• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okunmaya Değer...

“Benimle yarına gelecek olsaydın; seni dünde bırakmazdım!”

- Tom Robbins

“Ayağını vursa dahi, o topuklu ayakkabıyı giymeye devam eden kadının, aşk acısından yıkılması beklenemez.”

- Berna Olgaç

Eğer sizi üzen kişilere hâlâ selam verebiliyorsanız,
bu vicdanınızın sadakasıdır.

- Hz. Mevlana

Seviyorum affet dedi ya,
- O an insanın sadece ağzıyla gülmediğini anladım...

|K.İskender|

(biraz ağır mı oldu ne?)

Kırgınlığım; lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil; arkamdan dönüp duran, dönme dolaplar..

Sunay Akın

Hep aklında olsun, belki yıllar sonra bir sokakta birbirimizin yanından umarsızca geçerken ikimizde diyeceğiz ki; bu yabancı ne kadar da çok benziyor, hatıralarıma..

''Küçük İskender''

"Acı çekiyordum senden sonra fakat unuttuğun bir şey vardı. Çektiğim her acı beni değil, İçimdeki seni öldürüyordu... "

Ece Ayhan

''Belki de her okuduğun romanda kahraman olursun..
Ama en çok kendi hikayende yorulursun.. ''

P. Somerson

Git yada kal benim için farketmez. Çünkü zamanla anladım ki; 'Varlığı birşey kazandırmayanın yokluğu birşey kaybettirmez..."

[Dylan]

Bazen sessiz kalmak, kırıldığını göstermenin en iyi yoludur…

Tomris Uyar

Nere gitsem karşımdaydın ama sen yoktun,
sen sahi niçin yoktun?

Hasan Hüseyin Korkmazgil

Neymiş, birini seviyorsak serbest bırakacakmışız,
Dönerse bizimmiş dönmezse hiç bizim olmayacakmış!
Güvercin besliyoruz sanki.

-Yılmaz Erdoğan

“Ben iyiyim..
Tabi eğer uyku problemlerimi, ürkekliğimi, durgunluğumu, olanlardan sonra berbat bir hale gelmemi saymazsak.”

Teen Wolf

“Çok geceler bilirim...
Çok yalnız, çok sensiz, çok soğuk ve siyah geceler.
Ararsın diye ansızın,
Başımı, yastığımdan daha yakın tutuyordum bir telefona.”

Emre GÖKCE

“Her şeyi yaşadım biliyor musun? Her şeyi.. Ama bir tek bu sarılışı yaşamadım. Düşerken son anda olanına. Sen hep sınadın beni, hep gücümü ölçtün. Sana ne verip ne veremeyeceğimi hesapladın. Oysa ben sana olduğum gibi gelmiştim. Neysem O…

Dağınık, hesapsız, doyumsuz, heyecanlı ve yaralı. Çok yaralı..”

Cezmi Ersöz

“Her şeyi yaşadım biliyor musun? Her şeyi.. Ama bir tek bu sarılışı yaşamadım. Düşerken son anda olanına. Sen hep sınadın beni, hep gücümü ölçtün. Sana ne verip ne veremeyeceğimi hesapladın. Oysa ben sana olduğum gibi gelmiştim. Neysem O…

Dağınık, hesapsız, doyumsuz, heyecanlı ve yaralı. Çok yaralı..”

Cezmi Ersöz

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Ve o da benim gibi eğilip çıkarsın yarasını gizlediği yerden ve o da üstlensin bütün suçları. Tıpkı benim gibi yapsın o da, onu gören yarasını görsün önce. Çünkü o artık benim içimde gizli bir yerde değil, çok açıkta. Artık yüzümde olacak o yara.

Cezmi Ersöz

Son düzenleme:
Makyajı akıyor farkının; Herkesleşiyorsun...

Özdemir Asaf

Back