- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 29
-
- Konu Sahibi esmermavigoz
Canım benim bende sana diyorum ki bırak üniversite hayatını yaşa.İleride bugunleri arama.17 yaşında evlenenmez dediğiniz için söylüyorum şimdi değil 2 sene sonrasından bahsediyorum
sanırım sana mesaj atmam gerekiceekk :)
Tabiki istesen herşeyi yapabilirsin.Ama evlilik şakaya gelmez,evlilik sorumluluk işidir.Sen çok sorumluluk sahibiysen tabikide ustesinden gelirsin.öncelikle iletiniz için teşekkür ederim, sizin gibi ablalardan fikir alıyorum. ve kızmıyorum da, kızılacak bişey yok.. ama olumsuz yorum olunca insan dayanamyor işte, hayalleri ucuğp gidiyor birden. birde önyargıyla yaklaşmamak istiyorum.. istersem olur, yaparım şeklinde
Ne okuyosun bende aöf düşünüyorum .Dikey geçişle.
Kamu yönetimi iktisat işletme seçebiliyorum ama karar veremedim kamu mu seçsem acaba .Bilemedim .klasik benim, işletme... muhasebe bitirdim 2 yıllık, öyle geçtim ama dediğim gibi sınav zamanları eşin evde oturuyor tv izliyor sen ders çalışmak zorundasın filan sıkıcı geliyor :)
Bunların içinde en okunabiliri İşletmedir.Kamu yönetimi iktisat işletme seçebiliyorum ama karar veremedim kamu mu seçsem acaba .Bilemedim .
Okunabilir derken?Bunların içinde en okunabiliri İşletmedir.
Kamu yönetimi çok ezber ister. İktisatta daha çok matematiğe dayalıdır. İşletme biraz daha sözeldir.Okunabilir derken?
Teşekkür ederim.Ezberden sözelden hiç hoşlanmam ama matematiğim cok iyidir.Bakıcaz artık.Kamu yönetimi çok ezber ister. İktisatta daha çok matematiğe dayalıdır. İşletme biraz daha sözeldir.
Ama İstatistik, Ekonometri öyle normal matematiğe benzemez. İktisat okumak çok zevklidir.Teşekkür ederim.Ezberden sözelden hiç hoşlanmam ama matematiğim cok iyidir.Bakıcaz artık.
atabilirsin canımsanırım sana mesaj atmam gerekiceekk :)