiyor kitap ,beni hayatımda şimdiye kadar tek bunaltan kitap , ama inat ettim bir gün inşallah bitecek bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…