Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

c i m c i m e

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
16
0
38
herhalde benim gibi bazılarınızında başına gelmiştir arkadaş sohbetlerinde konu eğer kitaplarsa şikayet eden arkadaşlar olur bazen çok sıkıcı, okuyorum okuyorum bitmiyor gibi cümleler kuran. sizinde aklınızda böyle bir kitap varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız? Benim için böyle birşey olmadı bu güne kadar, incelerken sevdiğim kitapları ayırıp onları alıp okurum genelde, beni çok pişman eden olmadı yani. Eğer sizin varsa buyrun bekliyorum cevaplarınızı...

çılgın turkler
ama sanırsam bilgisayardan okuduğum için bayağı bi bunalmıştım bitiremedim zaten, bana göre parmak ıslatılıp sayfa çevirmeye hazır olmalı, arada bir kaçamak farklı paraflar okunup çizilmeli falan

hayatımda tek bir kitabı ilk sayfasında bıraktım
Ahmet Hamdi Tanpınar - Huzur
adına aldanmayın tam bir huzursuzluk romanı

GOGOL - ÖLÜ CANLAR o kadar akıcıydı ki bir solukta okunuyor AMA SONU YOK GICIK ETMİŞTİ BENİ.

Valla ben o kitabı bitirememiştim bana çok sıkıcı gelmişti.
Yarısına kadar bile gelemeden bıraktım.
Bir daha da kumaya cesaret edemedim.

çılgın turkler
ama sanırsam bilgisayardan okuduğum için bayağı bi bunalmıştım bitiremedim zaten, bana göre parmak ıslatılıp sayfa çevirmeye hazır olmalı, arada bir kaçamak farklı paraflar okunup çizilmeli falan

Ben de şu çılgın türkleri aylardır okuyorum ama hala bitiremedim tabi araya başka kitaplar girdi belki sabretseydim çoktan itirirdim sıkıcı bir kitap değil ama ben okuyamadım hala yarısına bile gelemedim.

Benim şimdiye kadar bıraktığım tek kitap herkesin çok beğenerek okuduğu Kürşat Başar ın Başucumda Müzik adlı kitabı oldu. Ya gerçekten bana hitap etmedi yada ben onu okurken ruh halim iyi değildi. sayfaları 3er 5er atlamama rağmen yarıyı geçemedim :roflol:

Adolf Hitler -Kavgam ıyyk dedirtti yani. Ufkumuz genişlesin diye okuyalım dedik bitiremedim valla:1closedeyes:

bende dünyaca ünlü kesinlikle okumam gerekir diye SUÇ VE CWZA ya başlamıştım.göbeğim çatladı bitirene kadar.kültür zenginliği iiçin okumuştum ,hala pişmanım..

evet benimde orhan pamuk anım var. 15 yaşlarında falanım. tatil için gittiğim ananemlerde orhan pamuk- yeni hayat kitabını bulmuştum. okuyayım dedim ama nafile bi cümle okuyorum takılıyorum, anlamaya çalışıyorum, baştan okuyorum... baktım olmuyo kapattım kapağını . aklımda kalan şu cümle oldu.
"bir kitap okudum hayatım değişti"....
az daha ööle oluyordu...allahtan kitap okumakdan soğumadım...

bende dünyaca ünlü kesinlikle okumam gerekir diye SUÇ VE CWZA ya başlamıştım.göbeğim çatladı bitirene kadar.kültür zenginliği iiçin okumuştum ,hala pişmanım..

başta çok sıkıcıydı biraz ilerleyince süper bi kitap okuduğum en güzel kitaplardan biri suç ve ceza.en sıkıcı kitapta "açlık" nasıl dünya klasiği olmuş anlamadım

valla piskolojiden nefret ettiğim halde
arkadaşların ısrarıyla "eylül" isimli pisikoloji romanını yıllar önce okumaya çalışmıştım
vize zamanı bile haftada bir roman bitiren ben o romanı geçen senede
denememe rağmen bitiremedim
gerçekten güzel olabilir ama bana çok sıkıcı gelmişti

sana tek tavsiyem o kitabı kitaptan oku benim favorilerim arasında ve ilk sıraya koyduğum herkese tavsiye ettğim :kahve:bir kitap
çılgın turkler

lütfen o kitabı okuyun bitirince iyiki okumuşum diyeceksiniz özellikle türkleri gemiyi düşmanlara teslim etmektense batırıp tekrar yüzeye çıkarmaları beni çok gururlandırdı bu tam bir çılgın türk ün yapacağı bir iş yani bizlerin............ltf okuyun:kahve:
Ben de şu çılgın türkleri aylardır okuyorum ama hala bitiremedim tabi araya başka kitaplar girdi belki sabretseydim çoktan itirirdim sıkıcı bir kitap değil ama ben okuyamadım hala yarısına bile gelemedim.

X