• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okunmaya Değer...

Benim söylemek için çırpındığım gecelerde, siz yoktunuz.

Özdemir Asaf

İçimi yalayıp geçen hüzün geride mutlu düşler bırakıyor sevgili.

Yılmaz Güney

Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki.

Cemal Süreya

Gider gibi yapmadım ben, ya kaldım ya gittim. Sen ise kalır gibi yaptın, ama gittin ve ben bittim.

Cemal Süreya

Diyorlar ki;
Küsme aşka daha kimler gelecek kimler geçecek.
Bilmiyorlar ki en son giden her şeyimi götürdü.
Bilmiyorlar ki;
En son giden, daha sonra gelecekleri bile götürdü..

Kahraman Tazeoğlu

Kendine karşı yapamadığın büyüklüğü başkasına gösteremezsin. Kırılmadan eğilmeyi bilmeli insan. Kendini yeniden acı çekmeye davet etse de affedebilmeli insan. Ve unutmalı.

Kahraman Tazeoğlu

Yolumdan dönemediğim için değil, seninle hiçbir yolda yürüyemeyeceğimi bildiğim için gidiyorum.
Yeryüzünün bütün aşkları senin ve beni unutabilirsin!

Kahraman Tazeoğlu

Son düzenleme:
Öve öve bitiremediğiniz aşkları,
Gün gelir Söve söve bitirirsiniz...

Alıntı

ARTIK OYNAMADIĞIN ESKİ BİR OYUNCAĞINI,
BAŞKA BİR ÇOCUĞUN ELİNDE GÖRDÜĞÜNDE,
ONU DELİ GİBİ İSTEMENİN NEDENİ;
ÇOK SEVMEN DEĞİL,
SADECE BİR ZAMANLAR SENİN OLMASIDIR.....

alıntı

(büyük harfle yazmak istedim, bugün tam olarak bunu yaşadım ve sebebinin bu olduğuna inanmak istiyorum)

‎"Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor.. Sadece sen yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun."

/Montaigne/

"Gitmek gerekir bazen.. fazla yormadan, daha çok bıktırmadan.. eğer vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan".

Can Yücel

ÇOK SEVMEN DEĞİL,

alıntı

(büyük harfle yazmak istedim, bugün tam olarak bunu yaşadım ve sebebinin bu olduğuna inanmak istiyorum)

belki oda en sevdiği oyuncağını birdaha geri alamayacağını bildiğinden başkasını hayatına oyuncak etmiştir.

ÇOK SEVMEN DEĞİL,

alıntı

Hissettiğin şey tam da bu. Çok sevseydin eski olmazdı, cok sevseydin baskasının elinde değil senin elinde olurdu.

Matkapla göğsünün ortasına açılmış bir pencere düşün; perdeyi aralayıp kendi yarandan bakıyorsun dünyaya. Eskisi gibi acımıyor ve en çok bu acıtıyor.

Emrah Serbes

Sen gittin ve herkes ölmeye başladı.....

Birleşince kısa devre yapan parmak uçlarımız öldü, sonra yeşil öldü benim için, sonra kahverengi... Sonra da ilk öpüştüğümüz yeri kalbinden bıçakladırlar. On iki yıl geçti, susmak ne kısaymış. Sen, "böyle ne güzel sonsuza kadar susalım" diyorsun. Sonsuzluk bir gün herkesle konuşur sevgilim biliyorsun...

Sen gittin ve herkes ölmeye başladı.....

Herkes kendi kabusunu görür. Bir kabusu kabus yapan aktarılamayan noktalardır. Başkasına anlattığın şey kabus değildir artık....

"Ve bir gün kalem diyecek ki ;
Bu kadar yazdığın yeter..!
Artık çiz gitsin..."

Alıntı

Back